• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben boğarım bu adamı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence siz iç dünyanızda çok kırılgansınız, o nedenle bu kadar keskin ve saldırgan bir savunma mekanizması geliştirmişsiniz. İçinizde yetersizlik, değersizlik vb duygular çok yoğunsa bunları önce çözmeye çalışın.

O bir günlük aile ziyaretinde iyice doldurulmuş anlaşılan 👌🏻

Kavga , ağız dalaşı ,küslük vs her iliskide olur.Bana ,yaşadıklarınız normal geldi fakat anlatım tarzınızdan ,sizi hiç tanımamama rağmen ne sizde ne de eşinizde hiç duygu kalmamış hissi geçti.Boşanın demem ama sormak isterim cidden sizin icin esiniz ne anlam ifade ediyor ve eşiniz için siz?Yani sizden aslında ,bırakın evli olmayı arkadas bile olamaz gibi geldi bana.

Önce sen kendi dediğin sözlere bakta adama laf söyle adam sana kötü hiç birşey dememiş sürekli hakaret eden sensin adamı evden kovan sensin eşine Allah sabır versin sadece diyorum bir evi temizlemedinmi demiş senin etmediğin hakaret kalmamış keşke hakkındaki yazdıklarını okusada burdan bilse senin onun hakkındaki yazdıklarını

Işe girdim , sgs ye hazırlanıyorum. Mali müşavir olma hedefim var çabalıyorum kafam dağılsın diye ise başladım. Aslında hayatımdan vazgeçmiş değilim çabalıyorum ama gamsız olamıyorum bi türlü çok fazla düşünüyorum kafamda alıp veriyorum zihnim rahatlamıyor, ailesiyle olan sorunlar bi yana eşimle olan sorunlar malesef sürekli tartışma ile sonuçlanıyor. Tepkisiz kalınca da herşeye olduğu gibi devam ediyor. Vazgeçersem eğer gerçekten siler atarim aslında ona kızıp bağırmam hala umut olduğu anlamına geliyor . Antidepresan mi kullansam bi süre zihnimi rahatlatmak için karar veremedim
Lütfen hedefinizi gerçekleştirin. 🙏 Daha çok çabalayın. Silip atmak yerine akışına bırakın su akar yolunu bulur. Zihninizi bunlarla meşgul ettikçe daha da işin içinden çıkamazsınız. Ne zaman bırakırsanız (bırakmaktan kastım ayrılmak vb. değil) her şeyi o zaman rahatlayacaksınız. İlk başlarda ben de çok kötüydüm ve özellikle bipolar olmam beni kötü etkiliyordu hatta krizler geçiriyordum. Ancak sonra şunun farkına vardım. Kime zarar veriyordum ki? Tabii ki kendime. Peki bir ömür iyi olmak için bu ilaçlara mı ihtiyacım var sürekli onları mı kullanacağım? Asla... İlaca bağlı kalmadan bir takım şeyleri kendimiz halletmeliyiz diye düşünüyorum. Ama terapiye gitmek işinize yarayabilir. Zaten bazı şeyler sizin söylemenizle veya zorlamanızla olacaksa önceki yaşadıklarınızı tekrar yaşayacağınız anlamına gelir. Kimseyi değiştiremiyoruz maalesef. Kendinizden ödün vermeyin. Eşinizi ve ailesini kabullenmediğiniz sürece bunlar devam edecek. Kabullenin gitsin. Yalayıp yutun asla demiyorum o çok ayrı. Alışın ve biraz gamsız olmaya bakın.) Kendinizi çok sevin.

Emin olun gözden geçiriyorum ve eleştirilere de açığım.

