Ben böyle insandan korkarım arkadaş..

Ben Sizide hatalı buluyorum.kayınvalidenize yaranmak adına laf taşımışsınız .çok ayıp bu arada eşinizin yengesine bağırmasıda bana yanlış geldi.Kocaman kadınlar oturup konuşamıyor kardeşlerin arasını açıyorsunuz.

Bakın ikimizde geliniz o bana kalkıpta sen bu evin gelini değilmisin diyemez gözlerini pörtletip bagırarak. Durup dururken kimse bağırmadı ona hatta onlar için gittik ikinci kez bayramda görelim diye. Biz bunu düşünüp gidiyorsak oda adam olcak.

neyinden haberi olacak ki?
Yani dedikodu gurubuna girmiyor mu sahiden bu?
Kışkırtmadın mı bunu söyleyince?

Benim agzımdan neden laf almaya çalışıyor bunun kötü bir yanı yok mu çok rahatsızsan bunlar git kendilerine sor kardeşim. Hayır bide şahsen ben yakın olmadıgım kimseye gidipte dert yanmam öle böle diye. Görmek isteyen görür napmaya çalıştıgını agzımdan laf almaya calısarak. Haberi olsun kendini ona göre ayarlasın yanlarına gelip canım cicim yapıyorsa arkasından da konusmayacak. Benim en azından içim dışım bir.

Senin için dışın birse o zaman kıza deseydin aynılarını: arkadan konuşacağına git kendilerine sor diye.
Neden demedin de bunu elinde bomba bir haber var görüntüsü verdin.
Bunun adı içi dışı bir olmaz ki ama.

ben bu durumdan şöyle bir kanıya vardım konu sahibi arkadaş eltisinin ona olan yaklaşımıyla kayınvalidesine yaranmaya çalışıyor unutmayınki ikinizde el kızısısınız.Eltinize ayıp etmişsiniz onun sözledklerini kayınvalidenize dedikodu yaparak

Yalnız bu elti olaylarında konu sahibi hep bir fransız kadar asil ,elti de sulukule çingaaanesi Ben de bunu anlamıyorum yaaaa hangi insan bir toplumda durup dururken gözlerini böyle yapıp böyle bağırır ..Sen gelin değil misin diye ....Komik bence..Ayrıca ortalığı sen karıştırmışsın bence de ...Aklın sıra kv ye yalakalık yapmak istemişsin '''' HABERİ OLSUN'' diye..Olsa nolcak olmasa nolcak yani..Herkes güttüğü koyunu bilir bacım..Yani sen söylesen de söylemesen de kimin ne olduğu bellidir....

Neden eltinin söylediklerini kayınvalidene söylüyorsun ki resmen laf taşımışsın , arkasından bu kadar konuşmuş yüzüne dicek olsa zaten sana demezdi herhalde inkar edecek bu durumda. Bence sen elti ve kayınvalidenin arasına pek girme haklıyken hep haksız duruma düşersin, eltin çirkefse sende güzellikle kendini ifade et susmakta çözüm değildir yoksa ezerler.

Burdaki kimseye kılıf inandırmak zorunda değilim sadece olan bir olayı yazdım.

buradaki herkes sana yol yordam göstermek istiyor, ki konu açtığına göre seninde niyetin yol yordam öğrenmek.
Belli ki yeni evlisin, geçinmeyi bilmiyorsun, Bence laf taşıma huyunu kenara bırak, Eltin gözlerini pörtletmiş, bişeyler söylemiş, olmaması gereken şeyler tabi ki, ama sende sinsi sinsi hallediyosun ortamı, eltinin en azından içi dışı bir, oda senin gibi yaparsa zararlı sen çıkarsın bak, birbirinizin kuyusunu kazmayın, açığını aramayın.
Eşinde yengesine ne hakla bağırır, eşin seni korumuş gibi gözükse de sana karşı, kadın dalaşına karışmış bir erkek benim gözümde, kaynında madem karısını korusun, oda yeri gelince sana bağırsın, kızsın, hoş mu?
Tecrübelerimize güven, asabiyeti kenara bırak.

Eltimi tanısanız bu söyledikleriniz tam tersini söylersiniz ama tanıma gibi bi şansınız olmayacağına göre daha ben bişey demiyorum. Sulu götürür susuz getirir.

soğuk ve alabildiğince uzak davran bence .. selamı ver merhabaya kalma derler ya o hesap mecburi konuşmalar hariç muhattap olma
eşinle aranı bozma bos yere .,
kendi rahatına bak hep eşinin yanında ol

Hadi diyelim ben burda ara bozdum ki öle değil. Bunlar köyde neler yasamış. Oğlu uyuyo diye git şu kardesini sustur diyo kocasına kocasıda gidip 8 yasındaki kardeşini yakasında tutup havaya kaldırıyo sus diye. 17 yasındaki kardeşine kıskırtıyo abısını hilal suraya gıdıyomus hılal bunu yapıyormus dıye sonra abisi gelip kardeşine catıyo olur olmadık. Eltimin nasıl biri oldgunu dogal olarak anlayamıyorsunuz tanımadgınız için. Herkese teşekkür ederim yorumları için..

Sen böyle böyle demişsin gibilerinden söylemiş sorma değil ben sanki seni bilmiyormuyum gibi

çok yanlış yapmışsın eltinin söylediklerini Kv ne söylemekle.kaldı ki konuşulanlar normal şeyler.insan dolu olabilir torununa bir şey getirmemiş sinirlenebilir, senin yaptığın hiç hoş değil

soğuk ve alabildiğince uzak davran bence .. selamı ver merhabaya kalma derler ya o hesap mecburi konuşmalar hariç muhattap olma
eşinle aranı bozma bos yere .,
kendi rahatına bak hep eşinin yanında ol

Ya ben zaten öyleyim merhaba güle güle okadar. Ama dıyorum ya o yakın olmadıgımz halde gelip laf almaya calısıyor benden napmaya calısıyor yani neden yakın olmadıgın birine gelip dert yanarsın

Eltin fena ama sen ondan aşağı kalır değilsin, k.validenin gözünde en iyi gelin olma yarışı yapıyorsunuz sanki...

Çok çirkin sana anlattıklarını k.validene yetiştirmen...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…