ben boş bir insanım..

musmutlurisus

Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
109
4
16
35
Afyon
Umudu tukenmeye basladigini anda hayattan hic bir beklentisi kalmadigi zamanda birden bire mutlu bir hayata adim atan birileri var mi acaba kadinlar kulubunde. Bana ve benim gibilere moral olmasi acisindan deneyimlerinizi paylasir misiniz??

Son düzenleme:
Aynı şeyleri hissettiğim ve umudumun tamamen tükendiği anda eşim karşıma çıktı ve şuan evliyim hamileyim. İnan hayatın insanın karşısına neyi ne zaman çıkaracağı hiç ama hiç belli olmuyor.:34:

Bazen dibe vurmadan, yukarı çıkılamıyor canım.
Hayattan umudunu kesme.
Defalarca tükendiğimi hissedip, sonra tekrar sarıldım hayata.
Hepimiz yaşıyoruz zaman zaman böyle şeyleri.
Depresyonda yaratıyor bu umutsuzluğu
Önemli olup silkelenip, herşeye rağmen hayata sarılmak

En dibe henüz vurmadın.. Çünkü en dip seni en yukarıya fırlatma gücüne sahiptir... "Bitmeden bitmez" Öyle bir anda her şeyin tersine döndüğünü göreceksin ki sen bile kendi hayatına şaşıracaksın.. Tek yapman gereken gönlünü her şeye açık tutmak.. Dibe doğru hızla iniyorsan tek kurtarıcın gönlündür..

Psikolojisi bozuk zamanında çok zor şeyler yaşamış bunu içinin biyerlerindE hala aci olarak saklayan biri olarak soyluyorumki derdi veren Rabbim dermaninida bisekilde veriyor bi kapıyı kapayan Allah bi kapıyı daha açıyor elbet can çıkmadığı sürece umut hep var teselli hep var sadece beklemek zorundayız sabrımızı siniyor rabbim.

Umudunu kaybettiğin anda olabilecek en güzel şey, o hayata tutanacak sebepleri kendin üretmeyi öğrenmendir...
Dibe vurursun bir kere sonra bir daha hiç bir zaman canın o kadar acımaz, acısa da acımaz...
Güzel şeylerse baktığın her yerde senin umursamadığın 'amaannn dediğin' zamanlarda olduğunu anlarsın...
Bahsettiğin ALLAH ın mucizesi dediğimiz güzel gelişmelerse eğer hem de en beklemediğin anda gelir bulur seni,
Benim başıma gelmişti..

Her zaman yapılan yanlış nedir, bilir misin?
Yaşamin değişmez olduğunu
sanmak, trenin ray değiştirmeden sonsuza kadar gideceğini düşünmektir.
Oysa kaderin hayal gücü bizimkinden daha renklidir.
Artık çıkış yolunun
kalmadığını sandığın bir durumda umutsuzluğun zirveye vardığında, rüzgar
hızıyla herşey değişir, altüst olur ve bir andan …ötekine geçerken kendini yeni bir yaşantının içinde bulursun…
Susanna Tamaro

‎"Yüreğinin Götürdüğü Yere Git"

İnsan beyni iki olguyu aynı anda taşıyamazmış. Eğer beyninde mutsuzluk varsa oraya mutluluk sığdıramazmışsın. Beynini mutluluklara aç, herkesi affet en çokta kendini affet. Kendini sev, iyi biri olduğunu güzel şeyler yaşayacağını düşün ve kendini sev. Mutluluk ummadığın anlarda karşına çıktığı için adı mutluluktur.

bunları yazan biri olarak şuan mutsuz depresif bi halde olduğumu söylemek isterim ama içimde bi umut var. 'Güzel günler göreceğiz, güneşli günler' inş. :21:

Neler yaşadık, neler gördük hepimiz, hele bu sitede ne hikayeler var...

Şükretmeyi öğren, iki ayağını yere basıp sabah tuvalete gidebiliyorsan dünyada daha büyük bir varlık yok

Var olmak, ne parayla, ne aşkla mümkün önce elindekilere şükret, herkesin böyle dipte hissettiği zamanlar olmuştur, kendini bırakma sakın, yaşanacak çok şey var

İnsan beyni iki olguyu aynı anda taşıyamazmış. Eğer beyninde mutsuzluk varsa oraya mutluluk sığdıramazmışsın. Beynini mutluluklara aç, herkesi affet en çokta kendini affet. Kendini sev, iyi biri olduğunu güzel şeyler yaşayacağını düşün ve kendini sev. Mutluluk ummadığın anlarda karşına çıktığı için adı mutluluktur.

bunları yazan biri olarak şuan mutsuz depresif bi halde olduğumu söylemek isterim ama içimde bi umut var. 'Güzel günler göreceğiz, güneşli günler' inş. :21:

umutsuz olmak mutsuzluğu getiriyor zaten.. inşallah diyorum güneşli günlerimiz olsun :16:

Umudu tukenmeye basladigini anda hayattan hic bir beklentisi kalmadigi zamanda birden bire mutlu bir hayata adim atan birileri var mi acaba kadinlar kulubunde. Bana ve benim gibilere moral olmasi acisindan deneyimlerinizi paylasir misiniz??

