- 6 Ağustos 2014
- 8.401
- 7.128
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Bb simdi daha cok emin oldum annen erkek arkadasin konusunda takık durumda..Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
Geliri var, her ay hibe ödemesi alır ülkeye göre. Genelde 500 Euro civarında bir para alır.Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
Canım hemen kızla Konuş ve mümkün olmadığını söyle yoksa başına kalır ne olursa olsun kızdan Kurtul yoksa Norveçli enişte bu konudan rahatsız olur Allah korusun ilişkinize bile zarar gelebilirArkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
zor bi durum, ama bence sen bi yolunu bulup soylemelisin, cunku 1 yil cok uzun bir sure ve kimseyle emrivaki uzerine birlikte yasamak zorunda degilsin
Yuh yani. Hakikaten ben de böyle bir emirvaki hic görmedim. Bunlar abartmis.
Ara kızı kendin söyle bence bb. Soyleyemem deme. Rahatca söyle. Ya da mesaj falan at. Mail gönder. Bi şekilde söyle bence..
kavga ettik zaten çok kızgınım çok zor durumda kaldım.Bb simdi daha cok emin oldum annen erkek arkadasin konusunda takık durumda..
Hiç kırarım,aman bozulmasın diye sıkılma.Kafalarına göre senin evi ayarlamışlar bir kabul etmen kalmış.Açık açık söyle.
yani samimi sayılırzı ama 1yıl yaşayacak kadar değil.Ne desem bılemedım
...
Ben olsam kabul ederdım
Bu tabiî, aradakı samımıyete de bağlı bır durum
O yüzden, ne desem bılemedım
anenm sağolsun tüm ayrıntıları vermiş kıvramıyorumaaaa yengecim ben de bir arkadaşımla kalıyorum annem sizi kırmak istemememiş ama ev zaten küçük hepimize yetmez ama ben her konuda yine yardımcı olmaya çalışırım kusura bakmayın diyeceksin ....EE biraz alınırlar mı evet ama yırtarsın bence
biliyor akrabaalr dabiliyor.Annen biliyor mu erkek arkadaşınla beraber yaşadığını?
Gerçi bilmese de farketmez. Senin adına evet demesi çok yanlış.
Ara kızı, yanına arkadaş aldığını ve onun 3. ev arkadaşını kabul etmediğini, masrafları bölüştüğünüzü bu nedenle kabul edemeyeceğini söyle.
Akraba sonuçta, erkek arkadaşımla yaşıyorum diyemezsin.
Geliri var, her ay hibe ödemesi alır ülkeye göre. Genelde 500 Euro civarında bir para alır.
Ama hem emrivaki olması hem 1 yıl gibi uzun bir süre bence de olmaz. Siz onun sorumluluğunu almak zorunda değilsiniz.
Dayınız, amcanız veya abinizle konuşun bence. Ben sorumluluğunu alamam, diğer öğrencilerle birlikte kalsın diye.
Akraban olmuyormu sonuçta yurt dışında yalnızmı bırakıcaksın. Henüz yol yordam bilmez. Merak etme o da cok meraklı değildir senle kalmaya arkadaş edinince kaçar
duysa delirir herhadleCanım hemen kızla Konuş ve mümkün olmadığını söyle yoksa başına kalır ne olursa olsun kızdan Kurtul yoksa Norveçli enişte bu konudan rahatsız olur Allah korusun ilişkinize bile zarar gelebilir
umarım kabul ederHemen kıza kalabileceği bi hostel, öğrenci evi falan buluyosun ve ilk 2 günden sonra kızı oraya yerleştiriyosun......
bilmiyorum ama sence de fazla olmadı mı bu..Kabul etmek zorunda canim. Senin hayatina bu kadar müdahale etmesi cok yanlis. Garibime giden cahil bir kadin da değil annen neden boyle seyler yapiyor ki
öyle yapacağım aama diğer kuzenimle konuştum kuzenim aşrt koşmuş annesine yurtta kalmam diye.Ee herkes biliyorsa, kusura bakma canım benim açık açık söylemezsen kabahat sende demektir.
Arayacaksın, annem bana sormadan, fikrimi almadan size söz vermiş. Fakat benim evim müsait değil. Ben şimdi burada kuzenimin kalabileceği uygun bir yer bakıyorum. Geldiğinde bir kaç gün misafir ederim, şehri tanıması için yardımcı olurum, daha sonra yeni evine yerleşir diyeceksin.
valla ya aynı evde olmaz biliyorum boşu boşuna aramız bozulacak.asla asla kabul etme. akrabaların yurt dışında ki yakınlarının yanına birilerini kaynak yapması çook eskilere dayanırbak sana diyeyim gelirse hayatın cehenneme döner, çocuk bakıcılığına başlarsın.. sen söyleyeceksin madem annen söyleyemiyor, ben de bu ülkede yabancıyım, lütfen yanlış anlama ama kendi ayaklarının üzerinde dur de kıza..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?