- 9 Temmuz 2015
- 10.397
- 21.029
- 398
- 35
Sende onun gibi yap o zaman. Hatta beterini yap. Ne yapayım de olsun bitsin de;-)Kiyasliyorum. Diyorum falancanin falani şöyle pis pis sırıtıyor. Napiyim der gibi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sende onun gibi yap o zaman. Hatta beterini yap. Ne yapayım de olsun bitsin de;-)Kiyasliyorum. Diyorum falancanin falani şöyle pis pis sırıtıyor. Napiyim der gibi
Ya genelde şöyle bi yapısı vardır. Kavga ederken ağzına geleni söyler küfür haricinde ama siniri geçince kedi gibidr.
Yok işte onlar benim gerçek düşüncem değildi sinirle söyledim der.
Ama geçmiyor işte her kavga ettiğimizde onun söylediklerini ben unutamıyorum
İşte biraz da akıl almak yazdım konuyu. Nasıl davranmam gerekiyor yanı bu durumlarda.Esinizle aranızdaki sorunlara bir şey diyemeyecegim ama sizin uslubunuzda biraz sorun var gibi. Tarzınız hep boyleyse tartismalarin sonu gelmez.
Şuanlık düşüncem hiç konuşmucsm zaten havada çok sıcak alıcam yastığımı başka odada yaticam.Sende onun gibi yap o zaman. Hatta beterini yap. Ne yapayım de olsun bitsin de;-)
O zaman sende evde oyalanacagi şeyler verip onu ataerkil hissettir. Vallahi aklıma baska bir yol gelmedi. Yani arkadaşlarının gazina geliyor belli ki sen evde al onun gazını. Sen errrkkekksinn de daya bütün güç gerektiren işleri;-) o zaman belki kendini kilibik hissetmez;-)İşte arkadaşlarını örnek veriyor.
Hani arkadaşları ataerkil ya o da öyle olmak istiyor haspam
Malesef başka biyere evlendim burda arkadaşım yok pekBiz unutamayiz zaten çünkü biz.kadiniz. durup düşünerek empati yapmasını beklemeyin esinizden erkekler düşünerek bulamazlar çözümü. Bazen gözüne gözüne sokmak gerekir . Sizde bundan sonra kendi planınızı yapın çıkın dışarı . Ozelliklede esiniz evdeyken. O zaman anlamaya başlar .
Eşinle ortak hobi gelistirebilirsiniz. Yani evi onun için çekici bir yere donusturmen lazım. Şöyle olmasi lazim. Kendi evden gitmek istemeyecek. Ama eşini sen en iyi taniyorsun. Mesela sıkıldım demek yerine korkuyorum falan deseniz?Şuanlık düşüncem hiç konuşmucsm zaten havada çok sıcak alıcam yastığımı başka odada yaticam.
Yada napsam ki akıl verin bana
O zaman sende evde oyalanacagi şeyler verip onu ataerkil hissettir. Vallahi aklıma baska bir yol gelmedi. Yani arkadaşlarının gazina geliyor belli ki sen evde al onun gazını. Sen errrkkekksinn de daya bütün güç gerektiren işleri;-) o zaman belki kendini kilibik hissetmez;-)
Malesef başka biyere evlendim burda arkadaşım yok pek![]()
:) hayatta inanmaz korkmsyscagumi bilir hicbiseydenEşinle ortak hobi gelistirebilirsiniz. Yani evi onun için çekici bir yere donusturmen lazım. Şöyle olmasi lazim. Kendi evden gitmek istemeyecek. Ama eşini sen en iyi taniyorsun. Mesela sıkıldım demek yerine korkuyorum falan deseniz?
Daha iyi işte ;-) sen gaz ver o ugrassin dursun;-)Kendini maço zanneder ama hiçbir ev işinden de anlamaz ne elektrik ne su ne tamirat.
Evet vardı bikaç arkadaşım taşındı onlardaBir de çevre edin. Bu sana da çok iyi gelecek
Ya ben senin kocanı çözdüm. Aslinda tipik Türk Erkeği...Azıcık tatlı dilli olup kendi düşüncelerini onun dusunceleriymis gibi yutturacaksin;-):) hayatta inanmaz korkmsyscagumi bilir hicbiseyden
Güzel fikir ama hayvanlardan korkuyorum birazEvcil hayvan alsaniz olmaz mi
Belki onunla ilgilenir gezdirir filan
Ya da buyuk papaganlar oluyo kakadu mu oyke birsey cok tatlilar
O zaman evde zaman gecirmek ister bence
Tipik kürt erkeği desek onaYa ben senin kocanı çözdüm. Aslinda tipik Türk Erkeği...Azıcık tatlı dilli olup kendi düşüncelerini onun dusunceleriymis gibi yutturacaksin;-)
Himm... Yani çalışmiyorsan işe başlayabilirsin. Yada halk egitim kurslarına katilabilirsin. Vakif derneklerde görev alabilirsin.Evet vardı bikaç arkadaşım taşındı onlardaolanlarda çocuklu . Benim gbi olan pek yok
Anlar mı dersin....arkadaşlarım odun, ben de odunum demiş yani.
küsme ama tavırlı ol. kısa ve öz konuş. sakin anında güzellikle kendini ifade etsen anlar belki.
Ya aynı cografyada yetismis hepsi bir şey farketmiyor emin ol. Babam egeli ayni;-) dayım trakyali ayni;-) Yakin arkadasimin babasi akdenizli aynı;-) Çoğunun geninde ataerkillik var. Dedim ya azıcık tatlı dilli olup istediklerini yutturacaksin. ;-)Tipik kürt erkeği desek onanasıl yapicam o işi
Çalışmama izin vermiyor haspamYani erkekler bu durumlari dirdir olarak adlandiriyorlar genelde. Mimarmissiniz sanırım. Çok güzel bir meslek. Ben sizin yerinizde olsam ekonomik ozgurlugumde var o bir geziyorsa ben beş gezerim. Eşinle vakit gecirmek istemen cok cok cok normal ama bunu böyle yaparsan pek başarılı olamazsın gibime geliyor.