• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle bir emrivaki görmedim.

Bence de arkadaşların dediği gibi açıkça kıza mesaj at. "Annem benim haberim olmadan size söz vermiş ancak benim evim ve şartlarım müsait değil, bunun haricinde elimden gelen yardımı yapacağım, kusura bakma böyle bir durum yaşandığı için" gibi bir mesaj yeterli olur. Bu işten anneniz söz vermiş olduğu için kırmadan sıyrılmanız zor.
Ancak kız gelince konuşur görüşürseniz aranız düzelir diye düşünüyorum.

Bence de arkadaşların dediği gibi açıkça kıza mesaj at. "Annem benim haberim olmadan size söz vermiş ancak benim evim ve şartlarım müsait değil, bunun haricinde elimden gelen yardımı yapacağım, kusura bakma böyle bir durum yaşandığı için" gibi bir mesaj yeterli olur. Bu işten anneniz söz vermiş olduğu için kırmadan sıyrılmanız zor.
Ancak kız gelince konuşur görüşürseniz aranız düzelir diye düşünüyorum.
ööyle yapacağım ama bazı sorunlar var.büyük ihtimalle bu kız uzun zamandır anneme bahsediyor annem de benim ağzımdan tamam dedi diyor,plan falan yapmamış kız.eğer şimdi annem bana söylemedi dersem sonradan vazgeçip kıvırdığımı düşünür mü?

Ben de şuanda diğer kuzenimle konuşuyorum delirme raddesine geldim..
Diyormuş işte ne güzel kurulu düzen var yemeğim hazı(?) olur,yurt çilesi çekmem paramı harcamam biriktiririm..Şaka gibi ya..
Hadi ya, bak sen. Ne kadar akillilarmis onlar oyle. Bunlari ev sahibi soyler. Hem emirvaki yapsinlar, hem de kurnazlik yapsinlar. Yok oyle dunya. O parasini orda ayakta durmak icin kullansin. Size mi guvenmisler? Bilmiyorum, sanki bana yapilmis gibi gicik oldum. Ben de yurtdisinda yasiyorum, empati kurdum da... Yok yani, mumkunu yok. Birilerini kirardim ben. Bana sormadan planlar programlar yapilacak, kiz 5 gun sonra evimde bitecek. Kovalayin gitsin. Yani telefon edin, olmaz bu is deyin. Siz bilirsiniz yine.

Hadi ya, bak sen. Ne kadar akillilarmis onlar oyle. Bunlari ev sahibi soyler. Hem emirvaki yapsinlar, hem de kurnazlik yapsinlar. Yok oyle dunya. O parasini orda ayakta durmak icin kullansin. Size mi guvenmisler? Bilmiyorum, sanki bana yapilmis gibi gicik oldum. Ben de yurtdisinda yasiyorum, empati kurdum da... Yok yani, mumkunu yok. Birilerini kirardim ben. Bana sormadan planlar programlar yapilacak, kiz 5 gun sonra evimde bitecek. Kovalayin gitsin. Yani telefon edin, olmaz bu is deyin. Siz bilirsiniz yine.
arayacağım yarın artık,büyük ihtimalle küslük çıkacak.

Ben bu insanlari anlamiyorum, hadi anneniz bos bulundu olur dedi, onlar nasil asil ev sahibiyle görüsmeden plan program yapiyorlar? Anneniz erkek arkadasinizla kaldiginizi biliyormu? Katiyen kabul etmiyor diye onun üstüne atin, o kisilerede öyle deyin, bi hafta degil bi ay degil, bu ne rahatlik yaaa...:KK14:

Ben de şuanda diğer kuzenimle konuşuyorum delirme raddesine geldim..
Diyormuş işte ne güzel kurulu düzen var yemeğim hazı(?) olur,yurt çilesi çekmem paramı harcamam biriktiririm..Şaka gibi ya..
Yok artık. İyi niyetle diyor belki de gelmesine 5 gün kala diğer kuzeninizle bu şekilde konuşacağına size bir mesaj atamamış mı?

Ben bu insanlari anlaminorm, hadi anneniz bos bulundu olur dedi, onlar nasil asil ev sahibiyle görüsmeden plan program yapiyorlar? Anneniz erkek arkadasinizla kaldiginizi biliyormu? Katiyen kabul etmiyor diye onun üstüne atin, o kisilerede öyle deyin, bi hafta degil bi ay degil, bu ne rahatlik yaaa...:KK14:
öyle diyeceğim zaten katiyen kabul etmez.

