"Ben böyle bir hayat istemiyorum " dedi.

mavikara mavikara
1 çalışmıyorsun evdesin bu yüzden eşine sarma ihtimalin %500
2 o ilde arkadasin yok bu yüzden eşine sarma ihtimalin %500
3 kisaxa adamda hava 1500
Hayatinin merkezi yapma

Çık dolaş gez
Belediye kurslarina katil yada
Toplum gönüllü leri tegv gibi yerlerde çocuklara eğitim verebilirsin
Yad a bi ise gir ihtiyacın olmasa bile kendine de yasam alani yarat onunkini de daraltma
Sevgiler
Teşekkür ederim ne güzel yazmışsın.
Eşim ; hem maço, hem metroseksuel, hem de az biraZ sofi.
Çalışmamı istemiyor. Eşim iş adamı arada onun işlerine bakıyorum evle ilgili işler çocuk için tedavi görüyorum yani bi sürü etken var çalışamamam için.
Bikaç kursa gidiyordum tatil girdi.
Ya ne yapicam bende bilmiyorum

Evet ne güzel olurdu.
Amma velakin başka bir şehre evlendim ve burda pek arkadaşım yok .
Olanlarda coluklu çocuklu kendine bile vakit ayıramayan insanlar.
Yok yok siz bir an once bu duzeni degistirin evliliginizin selameti icin. Kimse yoksa bile tek basiniza cikin, gelsin bir gun evde bulamasin bakalim napiyor ozgur ruhlu! sevgili esiniz.

Çocuk için erken bence :KK43:
bu kez de herşeyi ben yapiyorum eşim nerde ilgilenmiyor çocukla yakinlasmadi vs bosansam mi diye konu açmayın da..

Once sorularınızı cozun lütfen

Bu arkadaşlariyla takılmak dışında başka bir problemimiz yok ki benm bildiğim.
2 yildr istiyorum çocugu.
Eşim de istiyor ama ben uzulmeyim diye çocuk istemiyorum havalarında

Bence siz bu adamı onemsemeyin
üstüne düşmeyin
biraz kendinize yatırım yapın
ileride bosansaniz çocuğunuz olsa mağdur olmamak için elinizi biraz guclendirin
çalışmak için baskı yapın
Evet elimi güçlendirmek adına çalışmalarım var.
Önemsemiyorum bakalım neler olucak. Ah ah hayat ne zor ya

Ne güzel anlatmışsın ya .
Allah razı olsun.
Ya evet benm de yanlışlarım vardır o yüzden açtım bu konuyu yanlışlarımı görenler söylesin diye.
Hislerimi anlatıyorum aslında ama çoğu zaman dinlemediğinı düşünüyorum. Çok kırıldım gerçekten. Herşeyi geçtim de her kavga da ayrılıktan bahsetmwainden çok sıkıldım.
Az önce geldi hiç konuşmadım. Napayim sizce ben akin verin bana .
Zira bende ki gitti

Bence onu şaşırtıp hiç bir şey yokmuş gibi davranın :) sakin bir zamanda her kavgada ayrılık konuşmak beni üzüyor. Benim sana ihtiyacım var deyin. İhtiyacım var erkekler için sihirli bir kelimedir :) gitmek isterse gitsin, güler yüzle karşılayın. Sema maraşlının inci yeşil yurtun kitaplarını okumanızı öneriirm. Unutmayın ancak daha iyi davranarak iyileştirebilirsiniz ilişkinizi. O sizin eşiniz. Düşmanınız değil. Her ne yaparsanız evliliğiniz için yapacaksınız. Önemsenen , yargılanmayalm, eleştirilmeyen bir eş de evinde olmak isteyecektir. Hepimizin aradıiı huzur çünkü. Ve bir kadının huzuru ya da huzursuzluğu bütün eve siner:) siz huzur yaymak için adım atın inşallah

Yok yok siz bir an once bu duzeni degistirin evliliginizin selameti icin. Kimse yoksa bile tek basiniza cikin, gelsin bir gun evde bulamasin bakalim napiyor ozgur ruhlu! sevgili esiniz.