Eşimin bana bu kadar basit bir konuda yalancı muamelesi yapması normal mi sizce? Siz bu kadar basit bir konuda insanlara kolayca yalancı muamelesi yapabilir misiniz? Hani yalancı biri olsam güvensizlik olsa falan anlarım. Ayrıca bebeği için önemli olan bir işlemde keyfi olarak gelmemesi, bana da gittiğim için bağırıp çağırması, üstelik beni memleketine git diye evden kovması normal mi?
Hamilelikte ben de böyle bana söylenen küçük bir söze bile çok sinirleniyordum. Acaba troidlerinize bıktırdınız mı? Hamilelikte çok görülen bir rahatsızlık ve ben sinirinizde aynı kendimi gördüm. Meğer hasimato olmuşum onanmış, hamilelik tetikliyor bu hastalığı.

Bu arada psikolojmuşsun sana gelen danışanlara nasıl yardımcı oluyorsun merak ettim kendine bile olamazken ağzınıza bukadar küfürlü lafları nasıl yakıştırıyorsunuz

Boğabileceğinize ikna oldum ben açıkçası.
Çok sinirlisiniz, çok ağır tepkiler vermişsiniz.

Yalancı muamelesi yapması sinir bozucu, ben olsam ben de çok sinirlenirdim. Ama verdiğiniz tepkiyle hem kendinizi yıpratıyorsunuz hem eşinizi ve ilişkinizi.
Sakinleştikten sonra oturup konuşun hislerinizi, derdinizi. İki yetişkin insan olarak meselelerinizi bağırıp çağırmadan halledebilmeniz lazım. Yarın bir gün bir bebek gelecek o ortama. O da bu kavgaların içinde bulmasın kendini.

Kavga , ağız dalaşı ,küslük vs her iliskide olur.Bana ,yaşadıklarınız normal geldi fakat anlatım tarzınızdan ,sizi hiç tanımamama rağmen ne sizde ne de eşinizde hiç duygu kalmamış hissi geçti.Boşanın demem ama sormak isterim cidden sizin icin esiniz ne anlam ifade ediyor ve eşiniz için siz?Yani sizden aslında ,bırakın evli olmayı arkadas bile olamaz gibi geldi bana.
Eşimi gerçekten çok seviyorum normalde, bu olayda nefret ettim ama. Onun duygularını bilemiyorum..

Önce sen kendi dediğin sözlere bakta adama laf söyle adam sana kötü hiç birşey dememiş sürekli hakaret eden sensin adamı evden kovan sensin eşine Allah sabır versin sadece diyorum bir evi temizlemedinmi demiş senin etmediğin hakaret kalmamış keşke hakkındaki yazdıklarını okusada burdan bilse senin onun hakkındaki yazdıklarını
Durduk yere bana yalancı imasında bulunan, bebeğinin önemli bir kontrolünü umursamayan üstüne üstlük bana memleketine git hatta diyen adam melek oldu resmen. Evet ben saygısız davranmış olabilirim ama o da asla masum değil.

Bu arada psikolojmuşsun sana gelen danışanlara nasıl yardımcı oluyorsun merak ettim kendine bile olamazken ağzınıza bukadar küfürlü lafları nasıl yakıştırıyorsunuz
Bana gelen danışanlara psikolog olarak davranmam gerektiği gibi davranıyorum, hep de memnun ayrılırlar çünkü işimi titizlikle yaparım. Özel hayatımdaki başarısızlığın mesleğimle ilgisi yok.

Ayrıca abartmayın Allah aşkına, bu kadar küfürlü laflar dediğiniz ne Gerizekalı lafı mı? Evet çirkin bir söz, hakaret ama ana avrat düz gitmişim gibi abartmayın.

Boğabileceğinize ikna oldum ben açıkçası.
Çok sinirlisiniz, çok ağır tepkiler vermişsiniz.

Yalancı muamelesi yapması sinir bozucu, ben olsam ben de çok sinirlenirdim. Ama verdiğiniz tepkiyle hem kendinizi yıpratıyorsunuz hem eşinizi ve ilişkinizi.
Sakinleştikten sonra oturup konuşun hislerinizi, derdinizi. İki yetişkin insan olarak meselelerinizi bağırıp çağırmadan halledebilmeniz lazım. Yarın bir gün bir bebek gelecek o ortama. O da bu kavgaların içinde bulmasın kendini.
En çok gerildiğim konu bebek zaten, huzursuz bir evde büyümesini istemiyorum asla. Teşekkür ederim.

