- 31 Ağustos 2014
- 1.186
- 704
- 163
- Konu Sahibi breakingbadd
-
Oha çüş dedim sonra şöyle düşündüm ortada danışıklı dövüş var annesi akrabaları ve o kız arasındaOha yuh çüş! Babasına ne oluyormuş. Bu ERASMUS kayıtları bir yıl önce falan değil mi? Madem öyle bir sorsaymis.
Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
noldu durumlarr :)Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
Geliyor ama bende kalmayacak.noldu durumlarr :)
Nasıl hallettiniz peki olayı?Geliyor ama bende kalmayacak.
Halledemedik küstük direktNasıl hallettiniz peki olayı?
Amaaaan boşverin zaten, öyle akrabadan size hayır gelmez.Halledemedik küstük direkt
Halledemedik küstük direkt
Amaaaan boşverin zaten, öyle akrabadan size hayır gelmez.
iyiymişArkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle '' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?