• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bittim kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya numarayı ezberlemiş yada biryere not etmişse o zaman daha kötü olur
bence numarayı silme yada değiştirme gibi bir girişimde bulunma.
Allah muhafaze adam kafaya taktıysa ezberlerde yani olamaza mı?
en güzeli sen durmu umursamazlıktan gel.

kocana söyleme hemen dur bakalım..
hemen kır at hattını niye bunu evlenmeden önce yapmadın ki..
hattnı değiştirisen bir daha sana ulaşabilir mi peki?
evli barklı bir kadın böyle bir durum üzerine hattını kırıp atarsa
yada numarasını değiştirirse şimşekleri üzerine çekmekten başka birşey yapmamış olur.

Son düzenleme:
B ence panikleme ve sakin ol sen tedirgin olursan oda şüphelenir bidaha konuyu açma
eşin arasada sen karımın eski sevgilisi misin diycek ??

ki farzedelim aradı eski sevgilin karınımı aramıştım diycek bence cesaret edemezz

ayrıcada araya sen değilsin ki o eşin öğrense bile sana değil ona kızar senin bi suçun yok çünkü

bence korkmana gerek yok
artık aramaya cesaret edemez eger evlendigini soylediysen

bence korkmana gerek yok
artık aramaya cesaret edemez eger evlendigini soylediysen

mutlaka evlendıgını ve yaptıgının hiç hoş olmadıgını sert bır dılle msj at arama bıle . hem elınde kanıtın olur mesajını yakalanırsan eşıne gösterırsın. senın suçun degıl kı. aramış densiz.

Once panik olmaktan vazgeç
Belli ki bilmiyor evlendigini, ve ne olduysa aramis iste.
Sen hiç birsey bilmemis gibi yap
birincisi, bir daha ararsa, esin cevap verirse, erkek sesi duyup kapatir bence
hey kimsin ben x in eski sevgilisi diyecek hali yok
ikincisi, eger farsedelim ki konustular esin ogrendi. geçmis geçmistir, benim onunla bir alakam yok, niye aradiysa dersin.
iste ben diyorum ki, yeni bir hayata baslaninca telefon numarasi degismeli.

bence sen eşinin yanında sakin olki adam daha çok şüphelenmesin.eşin bi sorun çıkarıcak olsa şimdiye kadar kokusu çıkardı zaten..hiç sıkıntı yapma herşey yoluna girer...

herşeyi tüm gerçekliğiyle anlat bence ve sakın eşinden bir şey saklama. sakın o kişiylede iletişim kurma eşin bu duruma çok sinirlenir o zaman ve işler içinden çıkılmaz hale gelir.dürüst olmakta her zaman fayda var.suçun yoksa da bu kadar koorkulacak bir şey yok bence.allah yardımcın olsun....

kocana söyleme hemen dur bakalım..
hemen kır at hattını niye bunu evlenmeden önce yapmadın ki..
hattnı değiştirisen bir daha sana ulaşabilir mi peki?

eğer yorumlarımı okursanız hattımı niye değiştirmedim yazıyor arkadşaalr

madem korkacağın bir durum yok o zaman aynen bu şekilde anlat eşine.
tabi ki sinirlenecektir ama senin bir suçun yok bu konuda.
bence numaranı değiştir.

eski sevgilini aramışsın o da özür dilemiş.. bir daha arayacağını sanmıyorum..

eşinin kaydettiği numaranın bir hanesini değiştirmek de akıllıca bence.. bunu yapamayacaksan eski sevgiliyi yeniden ara senin yüzünden huzurum bozuldu eşim ararsa yanlış aramışımdır dersin diye tembihle adamı..:kahve:

canım zaten eski sevgilini kocan biliyomuş.numarayı bilmiyorum demekle yanlış yapmışsın.gecenin biri de olsa eski sevgiline kızıp eşinin de onu istemediği kanısını uyandırabilirdin ki,bu doğru zaten.yanlış yapmışın.ama bunu eşine açıkla mutlaka hem de en kısa zamanda.yoksa seni tekrar arayıp tehdit bile edebilir.eşinden ayrılmaktan korkup onu temelli kaybedebilirsin

tlfdan silemem iyice yanlış anlar eski sevgilim olan hödüğü arayıp bastımk alayı özür diledi bilmiyordum dedi.tlf numaraımı şmidi pat diyedeğiştirirsem eşim şüphelenir. ve 6yıldır bu hattı kulnıyorum müşterielrim eşim dostum hep bu numaramı biliyor. bidaha armaıycana eminim ama bikere aradı herşeyi mahfetti....

telefon numarasını silme daha kötü olabilir.ama bak şöyle yababilirsin,,telefonunu alıp numarasının 1 rakamını değiştir..sonra arasada başka biri çıkar ,ben aramadım der,yanlışlıkla olmustur der,konu kapanır..biraz yalan giriyo içine ama evliliğin daha önemli

Son düzenleme:
Ya guzelim evlenince neden numarani degistirmedin, burda buyuk hata yapmissin ve hemen numaranida degistir....Manyakmidir nedir:mymeka:

Kesin uyuzluk olsun diye aramıştır...
Yapacağın en iyi şey numaranı değiştirmek....
Şimdi arayıp konuşsan bu sefer inadına arar...
Bir bahane bulmalı ve numaranı değiştirmelisin..
"Eşimlede aram limoni" demişsin, daha kötü olmadan tez elden değiştir numaranı...

bence eskı sevgılın demez senı aradıgını sonucta telefonu acar acmaz ben onun eskı sevgılısyım dıyecek halıde yok..esın sorar bu noyu aramıssın dıye oda der yanlıslıkla oldu..baska turlu bısey olmaz bence korkma..telefon hattınıda bır kac gun sonra veya 1 hafta sonra kır sonrada esıne telefona takarken kırıldı de..ne bılım at bısıler degıstır noyu içime dogdu bısey olmayacak..ama sen hatayla hata yapmazsan..

Hattını hemen değiştirmeye kalksan şüphe uyandırabilir ...Bence hiç de oralı olma, rahat ol her zamanki

gibi...

Sen tedirgin olursan hareketlerine de yansır , adamın şüpheleneceği yoksa bile şüphelenmeye başlar...

Bırak bi daha ararsa da eşin açsın , o zaman ne diyecek bakalım, eski sevgilisiyim diyecek hali yok ya...

Dese bile eşin ona ağzının payını verir, numarası sende kayıtlı bile değilmiş , başka bir arkadaşından

bulmuş olabilir , bu senin suçun değil ki...

kızlar hepinze çok teşekkür ederim noulr dualarınızı eksik etmeyin benden

Dualarımız seninle,herşeyin düzelmesi dileğiyle rahat ol artık.............................

numarayi silemiyorsan eşinin telefonundan en azindan 2 -3 rakamini degistir. yabanci biri cikar yok aramadim yanlislik oldu herhalde filan der. nasil?

Back
X