• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle bir emrivaki görmedim.

Hadi böyle rica minnet olur da nasıl söyleyeceğim dersin. Açıkçası kızın diğer kuzene söylediklerini duyduktan sonra çok da vicdan yapmayıp mesaj atman isabetli olmuş. Erasmusa benim yakın arkadaşım da gitti. Evde kaldı ve Tr'de daha gitmeden ayarladı birçok şeyi.
Çok türk aklı olacak ama senin sevgilin de var evde. Ailesi bunu bilip uygun görüyorsa belki maddi sıkıntıları vardır. Başka bi şey gelmiyor aklıma.

Ben de şuanda diğer kuzenimle konuşuyorum delirme raddesine geldim..
Diyormuş işte ne güzel kurulu düzen var yemeğim hazı(?) olur,yurt çilesi çekmem paramı harcamam biriktiririm..Şaka gibi ya..
Ha oldu bir de yemeği hazır olacakmış.
Ay sinir oldum. Kısa süre değil ki, bir yıl. Az süre mi? İnsan ister istemez o kızın sorumluluğunu da üstünde hisseder, bilmediği memlekette yanınızda kalıyor diye.

Hayır yani insan nezaketen bir mesaj atar, "breakingbadd çok teşekkürler evine kabul ettiğin için" falan diye.

Ha oldu bir de yemeği hazır olacakmış.
Ay sinir oldum. Kısa süre değil ki, bir yıl. Az süre mi? İnsan ister istemez o kızın sorumluluğunu da üstünde hisseder, bilmediği memlekette yanınızda kalıyor diye.

Hayır yani insan nezaketen bir mesaj atar, "breakingbadd çok teşekkürler evine kabul ettiğin için" falan diye.
aynen garanti görüyor sanırım beni,anlamadım.

Tamam annenizle anlasmis olabilirler de yaninda kalacagi kisiyle neden hic konusmamis? Yaninda kalacak kadar samimiyse bir "geliyorum kuzen" seklinde bir mesaj bari atabilirdi. Anladigim kadariyla emrivaki yapildiginin farkinda. Ayrica kendini fazla akilli saniyor hazir yemek para biriktirmek falan...
sanırım yani başka bir açıklaması yok bana göre de

Hadi böyle rica minnet olur da nasıl söyleyeceğim dersin. Açıkçası kızın diğer kuzene söylediklerini duyduktan sonra çok da vicdan yapmayıp mesaj atman isabetli olmuş. Erasmusa benim yakın arkadaşım da gitti. Evde kaldı ve Tr'de daha gitmeden ayarladı birçok şeyi.
Çok türk aklı olacak ama senin sevgilin de var evde. Ailesi bunu bilip uygun görüyorsa belki maddi sıkıntıları vardır. Başka bi şey gelmiyor aklıma.
Ben de gittim Erasmus'a. Gitmeden bütün kalacak yer vs hazırdı.
Ki Erasmus'un esprisi de hep beraber aynı yerde kalmak, beraber takılmaktır.

daha yeni öğrendiğimi,evin okuluna uzak olmasını,evde düzen yok vs vs bir sürü şey yazdım.Sen de rahat edemezsin erkek arkadaşımdan çekinmez misin dedim.buralarda yakınlarda bir ev buluruz yazdım..

İyi demişsin. Yok rahat ederim, bilmem ne derse, açık açık belirt burası uygun değil, birlikte yaşayamayız de. Benim bütçem bana ancak yetiyor, evde de düzen yok zaten de.

Annen kızkıza kalmanızı istiyor o şekilde içi rahat edecek gibi ,
burda diğer aile üyeleriyle iş birliği var , az çok senin yaşantın nasıl olduğunu tahmin ediyor ve korkuyor sanırım

Ben de gittim Erasmus'a. Gitmeden bütün kalacak yer vs hazırdı.
Ki Erasmus'un esprisi de hep beraber aynı yerde kalmak, beraber takılmaktır.
ben de şuan bulunduğum ülkede erasmus yaptım..hayır sorun şu ki kız evde oldu mu ne biliyim ortalığı dağıtamam erkek arkadaşım rahat olamaz oda yok zaten..

Annen kızkıza kalmanızı istiyor o şekilde içi rahat edecek gibi ,
burda diğer aile üyeleriyle iş birliği var , az çok senin yaşantın nasıl olduğunu tahmin ediyor ve korkuyor sanırım

İyi demişsin. Yok rahat ederim, bilmem ne derse, açık açık belirt burası uygun değil, birlikte yaşayamayız de. Benim bütçem bana ancak yetiyor, evde de düzen yok zaten de.
cevap attı şimdi aynen yazdığını geçiriyorum..

ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...

gerçek değil bence bahsettiğiniz akrabanız,gerçek olamaz böyle bi insan hayal ürünü gibi :) insan bu kadar mı bencil olur aa senin yerine ben bile sinirlendim şu an.sanki norveçi seçerken sana danıştı da sen de gel burada bir yıl sırtımdan geçin erkek arkadaşımla da aramı boz paranı da topla zengin ol git dedin.ne acayip akraban varmış

Ya dediğim gibi artık ömür boyu küs kalırsınız ve bu akraba bunu herkese anlatır

ya sen nasıl akrabasın ya ben yengemle konuşmuştum bilerek senin orda evin var diye norveçi yazdım.orası daha pahalı orada para harcayacaksam neden orayı yazayım ben,italyayı yazardım.şimdi anneme de söyledim 4gün sonra geliyorum benim kalcak yerim yok,yurtlarda sürünecek miyim.babam da sana kızdı artık annenle konuşacakmış siz aranızda halledin beni zor durumda bırakmaya hakkınız var mı?neden gelmeme çekiniyosun evde bir şey mi var? erkek arkadaşın rahatsız olacaksa senin söylediğin ev arkadaşı arayan kişinin yanına taşınır ben de senle kalırım.ya sen kabul edeceksin bunu ya da babam beni göndermeyip seni silecek ben mahrum kalacağım .yazmış...

Bu kız mazlum falan değil bb.Sana mı sormuş yazarken ?

Aaa ergene bak ne munasebet. Ben her halukarda gelicem diyor resmen. Kendince planlar falan yapmis. Bu ne curet ya...

ooo kız ayarlamıs herşeyı erkek arkadasına ev de bulmus :KK76::KK76: artık ne yapacagın bellı kım uzulurse uzulsun senın hayatın sonucta gelıp altust etmeye nıyetlı baya

Var ya resmen erkek arkadaşını evden göndermeye çalışıyor. Hay yarabbim, söyledin mi sevgiline durumu ? Ay delirmek üzereyim burada, ne biçim bir durum bu :S

Annene söyledin mi?

Bu nasil bir tavirdir Kiz resmen istenmediği yerde zorla kalmaya calisiyor. Boyle bi krizi zaten tek basina yurt dişina göndermek hata. Derdi eğitim değil öyle olsaydi yurtta kalmayi da kabul ederdi.

Back
X