Durduk yere bana yalancı imasında bulunan, bebeğinin önemli bir kontrolünü umursamayan üstüne üstlük bana memleketine git hatta diyen adam melek oldu resmen. Evet ben saygısız davranmış olabilirim ama o da asla masum değil.
Sana gelen yorumlara yazdığın yorumları okuyunca aslında sakin güzel kendini dinletecek şekilde yazmışsın yorumlarını insanları kırmadan yapmışsın bu çok güzel eşinde hata yapmış olabilir ama keşke ona sakin dille söyleseydşn 3 gün küs olmazdınız

İyi akşamlar hanımlar.

Ben bir yıldan fazladır evliyim. Eşim melek gibi adamdı ama son zamanlarda tanıyamıyorum gerçekten sinirimi bozuyor. Hamileyim ayrıca şu an, iyice yıprandım. Konuya geçiyorum.

Üç dört gün önce eşim evde yoktu bir günlüğüne çok yakın bir şehre gitti annesi ve ablasını ziyaret etmeye. Bir gece kalıp geldi. Bu arada ikisiyle de aram bozuk görüşmüyoruz. Her neyse, hazır bu yokken temizlik yaptım iyice bulantılar yüzünden dip bucak yapmamıştım ne zamandır. Hem eşim de geldiğinde ferah bulsun evi dedim eşek kafam 😑

Neyse bu geldi ertesi gün. Gayet güzel vakit geçirdik her şey güzeldi, gece yatmadan önce bizim kediye kızdı. Kızarken de "zaten her yer pislik içinde." dedi. Şok oldum ne demek ya dün eşek gibi temizlik yaptım dedim. "temizlik falan yapılmamış bu evde." dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam size resmen bana yalancı muamelesi yaptı hadsiz pislik. Bağırdım ona orada ben yalan mı söylüyorum falan diye, Allah belanı versin diyip başka odaya geçtim sinirim bozuldu. Orada uyuyacaktım ama sonra" yatağa gel konuşma ama gel "yazmış. Gittim uyudum yatağımda sinirden ağladım bir de, sen kimsin ki yalan söyleyeceğim sana değil mi ya? Terbiyesiz.

Neyse ertesi gün uyandım. O gün ayrıntılı ultrasona randevu almak için hastaneye gidecektik (bilenler bilir bebek için önemli bir işlem) . Ben hazırlanırken uyandı nereye dedi. Ben de doktora dedim. Sonra gideriz gitme şimdi dedi. Ben de saçmalama randevu için geç bile kaldık dedim yine bilen bilir ayrıntılı ultrason için önceden randevu alman lazım hemen doluyor sıra üstelik belli bir haftaya kadar yapılıyor. Neyse bu sonra gideriz falan diyor aksi aksi ama hiçbir manisi yok, sırf canı istemiyor beyefendinin. Böyle bir bencillik olabilir mi ya nefret ediyorum ondan. Ben gidiyorum falan dedim gittim cüzdanı ayarlıyorum geldi böyle el kol hareketi yapıyor bir yandan bana, cüzdanı elimden çekti sonra gideriz diye. Ben de bağırdım gerizekalı mısın sen ya bebek için önemli bir şey bu, randevu bulamayız sonra diye falan. Bana bağırdı o da bağırma falan diye. Neyse ben hazırlandım, geldi iyi çık git hadi hatta memleketine git dedi. Düşünebiliyor musunuz, böyle dedi. O kadar sinirim bozuldu ki ama geç kalıyorum diye hemen çıktım çıkarken gelince giderim falan dedim sinirle. O da anneleri falan arama sakın rezil etme bizi diye bağırdı bana, ruh hastası.

