• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ben bittimmmm

BEN BİTTİM

Gittin..şimdi nerdeyim nasıLım biLmiyorum.. Giderken aLıp götürdün benden bir şeyLer..Yoksa,beni mi götürdün biLemiyorum..Kafam öyLe karışık hisLerim öyLe buLanık ki çözemiyorum..

Oysaki yaşam seninLe güzeLdi.UmutLar seninLe hayat buLmuştu.Nefes aLışım bi anLam kazanmıştı...

Şimdi yoksun ya... Ne yapsın bu yürek bu ruh bu beden sensiz ?

Parmak uçLarınLa severdin beni.. Zerre zerre ezberLerdin.. Her zerrem parmak uçLarını özLer oLdu farkındamısın ? Burnumun ucunu öperdin gözLerin ışıLdardı.. ÖyLe bir sevgiyLe bakardın ki tüm sevdaLar kıskanırdı..Hani bakışLarın gözLerin ?

Işığımı güneşimi aLdın gittin.. Artık kapkara geceLerde sensiz tükeniyorum..Hafif bir esintide soLuğunu düşLüyorum..ÖpüşLerini siLmeye çaLıştım tenimden başaramadım.. Yapamadım atamadım kendimden.. İsterdim ki defaLarca öpüLeydim o dudakLarLa..

Gittin.. bedenim susuz kaLdı öpücükLerin oLmadan.. SoLuyorum sevgiLim.. Oysa hayatıma hayat neşeme neşe katardın ya.. Yoksun hayat yok.. neşe yok.. ben yokum..

İşte yeni bir ben yarattım kendime.. Senden arta kaLanLarLa devam etmeye çabaLıyorum..BaşarabiLiyormuyum emin değiLim..Yüzüm eskisi gibi güLmüyor artık.. KaLbim heyecanLa umutLa çarpmıyor.Kanım akmıyor deLicesine..

Sen gittin.. tüm benLiğimi söküp attın.. Beni bana bırakmadın.. Hoş.. Ben tamamen sen oLmuştum ya hani..

HaLbuki ben.. parmak ucunun tek bir dokunuşu için canımı verebiLirdim..

Sen gittin.. parmak uçLarının izi kaLdı sadece..

Sen gittin ya.. Ben bittim..

ya yüregine sağlık .harıka anlatmşssn .okurken cok duygulandım.. kendımı düşündüm..paylaşımın için teşekkürler

cnm çok güzel ifade etmişsin duygularını ancak umarım bu karamsar halin uzun sürmez.bizler çok büyük kalabalıklarda dahi yalnızız.ve asla birine özelliklede bir erkeğe bu kadar değer vermemeliyiz.neden yok niye bitti.sormayacağım.eminim bildik sebeplerden.siz bu kadar zayıf olamazsınız.aşklar yaşanır ve asla sonsuza kadar sürmez.bunu bilip bu acı gerçekle yaşamakda insanı inanılmaz güçlü kılar.kendinize bunu yapmayın.sizden daha değerli hiçbirşey olamaz.yaşanmışlar çok güzel birer anı olarak kalsın sizde.hep geçmişte yaşarsanız.gelecekteki SİZİ birdaha hiç bulamazsınıza.s.

cnm çok güzel ifade etmişsin duygularını ancak umarım bu karamsar halin uzun sürmez.bizler çok büyük kalabalıklarda dahi yalnızız.ve asla birine özelliklede bir erkeğe bu kadar değer vermemeliyiz.neden yok niye bitti.sormayacağım.eminim bildik sebeplerden.siz bu kadar zayıf olamazsınız.aşklar yaşanır ve asla sonsuza kadar sürmez.bunu bilip bu acı gerçekle yaşamakda insanı inanılmaz güçlü kılar.kendinize bunu yapmayın.sizden daha değerli hiçbirşey olamaz.yaşanmışlar çok güzel birer anı olarak kalsın sizde.hep geçmişte yaşarsanız.gelecekteki SİZİ birdaha hiç bulamazsınıza.s.

haklısın canım..keşke yazılarda kalsa herşey..

Back
X