"Ben böyle bir hayat istemiyorum " dedi.

Güzel fikir ama hayvanlardan korkuyorum biraz :KK43: bir de onun bakımı filan baş edebilir miyim bilmiyorum. Kendimize zor bakıyorum
Kopek bakımı zordur ama kus bakımı pek degil bence

Hem sizin de caniniz sikilmaz

Ben kuslardan korkardim mesela babamlar eve almis simdi cok rahatim hic korkmuyorum
Korkacak bisey de olmuyo zaten hemen alisiliyo
Hatta artik diger hayvanlardan da hic korkmuyorum icime bi hayvan sevgisi geldi sokaktakileri sevmeden gecmiyorum mesela

Esiniz de ilgilenir
Ben gormeyince ozluyorum mesela
Babam ilk aldigimizda ogle aralari bile eve geliyodu kuslara bakmak icin

Ama alip ta kafeste tutacaksaniz ya da ilgilenmeyecekseniz hic bulasmayin bu ise

Kopek te cok sevgi ister

Anlar mı dersin....
Konuşmamayi düşünüyordum ben. Gelince bakmamayı filan
zamanı sen ayarla. insanlar konuşa konuşa anlaşır, bazen erkeklere çocuğa anlatır gibi anlatmak gerekiyor.

Sanırım böyle durumlarda arkadaşların etkiside büyük. Erkekler yaşı büyük çocuklar gibiler, kadın maalesef daha çok idare eden taraf oluyor, bunu sakın size gösterdiği fiziksel ya da psikolojik şiddete karşı tolere edin olarak algılamayın; ama arkadaşlarının etkisinde kalırlar, anne babanın etkisinde kalırlar... Yani bence dışarıya çok kulak verirler ama bunu bi türlü kendilerine konduramazlar. Bence birçok erkekte falancanın karısı şöyle falancanın kocası onu bunu bile yapmaz diyerek konuşmaya baya bi meyilliler. Demem o ki arkadaşlarını tabiri caizse örnek alması çok beklenen bir sonuç. Eşinizin huyunu en iyi siz bilirsiniz, nasıl ikna olur nasıl değişir... Zamanla bunları aşmasını sağlayabilirsiniz yok eğer değişecek bir adam değilse ya onu böyle kabul edeceksiniz ya da evliliğinizi sonlandıracaksınız
Eşimin değişmesi taraftarıyım ama bunu nasıl yapicam hiç bilmiyorum. Çünkü bunun haricinde birebir başka bi sorunumuz yok. Bunun içinde ayrılmak istemiyorum. Millet ne dertler çekiyor.
Arkadaşları ile hiç görüşmesin demiyorum 5 gündr bir görüşsün yeter.
Yani ben ne yapayım da bu adam değişsin birlikte daha çok zaman geçirelim bunu düşünüyorum

Himm... Yani çalışmiyorsan işe başlayabilirsin. Yada halk egitim kurslarına katilabilirsin. Vakif derneklerde görev alabilirsin.

Çalışmamı istemiyor. Onun bize bakacak kadar parası varmış işte kazandığımı o bana verirmiş.. :ukala:
Geçen sene gidiyordum halk eğitime filan. Yazın olmuyor

Ya aynı cografyada yetismis hepsi bir şey farketmiyor emin ol. Babam egeli ayni;-) dayım trakyali ayni;-) Yakin arkadasimin babasi akdenizli aynı;-) Çoğunun geninde ataerkillik var. Dedim ya azıcık tatlı dilli olup istediklerini yutturacaksin. ;-)
Nasıl yapicam işte onu.?
Sabrım yetecek mi bakalım.
Ha bi de o anlicak mi o da var

Kopek bakımı zordur ama kus bakımı pek degil bence

Hem sizin de caniniz sikilmaz

Ben kuslardan korkardim mesela babamlar eve almis simdi cok rahatim hic korkmuyorum
Korkacak bisey de olmuyo zaten hemen alisiliyo
Hatta artik diger hayvanlardan da hic korkmuyorum icime bi hayvan sevgisi geldi sokaktakileri sevmeden gecmiyorum mesela

Esiniz de ilgilenir
Ben gormeyince ozluyorum mesela
Babam ilk aldigimizda ogle aralari bile eve geliyodu kuslara bakmak icin

Ama alip ta kafeste tutacaksaniz ya da ilgilenmeyecekseniz hic bulasmayin bu ise

Kopek te cok sevgi ister
İşte güvenemiyorum kendime :( hayvanın vebalini almak da var. Hangisnu almamı tavsiye ettiniz papağan mi ?

anlayışlı olun azcık arkadaşıyla vakit geçirse ne olcak erkek arkadaşı olduğu sürece sıkıntı yok, erkek milleti eve bağlı kalmayı sevmiyor, zaten zaman sonra sıkılır o ortamdan da benceee.. canını üzme boşuna geçer

E ama bacim bu adam gümbür gümbür ben buyum demiş. Niye evlendin? Ayrıca izin vermek ne demek? Orada dur derim. O kadar okudum ettim o mu karar verecek çalışıp calismayacagima? Vallahi bir yolunu bul çalış.
Evlenmeden önce bu özelliklerini gösterseydi evlenir miydim sence?

