Kaçan kovalanır.Merhabalar bu benim ilk konum olacak içimdeki sıkıntıları atmaya ne bir sayfa nede mesaj sayfaları yeter hıçkıra hıçkıra aglama modundayim ev hanımıyım 1 çocuğum var eşim çok yoğun çalışıyor bazen doğru düzgün yüzünü göremedigimiz oluyor ben yalnızım gün boyu çocukla ugrasiyorum hiç bir aktivite vb hayatım yok eşimden ilgi bekleyen hiç bir şeye yaramayan bir insan olup çıktım ben böyle değildim eşim isinde ne kadar yükselirse bende bir o kadar sanki kendimi alcaltiyormusum gibi hissediyorum devamlı ondan mesaj bekliyorum devamlı bana mesaj atsın beni arasın diye bekliyorum herkese ilgisi var herkese mesaj atabiliyor ama beni 2 dakika aramaya bir mesaj atmaya zaman bulamıyor çok üzülüyorum çok ne yapicam bilmiyorum kendimi çok saldım her bakımdan su an çalışamıyorum çocuğuma bakicak kimse yok bana akıl verin kendimi nasıl geliştirebilirim esimi nasıl umursamam mesela ondan mesaj beklediğimi bile bile bana bunları yaşatıyor çok mutsuzum
Mutlaka çalışmanız gerekiyor, empati kurun kocanız evde otursa ve sürekli sizden mesaj beklese mesaj atmak ister misiniz ?kendinizi tutun ve ilgi beklemeyin bu kadar
Kaçan kovalanır.
Erkek kaç yaşında olursa olsun daima 5 yaşındadır.
Kendinize vakit ayırmakla, zor da olsa ondan mesaj beklememekle başlayın i
Evet haklısınız ama o mesaj beklememe işini yapamıyorum isteKaçan kovalanır.
Erkek kaç yaşında olursa olsun daima 5 yaşındadır.
Kendinize vakit ayırmakla, zor da olsa ondan mesaj beklememekle başlayın işe.
Maalesef çalışamıyorum çünkü oglusuma bakicak kimse yok 2 yasindaAslinda bu evde cocuk bakiyor olmanizdan kaynakli. Pandemide evdeydim ve hamileydim sosyal hayatim kisitlandi, dogum yaptim sonra yine evden cikamadik. Bu dönemlerde esime sarmistim. Cunku hemen hemen gordugum hic kimse yok gibiydi. Calismaya baslarsaniz kafaniz dagilacaktir
Bende o kafadaydım, bundan 1-2 hafta kadar önce. Baktım adam mesaj bekledikçe daha da takmamaya başlıyor beni, daha da umursamıyor.Evet haklısınız ama o mesaj beklememe işini yapamıyorum iste
Evet haklısınız çok mutsuzum ya napicagimi bazen bilemiyorum devamli eşten ilgi bekleyen bir kadın haline dönüştümkendi kendinize yetebilmeyi öğrendiğiniz an beklentinizde azalır. Hayatta beklentiler daima insanı yaralıyor. Bende bir çocuk annesiyim ve çocuğum henüz kreşe gitmiyor. ilk bir yıl çok zor geçti ancak sonra bebeğimin kısa kısa emanet ederek kendime zaman ayırdım. Bazen çocuğumu alıp buluştum arkadaşlarımla. Bi yere çıkamıyorsam aldım elime kitabımı kahvemi çocuktan bulduğum ilk fırsatı değerlendirdim. Sadece Eşim için değil, önce kendim için bakımımı yaptım. Elbette hayat her zaman 4/4 lük olamaz ama bunu 4/3 lük yapmak sizin elinizde
İşte ben buna çıldırıyorum şimdi mesela anneme geldim sabahtan beri bir kere ne mesaj attı nede aradı beni bakın sabah 7 de ayrildik ve saat 6 oldu hala ortaliklarda yok görümcem aile grubundan mesaj attı anında cevap verdi ordanHerkese mesaj atıp size hiçbir şey yazmaması, arayıp sormamasını iş yoğunluğuna bağlayamayacağım. Diğer insanlara yoğun değil bir size mi yoğun?
Üniversite mezunuyum aslında 2 yıllık ama kendimi vasifsiz gibi hissediyorum mesleğimi bır türlü yapamadım işte evlen hamile kal derken kaldiBende o kafadaydım, bundan 1-2 hafta kadar önce. Baktım adam mesaj bekledikçe daha da takmamaya başlıyor beni, daha da umursamıyor.
Ulaşılabilir olmamak lazım, biraz kendi kendinize yetmeniz lazım. O zaman daha iyiye gidecek, ilgisi artacak emin olun. Bir meşgale bulun, mesleğiniz nedir bilmiyorum ama dil öğrenin, diziler izleyin, çocuğunuzla aktivite falan yapın.
Evet bu doğru enerjim hiç yok ve enerjim düştükçe eşime daha da çok bel bağlama ya başladım bu bataklıktan cikamiyorum bir türlüenerjiniz frekansınız düştüğü için böyle hayatındaki erkeğe sarmissiniz,
bu olayı düzeltmenin kısa yolu yok maalesef.
kendinize bakacaksiniz hem bedensel hem ruhsal ,
nasıl yapacaksanız yapacaksınız kendinizi güzel ve güçlü hissedeceksiniz.
Bu da çaba gerektirir hap bir yolu yok .
ama siz kadınsal olarak ne kadar enerjinizi düşürürseniz hayatınızdaki erkeğe o kadar bağımlı hale gelirsiniz , bu bataklık gibi bir döngü.
girmissiniz hemen çıkmaya çalisin.
Görümcem aile grubundan bı mesaj attı anında cevap verdi mesela devamlı Instagram'da online vsBaşkalarına mesaj atabiliyordan kastınız nedir, önce bir onu sormak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?