- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.518
- 128
- 32
Uzaklaşması mümkün değil birlikte iş yapıyorlar![]()
uzaklasmazsa artarak devam eder bu tavırlar çünkü bunları güzel örnek sanıyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Uzaklaşması mümkün değil birlikte iş yapıyorlar![]()
İnternetten baktım az önce 600 ila 5 bin arası gördüm fiyatları.
Çok güzel hayvanlar maşallah. Aslında ilgimi çekmedi de değil yani. Maddi anlamda alabilme imkanım var aslında eşimle barıştktan snra konuşayım bu konuyu.
Ha bir de aklıma şu takıldı.
Kaçar mı ki bu hayvan :) benm camlarim hep aciktr
Ya genelde şöyle bi yapısı vardır. Kavga ederken ağzına geleni söyler küfür haricinde ama siniri geçince kedi gibidr.
Yok işte onlar benim gerçek düşüncem değildi sinirle söyledim der.
Ama geçmiyor işte her kavga ettiğimizde onun söylediklerini ben unutamıyorum
Biraz esinize ozgurlugu az da olsa yasamasi icin firsat tanisaniz
Sanirim biraz fazla yuklenmissiniz
Bilemiyorum ki.
Sürekli yaptığı için ve bencillik yaptığı için ve her kavgada bosanmayi gündeme getirdiği için unutamıyorum laflarını
Gerçekten öyle mi olur.Rabbim sana da güzel bir bebek nasip eder inşaallah. Kafana çok takma eşinle olan bu durumu. İnanki eşlerin çoğu bu sorunu yaşıyor rahat davran esininde ustune gitme sen anlayışlı davrandikca o da sana karşı daha özenli olacaktır eminim
Evet doğru söylüyorsun. Ama benm kimsem yok senin çocuğun varmış maşallah ne güzel.
En çokta bunun için çocuk istiyorum arkadaş olsun bana . Çocuğumla vakit geçirmek istiyorum
Ne güzel anlatmışsın ya .Peygamber efendimiz hz ayşe ye "konuş ya ayşe, konuşta gönlüm şenlensin dermiş. Biz de kendimize sormalıyız, gerçekten gönül şenlendirici bir uslubumuz var mı diye? Siz kendi yazdığınızı okuyun mesela. "Bana sordun mu?" Diye diyaloga girmek, iletişimi zaten başka bir yöne çekmeyi kabul etmek demek. Keşke hislerinizi anlatsanız. İstediğiniz anlaşılmak halbuki. Ama sizin diyalog biçiminiz daha çok savaş gibi olmuş. Savaşta kazanan ve kaybeden vardır. İletişimde anlayan ve anlaşılan. Uzun yıllar devam edecek evlilikte bence eşinizin gittiği vakitleri evliliğinize yatırım için fırsat bilin. Evlilik kitapları okuyun. Düşünün. Asıl delilik hep aynı şeyi yapıp farklı sonuç beklemektir der einstain . İstediğini farklı sonuçsa farklı şeyler yapmalısınız. daha güleryüzlü daha olumlu ve daha pozitif olmak gibi mesela... Pek çok evliliğin muhabbeti eksik. Bunun için tatlı tatlı anlatmayı bilmek en önemlisi. Yoksa yalnızlığınız da bir araya gelişiniz de sıkıntılı olur bir ömür Allah muhafaza...
Ve de doğru örnek sanıyoruzaklasmazsa artarak devam eder bu tavırlar çünkü bunları güzel örnek sanıyor
Denicem bunu:) çok teşekkür ederim iyi ki varsınz ya buradaki herkes iyiki iyiki.O kadarini bilmiyorum :)
Olmadi tel taktirirsin ya da tulle kapatirsin cami
Bizde muhabbet kusu var cami kapiyi aciyoruz sadece tul perde cekiyoruz onune
Hayvan asagi dusmesinde :)
Ucma kalibiyetleri hakkinda bilgim pek yok benim gorduklerim hep evde yürüyordu:)
Esine guzel videolar izletirsen sever bence
Bilemiyorum ya gerçekten bilemiyorumBu durum aslında tam tersi kendimden yola çıkarak söylüyorum sinirliyken gerçek düşünceler söylenir iyiyken ise kendi çıkarı mutluluğu için iyiymiş gibi davranilir
Ve de doğru örnek sanıyor
Evet aynısını yapıyorum.ya ne alaka kılıbıklıkla offumursama bence biraz yani gidiyorum geliyorum dediğinde hmm tamam olur hadi güle güle felan de yani onun o çok beğendiği örnek verdiği kadınlar gibi ol eminim kendi umursanmadığını fark edince hatasını anlar
Konuşmuyorum şuanda.Erkeklerin erkeklik taslamasi o bosanma laflari bosveeerrrr sen hanimefendiligini koru yok say onu
Vermiyorum konuşmadık hiçYa senin esin sen sustukca tepene çıkacak gibi. Taviz verme kesinlikle.