Neyse ben apar topar hastaneye tek başıma gittim evde olmasına rağmen gelmedi o kadar sinirlendim ki yazıklar olsun ona. Beni geç bebeğini düşünmeyen bir pislik o tiksiniyorum ondan. Gelince de bana kalk şu kedine mama ver miyavlıyor diye bağırdı, ben de defol git eve de gelme Allah belanı versin geber inşallah dedim...

Ya inanın bu adam ses yükselten biri değil normalde, yoksa evlenmezdim zaten ama resmen içinden canavar çıktı nefret ediyorum ondan şu an. Yakın zamanda antidepresan bıraktı anlayışlı olmaya çalıştım ama bu kadar terbiyesizliği de kaldıramazdım.

Sonuç olarak üç gündür konuşmuyoruz evin içinde, farklı odalarda takılıyoruz. Ben asla yemek temizlik yapmıyorum, görsün bakalım yapmayınca noluyor asıl bu ev. Bu arada ben psikoloğum mesaili çalışmıyorum, haftada birkaç saat terapim oluyor sadece o yüzden evdeyim yani ev işleri bende normalde. Kedim olmasa çoktan bir arkadaşa gidip kalmıştım ama kedimi bile onla bırakmak istemiyorum. Ne yapayım boğayım mı bu adamı bir akıl verin.
Psikolog olarak sizin yaklaşımınız böyleyse toplumun niye böyle olduğuna şaşırmamak lazım.

Neyini anlamadınız yahu aile ufak tefek doldurmuş işte

İyi akşamlar hanımlar.

Ben bir yıldan fazladır evliyim. Eşim melek gibi adamdı ama son zamanlarda tanıyamıyorum gerçekten sinirimi bozuyor. Hamileyim ayrıca şu an, iyice yıprandım. Konuya geçiyorum.

Üç dört gün önce eşim evde yoktu bir günlüğüne çok yakın bir şehre gitti annesi ve ablasını ziyaret etmeye. Bir gece kalıp geldi. Bu arada ikisiyle de aram bozuk görüşmüyoruz. Her neyse, hazır bu yokken temizlik yaptım iyice bulantılar yüzünden dip bucak yapmamıştım ne zamandır. Hem eşim de geldiğinde ferah bulsun evi dedim eşek kafam 😑

Neyse bu geldi ertesi gün. Gayet güzel vakit geçirdik her şey güzeldi, gece yatmadan önce bizim kediye kızdı. Kızarken de "zaten her yer pislik içinde." dedi. Şok oldum ne demek ya dün eşek gibi temizlik yaptım dedim. "temizlik falan yapılmamış bu evde." dedi. O kadar sinirlendim ki anlatamam size resmen bana yalancı muamelesi yaptı hadsiz pislik. Bağırdım ona orada ben yalan mı söylüyorum falan diye, Allah belanı versin diyip başka odaya geçtim sinirim bozuldu. Orada uyuyacaktım ama sonra" yatağa gel konuşma ama gel "yazmış. Gittim uyudum yatağımda sinirden ağladım bir de, sen kimsin ki yalan söyleyeceğim sana değil mi ya? Terbiyesiz.

Neyse ertesi gün uyandım. O gün ayrıntılı ultrasona randevu almak için hastaneye gidecektik (bilenler bilir bebek için önemli bir işlem) . Ben hazırlanırken uyandı nereye dedi. Ben de doktora dedim. Sonra gideriz gitme şimdi dedi. Ben de saçmalama randevu için geç bile kaldık dedim yine bilen bilir ayrıntılı ultrason için önceden randevu alman lazım hemen doluyor sıra üstelik belli bir haftaya kadar yapılıyor. Neyse bu sonra gideriz falan diyor aksi aksi ama hiçbir manisi yok, sırf canı istemiyor beyefendinin. Böyle bir bencillik olabilir mi ya nefret ediyorum ondan. Ben gidiyorum falan dedim gittim cüzdanı ayarlıyorum geldi böyle el kol hareketi yapıyor bir yandan bana, cüzdanı elimden çekti sonra gideriz diye. Ben de bağırdım gerizekalı mısın sen ya bebek için önemli bir şey bu, randevu bulamayız sonra diye falan. Bana bağırdı o da bağırma falan diye. Neyse ben hazırlandım, geldi iyi çık git hadi hatta memleketine git dedi. Düşünebiliyor musunuz, böyle dedi. O kadar sinirim bozuldu ki ama geç kalıyorum diye hemen çıktım çıkarken gelince giderim falan dedim sinirle. O da anneleri falan arama sakın rezil etme bizi diye bağırdı bana, ruh hastası.

