- 26 Ağustos 2012
- 715
- 333
- 103
- Konu Sahibi Esilayagmur
-
Cok bunaldim. Insanlar yuzunden kin ve nefret doldu. Sanki kalbim kapkara muhuru gibiNamaz kil,dua et..en iyi cözüm budur.Kalptekileri bilen Allahtir.Kalpleri halden hale cevirende Allahtir.
İyi niyetini haketmeyene göstermeyeceksin.Kizlar, bir derdim var. Ben eskiden daha civil civildim. Kimseyi kirmazdim. Dilimde kalbimde hep dua vardi. Insanlarin hakkinda kotu dusunmezdim. Ama gelgelelim ben saf ve iyi niyetimden kaybediyorum. Hep iyi olmaya calistim hayir diyemezdim. Benim yaptigim iyiliklere karsilik gormedigim icin insanlardan yakinlarimdan sogudum ve icimde onlara karsi hep kin ve nefret var. Ama boyle degildim. Hep affedemiyorum. Hakkimi helal edemiyorum birturlu. Halbuki eskiden hep iyi niyetli dusunurdum. Bu durumlardan kurtulmak icin ne yapman gerekir? Benim gibi olanlar var mi aranizda?
Bende öyle idimmm.kötülük yapana bile asla beddua etmezdim.ama insanlar iyi niyeti kötüye kullanıyor.iyilikten nezaketten anlamıuyor.herlese hakettiği gbi bundan sonra.maneviyatımda rabbimle benim aramda.Kizlar, bir derdim var. Ben eskiden daha civil civildim. Kimseyi kirmazdim. Dilimde kalbimde hep dua vardi. Insanlarin hakkinda kotu dusunmezdim. Ama gelgelelim ben saf ve iyi niyetimden kaybediyorum. Hep iyi olmaya calistim hayir diyemezdim. Benim yaptigim iyiliklere karsilik gormedigim icin insanlardan yakinlarimdan sogudum ve icimde onlara karsi hep kin ve nefret var. Ama boyle degildim. Hep affedemiyorum. Hakkimi helal edemiyorum birturlu. Halbuki eskiden hep iyi niyetli dusunurdum. Bu durumlardan kurtulmak icin ne yapman gerekir? Benim gibi olanlar var mi aranizda?
Bende öyle idimmm.kötülük yapana bile asla beddua etmezdim.ama insanlar iyi niyeti kötüye kullanıyor.iyilikten nezaketten anlamıuyor.herlese hakettiği gbi bundan sonra.maneviyatımda rabbimle benim aramda.
İnsan durup duruken olmaz yaşadıkları bu noktaya getirir bende böyleydim ama kendi kendimin doktoru olmaya çalışıyorum annemin desteğiyle insanları fazla umursamiyorum duymuyorum takmıyorum en güzeli budur hayatı çok ciddiye almamak lazım yoksa sağlıktan olursunCok bunaldim. Insanlar yuzunden kin ve nefret doldu. Sanki kalbim kapkara muhuru gibi
Banada o,ur boyle ara ara boyle bosluga dusmus gbi oluyo insan ama namaz kil boyle icten dua et istediklerini soyle Allaha rahatlarsin ben oyle yapiyorum. Hatta boyle herseyianlatiyorum iyi geliyo disardan garip gelebilir ama rahatlatiyo insani gercekten. Bak bazi seyler yapiyosundur mesela yapmaman gereken seyler farkindasindir ama vazgevmiyosundur diyelim boyle zamanlarda daha cok olurbu durum bana oyle oluyo en azi dan he bide kuran oku iyi gelirKizlar, bir derdim var. Ben eskiden daha civil civildim. Kimseyi kirmazdim. Dilimde kalbimde hep dua vardi. Insanlarin hakkinda kotu dusunmezdim. Ama gelgelelim ben saf ve iyi niyetimden kaybediyorum. Hep iyi olmaya calistim hayir diyemezdim. Benim yaptigim iyiliklere karsilik gormedigim icin insanlardan yakinlarimdan sogudum ve icimde onlara karsi hep kin ve nefret var. Ama boyle degildim. Hep affedemiyorum. Hakkimi helal edemiyorum birturlu. Halbuki eskiden hep iyi niyetli dusunurdum. Bu durumlardan kurtulmak icin ne yapman gerekir? Benim gibi olanlar var mi aranizda?
Bir an okurken "Ne zaman açtım bu konuyu" dedim. Kelimesi kelimesine aynısını yaşıyorum, hissediyorum. Tek bir farkla ben bu durumdan kurtulmaya çalışmıyorum.Kizlar, bir derdim var. Ben eskiden daha civil civildim. Kimseyi kirmazdim. Dilimde kalbimde hep dua vardi. Insanlarin hakkinda kotu dusunmezdim. Ama gelgelelim ben saf ve iyi niyetimden kaybediyorum. Hep iyi olmaya calistim hayir diyemezdim. Benim yaptigim iyiliklere karsilik gormedigim icin insanlardan yakinlarimdan sogudum ve icimde onlara karsi hep kin ve nefret var. Ama boyle degildim. Hep affedemiyorum. Hakkimi helal edemiyorum birturlu. Halbuki eskiden hep iyi niyetli dusunurdum. Bu durumlardan kurtulmak icin ne yapman gerekir? Benim gibi olanlar var mi aranizda?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?