• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben bittim kızlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi zamannn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bence hiç yalana dolana girme kim bilir belki eşin ezbarladi numaray yarın değiştirsen sana demez mi neden değiştirdin bu çok riskli bi iş eğer çok kıskançsa her ihtimali düşün her şekilde yalanın ortaya çıkar açık açık konuş eskiden sevgilin olduğunu da biliyorsa emin ol seni suçlamaz neen bilnmiyorum dedin derse de korktum yanlış anlamandan de ama hiç yalan söyleme çok karışır herşey..

ıste bunlara sınır oluyorum ya.sırf kendı ısteklerı yuzunden sen ne kadar zor durumda kalmıssın.aynısı ona olsa huzursuz olmazmıydın.su erkeklerden nefret edıyorum.dusuncesız uyuzlarrrrrr.durup durup nerden cıkıyo okadar zaman sonra dengesız

bence hiç yalana dolana girme kim bilir belki eşin ezbarladi numaray yarın değiştirsen sana demez mi neden değiştirdin bu çok riskli bi iş eğer çok kıskançsa her ihtimali düşün her şekilde yalanın ortaya çıkar açık açık konuş eskiden sevgilin olduğunu da biliyorsa emin ol seni suçlamaz neen bilnmiyorum dedin derse de korktum yanlış anlamandan de ama hiç yalan söyleme çok karışır herşey..

numarayı değiştirmek gibi bişey kesinlikle yapmıyacğım zaten....

Numarani degistir, kisa ve öz.

olduğu gibi eşine anlat sonrada hattını değiştir. o da ne biçim bi adamsa anlamadım ewli olduğunu bilmiyor mu?

bence esinizle sakin bir sekilde konusun,durumu anlatin.

Bence şuan herkes öyle yapıyor arayan numarayı engelle hattının operatörünü ara ve seni arayan numaranın engellenmesini iste hatta bazı tellerde de bu olay mevcut hem seni bir daha arayamaz ama başka numaradan aramaya cesaret etmemesi için evli olduğunu bir daha seni ararsa mahkemeye vereceğini arama saatlerinin kayıtlı olduğunu söyle delilim var gibilerinden arayamaz bence o da bunların hepsini unut akşam eşin gelince de böle böle ne kadar kıskanç olursa olsun dürüst olduğun için bence çok tepki vermez kızlar empati yapın o saatde aynı olay size olsa sizde tepki verir ve kıskanırdınız hatta eşine teklif et senin yanında arayım hansfree yap sesi dışarı ver ve eşinle ne kadar mutlu bir yuvaya sahip oldğnu söyle sonra eşin konuşsun kapatın sonra da eşinden rica et sana yeni bir hat alsın

Canım keşke evlendikten sonra değişseydin telini fisfisfis
Ne Cüretle Arıyorki Onca Zaman Sonra :uhm:

telefon numaranı değiştir...
eşine anlat bu kadar....... . şimdi atlattın diyelim yarın aramıca ne malum yolunu kesmiceği ne malum anlatın eşinize her konuda içiniz rahat olsun..

bence seni arayan numaranın içinden 1rakamı değiştir en azından arasa bile eski sevgilinle konuşmamış olur

bence eşin eve gelince telefonunu kapat. eşin yokkende ararsa aç telefonu evlendiğini söyle..

ay ne zor bir durum yaaaaaa
kenidmden pay biciyorum
eger esime ayni sekilde cagri gelse aradigim numaradanda bir kadin ciksaydi ne söylerse söylesin inanmazdim herhalde
insallah esin sana inanir

esininn kaydettigi noyu degistirmekte akillica fakat
degistirdigin nodan da baska bir erkek cikabilir
cok zor ya en iyisi böyle kalsin zaten eski erkek arkasainlada konusmussun
büyük bir ihtimal oda inkar eder

ara hemen ve evlendıgını sole ne beklıosunnn

eşine bu numarayı tanımıyorum derken tanıyormuydun eğer öyleyse ilk yalanlarınız başlamış demektir buda çok fena yaaa.....burdaki sorun onun raması değil senin yalan söylemendir...

numara kimin cebinde kayıtlıysa sil gitsin gizlice sorarsada ne bilim de geçiştir.

bence eşin eve gelince filan aşkım arayalım şu numarayı kimmiş diyebilirsin. ardından kocan da yanındayken arayıp kimsiniz beni aramışsınız diceksin. oda ben şu şu diyince pardon tanıyamadım yanlış oldu galiba diceksin kapatcaksın. sonra eşine şu şuymuş kimse tanımıyorum diceksin. tabi eşin o sırada ismi hatırlıcak o senin eski sevgilin değil miydi diycek ondan sonra sen allah allah unutmuş gitmişim hatırlamadım bile baksana hihihi diyip gayet normal gülücek sonra o numaraları hatırlamamak üzere siliceksiniz. işallah yani. ama gizli saklı iş yaparsan daha çok şüphe çekersin muhtemelen

ya niye bu kadar üzülüyosunki eşin gerçekten sana güveniyosa ve seiyosa sorun yaratmaz heralde sende yalan söylemek yerine doğruyu söyle eski arkadaşımın nosu ama niye aradı bilmiyorum kaç yıldır aynı numarayıda kullandığını biliyodur

eşimle aramız limoniydi kaç gündür.gece tam yatağa geldi telefonuma bi çağrı geldi kayıtlı olmayanbişrindeen kim budedi tanımıyorum dedim iyi dedi kaydedeyim etti...neyse onumara eski sevgilimindi lanet şeyy nerden estide aradı mahfoldum ya eşim yanlış anlıycak kesin:( ama yemin ederim eşimle sevgili omlaya başaldıktan sonra hiç görüşmedim konuşmadım evlendimi bilmiyor belki anlamdım ama çok zorya eşim çokk ıskan ç offf biakıl ya nolurrr içim hiç rahatdeğil:(

bunda korkacak hic birsey yok canim hic sucluymus gibi panik yapma, bir hem eski sevgilin oldugunu da bilmiyorsun sanirim , oysa bile esine soyle ben uzun zamandir hic numarami degismedim askim iyi kotu insanlar rahatsz edebilir gidelim numarayi degiselim lutfe de esinde buna kesin anlayisla ve olumlu bakacaktir bir an once numarani degistir bence.. olur olmaz zamanlarda kimse seni rahatsiz edemez ve her caldiginda kokmazsin sende ..

telefon programları var.blacklist olabilir adı google da bi arat.tam özelliklerini bilmiyorum ama istemediğin numar arayınca ya meşgul çalıyo yada kapalıymış gibii gösteriyo karşı tarafa ama telefonda gözüküyormu bilmiyorum.

Back
X