Neyse ben apar topar hastaneye tek başıma gittim evde olmasına rağmen gelmedi o kadar sinirlendim ki yazıklar olsun ona. Beni geç bebeğini düşünmeyen bir pislik o tiksiniyorum ondan. Gelince de bana kalk şu kedine mama ver miyavlıyor diye bağırdı, ben de defol git eve de gelme Allah belanı versin geber inşallah dedim...

Ya inanın bu adam ses yükselten biri değil normalde, yoksa evlenmezdim zaten ama resmen içinden canavar çıktı nefret ediyorum ondan şu an. Yakın zamanda antidepresan bıraktı anlayışlı olmaya çalıştım ama bu kadar terbiyesizliği de kaldıramazdım.

Sonuç olarak üç gündür konuşmuyoruz evin içinde, farklı odalarda takılıyoruz. Ben asla yemek temizlik yapmıyorum, görsün bakalım yapmayınca noluyor asıl bu ev. Bu arada ben psikoloğum mesaili çalışmıyorum, haftada birkaç saat terapim oluyor sadece o yüzden evdeyim yani ev işleri bende normalde. Kedim olmasa çoktan bir arkadaşa gidip kalmıştım ama kedimi bile onla bırakmak istemiyorum. Ne yapayım boğayım mı bu adamı bir akıl verin.
Piskolog olduğunuza emin misiniz ???

Sana gelen yorumlara yazdığın yorumları okuyunca aslında sakin güzel kendini dinletecek şekilde yazmışsın yorumlarını insanları kırmadan yapmışsın bu çok güzel eşinde hata yapmış olabilir ama keşke ona sakin dille söyleseydşn 3 gün küs olmazdınız
Üst üste yaptığı haksızlıklar beni delirtti açıkçası, o yüzden çok saldırgan davrandım maalesef haklısınız.

O size hic allah belani versin dedi mi bugune kadar? Ona gore yorum yapacağım.

• Beğen
Reactions: csi
Sevgili zezecan ben de psikologum da kaynana heryerde kaynana görümce de heryerde görmeyeyim ömrümce 😂 İlk hatan temizliği neden yaptın çünkü hamilesin sen ,ilk olarak kendine prenses olarak davranacaksın bu bir,sonra eve gelince “Ahh çok özledim onları,nasıllardı neden böyle olduk vah vah” deyip aklıyla oynayacaksın kocanın sonra bildiğini yapacaksın 😅 Bir de gereksiz fevrisin bu çirkeflikle daha çok haksız çıkarsın,kendimden biliyorum,az sakin 😂😂

Ama çok sevdim seni,çok dürüstsün😍

Bence siz eşinizin ailesiyle aranız bozuk olduğundan eşiniz görüşmek için gittiğinde onu dolduracaklarını düşünüp içten içe rahatsızlık duyarak beklemişsiniz sanki gelmesini. Geldiğinde doldurulmuş olduğunu düşündüğünüz için eşiniz de bu şekilde bir yaklaşımda bulunarak sizin aklınızdakini haklı çıkarmış olmuş. Önceden gardınızı almışsınız gibi yani. O yüzden kendinizi tutamayıp vermeniz gerekenden fazla tepki vermişsiniz başta. O an bu sözü tiye alarak geçiştirseydiniz bu boyuta gelmezdi bence. Ama ne olursa olsun bebeğinin kontrolüne evde olduğu halde gelmemesi kabul edilebilir bişey değil burda haklısınız. Eşiniz haksız ama siz haklıyken sözlerinizle haksız olmuşsunuz maalesef

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X