İşin garibi öyle şeylere hiç takılmaz :) onu rahat bırakayım da arkadaşlarıyla gezsn de beni evde bulamayınca bozulmaz yani arar neredesin der . Surdayim derim tamam der o kadar yani :)

Mimar mısınız? Muhakkak çalışın, Çevre edinin. Arkadaş edinin. Böyle hayatınızın merkezine koymayın. Kendinize odaklanıp ilgisiz davranirsaniz geri adım atar bence.
Çok haklısın sanırım öyle yapicam. Ama çevre ve arkadaş işi nasıl olacak bilmiyorum. Kendi memleketim de cevrem çoktu. Ama şuan İstanbuldayım burda bu nasıl.olacak bilmiyorum. Olanlar da hep çocuklu kendileri için bişey yapamayan insanlar

Bence onu şaşırtıp hiç bir şey yokmuş gibi davranın :) sakin bir zamanda her kavgada ayrılık konuşmak beni üzüyor. Benim sana ihtiyacım var deyin. İhtiyacım var erkekler için sihirli bir kelimedir :) gitmek isterse gitsin, güler yüzle karşılayın. Sema maraşlının inci yeşil yurtun kitaplarını okumanızı öneriirm. Unutmayın ancak daha iyi davranarak iyileştirebilirsiniz ilişkinizi. O sizin eşiniz. Düşmanınız değil. Her ne yaparsanız evliliğiniz için yapacaksınız. Önemsenen , yargılanmayalm, eleştirilmeyen bir eş de evinde olmak isteyecektir. Hepimizin aradıiı huzur çünkü. Ve bir kadının huzuru ya da huzursuzluğu bütün eve siner:) siz huzur yaymak için adım atın inşallah
Kesinlikle sana katılıyorum en doğrusu bu bence de. Eşini önemsememek surat yapmak tavır almak işleri daha da zorlaştırır ikinizi de mutsuz eder. güzellikle tatlı dille adamı da çok kasmadan yola getirmeye çalış bu konu ustunde de çok durupta bunaltma eşini.surekli aynı şeyleri tekrar etmek sinir bozucu olabiliyor çünkü

Bi çılgınlık yapıp bu söylediklerini yapsam mı

Bu arkadaslari kimler? Taniyor musunuz? Onlarla oldugundan emin misiniz? Onlar da evliyse ailece birseyler yapabilirsiniz esleriyle. Ha bu arada cok da esinizi hayatinizin merkezi yapip totosunu kaldirmayin. Siz de cevre edinip arkadaslarinizla takilin. Bir de o merak etsin sizi. Yanlis anlamayin. Arkadaslarinizla beraber olup eve gec gelin anlaminda degil. Ama herseyiniz de esiniz olmasin.

Belki de üslubunuzu değiştirirseniz eşinize karşı, inatlaşma yerini anlayış ve karşılıklı isteklere cevap vermeye geçebilir. Çünkü biri banada karşıma geçip; bana sordunmu dese hoşlanmam. Siz öyle dedikçe evlendim esirmiyim modunda karşı çıkar. Şöyle olabilir:*fikrimi alabilirdin tek başımıza karar alırsak birliktelik ve evlilik anlamını yitirir*belki yarar sağlar.

Bi çılgınlık yapıp bu söylediklerini yapsam mı

Tercih de hayat da sizin :) 13 yıllık evliyim. bunu kendi tecrübelerimden yola çıkarak yazdım :) düşünün şayet 30 yıl daha evli kalacaksanız böyle mi devam etsin istersiniz her geçen gün daha mutlu mu ? Cevaba göre adım atarsınız inşallah

sende deseydin dikkat et bnde seni kız arkadaşımn eşleryle kıyaslamayım die:KK12:
böyle bi yere varamazsınz cnm problem dahada büyür. öncelikle güzelce konuş. ve herzamn planları sen yap yarın şuraya gidelim mi cnm skıldm bunaldm bugn şuraya gidebilrmiyz cnm gibiii. hayr derse tmm de ama o gün çok üzgün ol sıkıldğnı bunaldğnı anlasın :KK53: bn öylee yapyorm işe yarıyor.

Çok haklısın sanırım öyle yapicam. Ama çevre ve arkadaş işi nasıl olacak bilmiyorum. Kendi memleketim de cevrem çoktu. Ama şuan İstanbuldayım burda bu nasıl.olacak bilmiyorum. Olanlar da hep çocuklu kendileri için bişey yapamayan insanlar

Evde yapılacak uğraşlar bulabilirsin canım. Ben de önceden yalnızlıktan çok korkardim, yanlız kalınca bunalıma girer, yemek dahi yiyemezdim. Ama baktım çevrem ben olmadığım zamanlarda mutlu, neden ben kendime eziyet edeyim. Sonra uğraşlar buldum kendime, ilk başlarda zor oldu. Sonra tek başıma yürüyüşe, alışverişe, sinemaya gitmeye başladım. Şimdi tek başıma kalınca zamanım yetmiyor bile ve arayip soran arttı ben bazen sırf kendime vakit ayırmak için çıkmıyoru m cevaplamiyorum bazen. O zaman daha bir kıymetli oluyor insan

Back
X