Birden bire mutlu bir hayata adım atmak diye birşey yok. İnsanlanın mutluluğu istemesi ve bunun için çaba sarfetmesi önemli.
Kendinizi değersizleştirmekten vazgeçmelisiniz öncelikle.Kendinizi iyi hissettiğiniz insanlarla daha fazla vakit geçirin mesela. Bir hobi edinin kendinize, başkaları için küçük ama sizin için önemli hedefler belirleyin kendinize misal çalışıyorsanız arabanız yoksa para biriktirmeye başlayabilirsiniz. Çalışmıyorsanız kendinize uygun bir iş bulmalısınız. Geçmişte çk kötü şeyler yaşamış olabilirsiniz unutun. inanın bu günde hiçbirinin önemi yok. Gülümseyin ilk başta zoraki yapacağınız bu eylem daha sonraları alışkanlığınız olacak :D birde çocuklarla vakit geçirmeyi deneyin.

Yalniz degilsin tatlim..ayni durumdayim bu ara sanki dunyaya fazlalikmisim gibi hissediyorum..degil dipte en son sondayim ama hala o firlatici gucle karsilasmadim..simdi boyleysem daha dibe dusersem nolur hic fikrim yok

Aynı şeyleri hissettiğim ve umudumun tamamen tükendiği anda eşim karşıma çıktı ve şuan evliyim hamileyim. İnan hayatın insanın karşısına neyi ne zaman çıkaracağı hiç ama hiç belli olmuyor.:34:

katılıyorum ........umut etmek ... en mutsuz olduğumuz zaman bile ümüdümüzü kaybetmemeliyiz,hayatın neler getireceğini
kimse bilemez kimbilir belkide çok güzel güler bekliyor sizi ........

Ben bunu cok yasadım. Hayat boyle birsey. Tabanı varsa tavanı da var. Bir kez dibi yaşayıp sonsuza kadar mutlu olacağınıza kimse garanti veremez.ayni sekilde kimse surekli mutlu olup hic dibi görmeyeceğinize de garanti veremez. Cunku hayatın akısı iniş çıkışlı.
Her karanlığın sonu tabi ki aydınlık. Ama hayat boyu karanlığa düştükten sonra aydınlığa çıkıp tekrar düşenleri biliyorum.
Yapmanız gereken bunların her zaman olabileceğini kabullenmek.
Cunku bunları yalnız siz degil hepimiz yasıyoruz.
Kabulleneceğiz hayatın acıları kadar mutluluğu da oldugunu. Şaşırmasan hepsini Kabullenip ayaklarımızın üstünde durmamız gerek.
Ama sunun garantisini size verebilirim. Eger aklı basında bir bireyseniz her düşüşünüz den sonra her dipten sonra bir tecrübe kazanıp aydınlığa çıkacaksınız. Bu da bir daha dibe düşmemenize cok yardımcı olacak.

Her yaşam bir kitap, her yaşam bir film. Neler yaşadın, neler geçip gitti. Canını yakanlar, kandıranlar, hayal kırıklıkları, içinde kopanlar, fıtınalar, yutkundukların. Bugün, onlarla mı devam edeceksin, yeni sayfalar açacak mısın? Sen sana söylenenden, senden beklenenlerden çok daha fazlasısın. Kendini ispatlamak, anlatmak zorunda değilsin. Bunun için yeterince yorulmadık mı? Yetmez mi? Şimdi senin hikayeni, senin sevgini, senin filmini yazma zamanı gelmedi mi? Yaşın kaç olursa olsun, kalan zaman artık senin kitabın, senin zamanın, senin hayatın. Uyan artık. Seni biliyorum, sana inanıyorum. Her gözde, yürek de bunu görüyorum, gerçek olanı... Söylenme söyle, yapmaya çalışma yap, olmaya çalışma ol. Şimdi. (Aret Vartanyan)

Nefes alıyor olmanın bile bir sebebi var.
İnsanlardan beklediğini alamadığında doğaya yönel, müziğe yönel, kitaba yönel.
Ve her şey geçiyor bunu bir yaz kenarıya.
İnan bana geçmeyen tek bir şey bile yok bu hayatta.

Hayattan beklentisi kalmayana hayat ne verebilirki

mucizelere bel bağlamaktan yana değilim .ancak olurda karşıma çıkarsa kapıyıda kapatmam. kişinin tek kurtuluşu yine kendisidir çoğu zaman.ama bunu yapabilmek için öncelikle konu başlığındaki boş insan olduğunu kabüllenmeyeceksin

emin ol o kadar çok var ki....
bunlardan biri de benim..

Son düzenleme:
Back
X