- 25 Ekim 2010
- 1.911
- 1.905
- 358
- Konu Sahibi hayallperestt
-
Eltimi tanısanız bu söyledikleriniz tam tersini söylersiniz ama tanıma gibi bi şansınız olmayacağına göre daha ben bişey demiyorum. Sulu götürür susuz getirir.
Sende pek aşağı kalmazsın bana göre
adalet çaktırmadan yerini bulmuş gibi.
Bazen yaptıklarımızı bire bir yaşamayız ama bir yerden çıkar gibi..
Eltimi tanısanız bu söyledikleriniz tam tersini söylersiniz ama tanıma gibi bi şansınız olmayacağına göre daha ben bişey demiyorum. Sulu götürür susuz getirir.
evet KV ile kötü olmayım diye eltiye bir şey demiyor ama eltinin dediklerini hemen KV ye götürüyor.arkadaş çok iyi niyetli
Bu yolun başında daha yaşaya yaşaya öğrenecek, yaşı da küçük galiba ki olayları anlatırken olduğu yeri görmüyor. kendini içi dışı bir diye tanımlıyor mesela. Ayna maşallah.biraz kendini tanımaya çalışsan insanları da oldugu gibi kabul etsen
Elti sulu götürüp susus getiriyor,bu hanım kızda saman altından su yürütüyor ..Pek farklı değil yani ..
hahaha çivi çiviyi sökmüş. yakında birbirirne girecek bunlar. Konu açarsa okuruz.Elti sulu götürüp susus getiriyor,bu hanım kızda saman altından su yürütüyor ..Pek farklı değil yani ..
Bu yolun başında daha yaşaya yaşaya öğrenecek, yaşı da küçük galiba ki olayları anlatırken olduğu yeri görmüyor. kendini içi dışı bir diye tanımlıyor mesela. Ayna maşallah.
En güzeli etliye sütlüye karışmamak.. Herkes yesin birbirini. Kimin kimle hesabı varsa görsünler, kendini iyi göstermek dedikoduyla olsaydı mahalle kadınları rekor kırardı.
sözün özü budur ....ağzımdan laf alıp KV ile aramı bozacak diyor o eltisinin ağzından aldıklarını hemen götürüyor.konu sahibi buraları iyi oku.iyi insan her yerde iyidir.KV ye yaranmaya çalışmak yerine ALLAH a yaranmaya bak
Bi konu açılsında yorumlarımı en kötü şekilde yapalım dısarda yapamadıklarımız burda yapalım diyenler çok var
tabi bazı depremler olacak burası kesin. ama bunlar da pek acemi...onlar hayatı ögrensin diye her şey yıkıp dökülecek desene
Bi konu açılsında yorumlarımı en kötü şekilde yapalım dısarda yapamadıklarımız burda yapalım diyenler çok var
tabi bazı depremler olacak burası kesin. ama bunlar da pek acemi...
ikisi de farklı sinsi davranmış. ama bence diğeri daha açık yürekli dedikodunun gideceğini bile bile demiş. ama bu iki yüzlü davranmış orada dedikoduya ortak olmaz gibi yaparak yememiş içmemiş lafı yerine götürmüş.
1. elti belki denedi bunu: güvenilirlik testi.
2. elti bilerek laf gönderdi. bu da resmen alet oldu.
tabi bazı depremler olacak burası kesin. ama bunlar da pek acemi...
ikisi de farklı sinsi davranmış. ama bence diğeri daha açık yürekli dedikodunun gideceğini bile bile demiş. ama bu iki yüzlü davranmış orada dedikoduya ortak olmaz gibi yaparak yememiş içmemiş lafı yerine götürmüş.
1. elti belki denedi bunu: güvenilirlik testi.
2. elti bilerek laf gönderdi. bu da resmen alet oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?