Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Boşanınca böyle mi hissediliyor yoksa bana özel bir durum mu bu![]()
Kazandığı paralarla siz ve cocuklarinizla güzel bir tatil,haftasonu gezileri,çocukları eglendirebileceginiz aktiviteler yapmak ve çocukların eğitimine harcamak varkenMerhaba forum sakinleri
Düşündüm ve içimi dökebileceğim bu aralar sanırım burası..evlilik öncesi 3 senelik flört ve 11 senelik evliliğimi bu ayın basında sonlandırdım.Eşimin kendi işini kurduktan sonra çok para kazanıp kendini içki ve hovardalıga vurdugu halleri ortaya cıktıktan sonra cok mucadele verdim,düzeltmeye calıstım eve yönelmesi için ugrastım ama olmadı, içmeye ve baskalarıyla internet ortamından görüşmeye gecelik ilişkiler yasamaya devam etti,ben de dava actım. Bu durumu öğrenince ortalıgı ayaga kaldırdı, uzaklastırma kararından sonra sonunda anlaşmalı bosanabildik.
Biri 8 diğeri 1 yasında cocuklarımız var,ben haliyle yaklasık dort aydır ayrı yasamamıza ragmen, bosanma resmileşince daha da bi kötü oldum.Şu an cocukların velayeti bende ve ben semtimi değiştirdim, sürekli kafamı karıstıran ve beni üzen şu ki, eski eşim diyim artık gününü gün ediyor,hiçbir üzüntü görüntüsü yok,geziyor içiyor,yine sevgilileri varken bense ciddi ciddi boşanma hüznü yasıyorum.Yaptıkları affedilemeyecek seyler ama neden içimde bi burukluk var anlamıyorum.
Düzeltmeye gercekten calıstım, kim bir yasında bebeğiyle ayrılık kararı alırki...DOgru bir karar verdiğimi düşünüyorum ama arada bir artçı şok gibi dalga dalga yayılıyor.Nekadar sure bu hayattan mutlu olacak ki?
insan yapisi geregi duzenden mutlu olur.birgun basini duvara vurur,evini cocuklarini yuvasini dagittigi icin .
Kimbilir belki birgun hastalik kapacak .zaten busekilde devam ederse kacinilmaz sonu bu.
Siz en dogrusunu yapmissiniz.ilk zamanlar boyle hissetmeniz normal bence ama zaman gectikce kendinize bu kotulugu yapmaya devam etmediginiz icin mutlu olacaksiniz
Uzulsun diye mi boşandın
İnşallah sağolunÖyle bir tiynetsiz için üzülmeye değmez ama cok normal yılların alışkanlığı kolay degil ama gecicek ölüm acısı diniyo zamanla bu da geçer.
Birde böyle salak herifler ilk zaman hani ahirdan çıkan hayvanlar hoplar ziplar ya aynen öyle sağa sola saldırırlar sonra zaman geçtikce çoğu rezil kepaze yaşamaya başlıyor siz önünüze bakın hayat kim bilir ne güzellikler getiricek size
Müşterisinin karısıyla bile birlikte olmuş, kadına para göndermiş, ben öğrendim bana diyorki 100 liranın hesabını mı yapıyorsun. Beni internette yatmayı planladıgı kadınlara anlatmıs yok eşim seksi hiç sevmez, eşimle ayrılmak üzereyiz diye eşim dövme sevmez eşim şöyle eşim böyle diye, bunları görünce ayrılık kararım için pişmanlık duymuyorum ama ben böyle hüzünlüylen onun gününü gün etmes içime dokunuuor.Kazandığı paralarla siz ve cocuklarinizla güzel bir tatil,haftasonu gezileri,çocukları eglendirebileceginiz aktiviteler yapmak ve çocukların eğitimine harcamak varken
Eski eşiniz tercihini kendi lüksü,keyfi için kullanmış
Bunları düşünün ve üzülmeyin lütfen
Başlarda boşanma hüznü olabilir ama ilerde sizi ve cocuklarinizi güzel bir hayat bekliyor bence![]()
Bence daha algılayamadı. Bizde de vardı öyle bi enişte. Para pul bitince geldi teyzemin yanına. Sizdeki hüzün gayet normal. Yuvanız yıkıldı sonuçta. Ama geçecek. İnsan ölüme alışıyo.Merhaba forum sakinleri
Ama eşiniz sizinle evliyken bile aynıymış. Bu karaktersiz adamdan ayrılık acısı çekmesini beklemeniz hata değil mi?Müşterisinin karısıyla bile birlikte olmuş, kadına para göndermiş, ben öğrendim bana diyorki 100 liranın hesabını mı yapıyorsun. Beni internette yatmayı planladıgı kadınlara anlatmıs yok eşim seksi hiç sevmez, eşimle ayrılmak üzereyiz diye eşim dövme sevmez eşim şöyle eşim böyle diye, bunları görünce ayrılık kararım için pişmanlık duymuyorum ama ben böyle hüzünlüylen onun gününü gün etmes içime dokunuuor.
Yargılamak istemiyorum ama psikiyatrında aklına şaşayım yaniEn son kendine bir psikiyatr sevgili edinmiş ben şok, eski eşim alkolik ve benim psıkologuma göre seks bagımlısı. Adam afedersiniz oğluma hamile kaldıktan ve dogumdan sonra hıc dokunmadı ve hep benı sucladı, hatayı kendinde ara dedi. Ben gercekten güzel bir bayanım ve her zaman temızimdir, evde herşeyim tamdır yemegim temizliğim ve kadrolu bir mesleğim var. Olay psikiyatr biriyle ilişki yaşamasından cok biz daha boşanmadan kadını benım daha esyalarımın cocuklarımın esyalarının. Buljndugu eve getirmesi ve kim diye soranlara amemonya ile boşanıuorum kendime sevgili yaptım demesi ben de bunu eskiden aynı mahallede oturdugutm komsumdan duyuyorum![]()