Yok artık. İyi niyetle diyor belki de gelmesine 5 gün kala diğer kuzeninizle bu şekilde konuşacağına size bir mesaj atamamış mı?
ben de onu anlamadım kafam karıştı çok

Bir iki gün degil . Bir yil...
Annen soylesin ,yani zor bir durum ben asla gelme diyemezdim mesela.
ama bahane bulabilirsin , ev aekadasim.var ve o kabul etmiyor de.

Sonucu yazar mısın? Kıza sinir oldum. İşin gücün yok onun yemeğini mi yapacaksın? Sorumluluk alamayacaksa, otursun evinde. Sakın kabul etme BB
valla gelse de rahat edemeyecek haberi yok,gören de günde 5çeşit yemek yyiyorum sanacak.mesaj attıp cevabını bekliyorum.

istemediğini şimdi soylersen daha rahat soylersın ewe kabul edersen olaylar daha farlı ve daha zor olur hem belkı kız da ıstemıordur anneler arasında konusulmustur sen kızla konus bırkac gunlugune kalabılırsın yer ayarlayana kadar amma bı yıl kalamayız dıyebılırsın

Bu kiz küçük değil ki sana sormadan planlar yapiyor.
Yemeği hazirmis yurt çilesi yokmuş..
Bak bak lavlara bak.
Arayip bir sana soramiyor mu ?
Annen olur dedi dese bile bi arayamiyor mu bu kiz seni ?
Yuh yani.
Fena uyanik bi'sey bu.
Ara ister kussun ister kirilsin.
Ben seni kabul edemem
Kimsenin gonullu hizmetçisi olamam de.

Arkadaşlar sabah annemle konuştum o da beni yengeme yönlendirdi.Şu anda yurtdışındayım yengemin kızı da Erasmus'la buraya gelecek miş burada benim evimde kalacakmış gelmesine 5 gün kala söylediler bunu bana..Böyle ':KK57:' kaldım şok oldum,annem bana sormadan tamam demiş kıza.Ama 1 yıl boyunca aynı evde kalmamız mümkün değil yani geliri yok bir şeyi yok bir yıl boyunca nasıl bakacağım ona ben? Şu anda erkek arkadaşımla aynı evde kalıyorum 20gün önce aynı istekte bulunan arkadaşına hayır dedim.Sabahtan beri annemle telefonda didişiyoruz,'ben asla hayır diyemem.' diyor.Ben hayır diyeceğim de nasıl diyeceğim bilemedim.

eşşek değil heralde erkek arkadaşını söylediğin halde gelip yanınıza sığınacak kadar...
aklıma bi "kaygısızlar" dizisi geldi:KK53:

Bence onu kabul etmezsen akraba ilişkilerinizde bozulur akrabalıkta geçici değil ama o yanında kalan elin oğlu geçici , o kıza yardımda bulunman gerek

Bence onu kabul etmezsen akraba ilişkilerinizde bozulur akrabalıkta geçici değil ama o yanında kalan elin oğlu geçici , o kıza yardımda bulunman gerek
bana 1ay-2ay önce arayıp söylese belki ben de kabul ederdim ama 1 ay önce erkek arkadaşımı yurtdışında 5ay evine alan birini reddettim aynı konuda,,şimdi kuzenime evet dersem çok büyük tepki verir gibime geliyor.Yani kızdığım bir noktada sanki benimle değil annemle kalacak gibi davranması benim evime taşınacak 5gün önceden öğrendim resmen.Yakınımda bir yerde yaşasa hertürlü desteği sağlarım ama aynı evde yaşarsak kesin kavgalı ayrılırız.

Tamam annenizle anlasmis olabilirler de yaninda kalacagi kisiyle neden hic konusmamis? Yaninda kalacak kadar samimiyse bir "geliyorum kuzen" seklinde bir mesaj bari atabilirdi. Anladigim kadariyla emrivaki yapildiginin farkinda. Ayrica kendini fazla akilli saniyor hazir yemek para biriktirmek falan...

Tatlım kızı düşündüm de şimdi nasıl rahat edicek çalışmadan tanımadığı bi bayanın evinde kalabilcek anlamadım. Çekinmeden açıkca söyle gelirse durum dahada zorlasır. Ben kabul edemem ailem olur demis ama benim bütçem ve düzenim ancak bana yetiyo diye net konusun bence.

Back
X