- 9 Eylül 2014
- 12.902
- 19.923
- 498
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Elti derdine ortak aramis, gereksiz yorumlar yapmis,
siz gidip kaynanaya ispiyonlamissiniz,
Elti, eltilik yapma pesinde, kendisiyle kiyaslayip gitmenize laf soylemis,
siz velveleye vermissiniz,
esiniz, soyledigi dogru olsa da had bildirmeye kalkismis, bagirmakla da iki kat ayip etmis,
hangisine yorum yapsam sasirdim,
bence yazdiklarinizi sakin oldugnuz bir an okuyup hatalari kendiniz arayin,
elestirdigniz kadar ozelestiriyi de hayatinizin bir parcasi yapin...
Elti derdine ortak aramis, gereksiz yorumlar yapmis,
siz gidip kaynanaya ispiyonlamissiniz,
Elti, eltilik yapma pesinde, kendisiyle kiyaslayip gitmenize laf soylemis,
siz velveleye vermissiniz,
esiniz, soyledigi dogru olsa da had bildirmeye kalkismis, bagirmakla da iki kat ayip etmis,
hangisine yorum yapsam sasirdim,
bence yazdiklarinizi sakin oldugnuz bir an okuyup hatalari kendiniz arayin,
elestirdigniz kadar ozelestiriyi de hayatinizin bir parcasi yapin...
Yalnız iyi göstermek adına yaptıgım tek sey eltime aile ortamında agzımı acmamak. Yanlış anladınız galiba ??
Eltiniz size dedikodu yaptığında, siz kayınvalidenizin tarafını tutmuşsunuz, (annem takardı esasında vs. gibi.) sonrasında da kayınvalidenize anlatmışsınız eltinizin söylediklerini, bu hareket kendinizi iyi göstermek adına yapılmadıysa ve amaç farklıysa, korkması gereken inanın siz değilsiniz eltiniz.
bir an önce eltim olsun istiyorum
coko canım sıkılıyor boyle
mesafeni koy eltine cidden korkulacak insanmış! bir araya geldikçe görüş, görmeye gitmişsiniz mesela o gün işin varsa onu görmek için iptal etme.. yanında bişey anlatma kesinlikle..
Evet biliyorum takardı torununa düşkündür. Ama bizde yeni evlendik ondan dolayı sıkışıktır dedim.. Tekrar söyluyorum kötü olmamak adına yaptıgım tek şey aile ortamında eltime agzımı açmamak. He kimseyi buna inandırmak zorunda değilim isteyen inanır istemeyen inanmaz..
eltine konuşma şeklin doğru olmuş da keşke kaynanana anlatmasaydınEvet biliyorum takardı torununa düşkündür. Ama bizde yeni evlendik ondan dolayı sıkışıktır dedim.. Tekrar söyluyorum kötü olmamak adına yaptıgım tek şey aile ortamında eltime agzımı açmamak. He kimseyi buna inandırmak zorunda değilim isteyen inanır istemeyen inanmaz..
valal sekerım ben ılkımSiz dalga geçmenize devam edin. Yuvanızı bile yıktıgında aklınıza gelir umarım bu dalga..
valal sekerım ben ılkım
ben gıtmemde ardımdakıler nolur bılemem
Niyetiniz ne kadar güzel olursa olsun, birinin söylediği lafı başka birine taşımak iyi bir davranış değildir. Burda istediğiniz kadar niyetinizin kötü olmadığını söyleyin yaptığınız hareket iyi değil. Belki kendinizi şirin gösterme gibi bir derdiniz yoktu, belki sadece kayınvalidenizi uyarmak istediniz ama ne olursa olsun yaptığınız hareketin adı "laf taşımak" ve laf taşıyan insanlar kimsenin gözüne sempatik gelmez.
Bakın şu konuyu okuyun:
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/nisanli-eltimden-duydugum-rahatsizlik.759808/
Gerçek bir hanımefendi nasıl davranmış görün.
Ben saskinlikla gozlerini actigni, kiyaslarkrn bilmislignin bir parcasi olarak yaptigni dusunmustum,Birde eltimin bana gözlerini açıp sesini yükselterek sen bu evın gelini değilmisin demesi normal eşimin had bildirmeye kalkması hata yani ?
Okudum hanımefendi olup olmadıgıma siz karar veremezsiniz sanrm. O konuda yorumlarda söylemen lazım diyende var söyleme diyende. Söyleyip söylememek yerine göre değişir bence.
Hanımefendi kısmında haklısınız. Aslında ordaki insana iltifat ederken sizin hanımefendi olmadığınızı ima etmek istememiştim ama o şekilde anlaşılmış. Kusura bakmayın. Ama dediğim gibi laf taşımak iyi bir şey değildir. Bunu burda yazanların %90ı söylüyorsa bir bildikleir vardır. Çok gerekmedikçe başkasında duyduğunuz şeyleri hemen hakkında konuşulan insana yetiştirmezseniz bu sizin için iyi olur. Şu anda düştüğünüz konuma bakar mısınız? Bu hikayeyi bilen bir kişi bir daha asla size bir şey anlatmaz. Kayınvalideniz bile size biri hakkında bir şey demez. Eltiniz zaten hayatta bir daha paylaşmaz. Eltiniz sağa sola bunu anlatırsa daha da zor duruma düşeceksiniz. Yani ister burdaki insanları kaale alırsınız ve laf taşımanın yanlış olduğunu kabul edersiniz ister de etmezsiniz. Ama günün sonunda zararlı çıkan siz olursunuz. Bakın işte eltiniz de inkar etmiş siz zor durumda kalmışsınız. Kayınvalidenizde sözünüzün önemi olsaydı sizi arayıp dediklerini hep inkar etti gibi bir şey söylemezdi.
Eltim zaten bişey paylaşmasın hiç önemli değil zaten yakında değiliz anlatmasın istemiyorum. En azndan arada kalmam anlatmayınca. Ve kaynanamda bunu söylerken zaten yalancı olduğunu biliyorum ben onun demişti. Yorumlarınız içinde teşekkür ederim..
ben deBen hepinizden korktum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?