Benim eşim de aynı böyle hatta şu an bile evde degil:işsiz: bizde evliligimizin ilk yıllarında bu konu yüzünden çok tartıştık hatta ayrılık noktasına bile geldik diyebilirim haa şimdi ne oldu artık tartismiyoruz ben onu rahat bıraktım bi yere gidecek olduğu zaman bazen izin alır bazen ben gidiyorum der çıkar nerde kimle olduğunu bilirim sorun yapmiyorum artik ramazan başından beri mesela evde geceleri durduğu gün sayısı ancak 5-6 falandır herhalde. O da bana karışmaz bi yere gidecek olduğumda söylerim çıkarım az önce geldim bende eve hatta annemdeydim. Sanırım karşılıklı anlayış ve güven olunca bu sorun halloluyor sana da tavsiyem çok üstüne gitme eşinin. Birebir aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum bunu sana. Sende çık gez nispet olsun diye değil ama gerçekten mutlu olmak için başka şeylerle oyalan biraz göreceksin daha güzel olacak herşey.

anlayışlı olun azcık arkadaşıyla vakit geçirse ne olcak erkek arkadaşı olduğu sürece sıkıntı yok, erkek milleti eve bağlı kalmayı sevmiyor, zaten zaman sonra sıkılır o ortamdan da benceee.. canını üzme boşuna geçer
Haklısın aslında.
Ama haftanın 4 5 günü dışarı çıkması normal mi ?
Hepsinin erkek olduğuna eminim. Ama yinede birlikte bişeyler yapmak istiyorum. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesine ayar oluyorum

Daha önce bununla ilgili konu acmamistm.
Eşime karısınmasını hiç sevmez. Neymiş efendim arkadaşlarinin karıları hiç karismiyormus bi ben karışıyormuşum. Başta güzel güzel konuştum bütün gün evdeyim canım sıkılıyor dedim.
Malesef bska bir ile evlendim ve burda hiç arkadaşım yok :KK43:
Bence fazla usteleme ama tavrinida belirt..kirildigini anlasin uzulme baxen bu tip tartismalar oluyor evlilikte benimde esime arkdslari kilibiksin demis ne alakaysa. ...neymis her aksam cikmasi lazimmis. ..olduuuuu baskaaaa dedim baya bir uzulmustum simdi yavas yavas anladi yada akillandi cikiyor tabii ama her aksam deil

Haklısın aslında.
Ama haftanın 4 5 günü dışarı çıkması normal mi ?
Hepsinin erkek olduğuna eminim. Ama yinede birlikte bişeyler yapmak istiyorum. Arkadaşlarıyla vakit geçirmek istemesine ayar oluyorum

normal değil tabiki, ama üstüne gidince çok da iyi sonuç vermez, sakin ve sevimli yaklaşınca hatasının farkına varır belki.. sonuçta bi taktik duruma göre değerlendirirsiniz

Canım aynı tartışmaları eşimle yaşadım bu kış. Problem arkadaş çevresi. Ailecek gorusebileceginiz arkadaş ortamları bulun.boyle ortamlarda bulunun derim

İşte güvenemiyorum kendime :KK43: hayvanın vebalini almak da var. Hangisnu almamı tavsiye ettiniz papağan mi ?

Kakadu papagani var nette aratin isterseniz
O esinizi baya oyalayabilir bence
Ama kafeste tutamazsiniz serbest birakmaniz lazim

Kopege bakamazsiniz sanirim
Kedi biraz daha kolay olabilir bakim olarak tam bilemiyorum

Benim eşim de aynı böyle hatta şu an bile evde degil:işsiz: bizde evliligimizin ilk yıllarında bu konu yüzünden çok tartıştık hatta ayrılık noktasına bile geldik diyebilirim haa şimdi ne oldu artık tartismiyoruz ben onu rahat bıraktım bi yere gidecek olduğu zaman bazen izin alır bazen ben gidiyorum der çıkar nerde kimle olduğunu bilirim sorun yapmiyorum artik ramazan başından beri mesela evde geceleri durduğu gün sayısı ancak 5-6 falandır herhalde. O da bana karışmaz bi yere gidecek olduğumda söylerim çıkarım az önce geldim bende eve hatta annemdeydim. Sanırım karşılıklı anlayış ve güven olunca bu sorun halloluyor sana da tavsiyem çok üstüne gitme eşinin. Birebir aynısını yaşamış biri olarak söylüyorum bunu sana. Sende çık gez nispet olsun diye değil ama gerçekten mutlu olmak için başka şeylerle oyalan biraz göreceksin daha güzel olacak herşey.

Doğru söylüyorsun aslında burda benn canımı en en cok acıtan hee kavgamızda boşanma lafını açması.
Yani normalde dile getirmiyor bunu hatta çok iyi aramız her anlamda ama dışarı çıkma konusundan kavga çıkıyor o boşanmak muhabbeti açıyor uzuyor da uzuyor.
Hayır yani bende mi acaba problem diye düşünmüyor değilim ara sıra.

Back
X