• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle insandan korkarım arkadaş..

Yaşınız kaç bilmiyorum ama büyük gibisiniz ya da halden anlayan psikolog gibi de olabilir bilemedim. Bazı yorumlar gerçekten akıl verici ama kırmadan hakeret etmeden olduğu zaman hak veriyorum teşekkür ederim. Söylediklerinizi uyguluyacagım.

Rica ederim, gıcık olunan evlilik bağı veya kan bağı ile muhatap olmak zorunda olduğumuz bazı insanlar hepimizin derdi :) Kurtulma yollarımız çeşitli sadece. Kötü davranışı iyi niyetle bile yapmadıktan sonra sorun kalmaz zaten. Siz hatanızı tekrarlamayın, cansu aynı kaldığı sürece gerisi çorap söküğü gibi gelir. Kolay gelsin.

Birincisi siz neden eltinizin lafini kaynanaya tasiyorsunuz?İkincisi kaynananiz neden size eltinizden laf tasiyor? Arada elti en masum kalmis nerdeyse.Bermuda seytan ucgeni gibisiniz

Ayy benim eltim olsan seni tarafima yaklastirmazdim esini de oraya giderken doldurmussun gibi geldi bana
erkek adamin oyle bi yengesi gozunu portletti diye bagirmasi yengesine bagirmasi cok yanlis olmus valla sen yanlis yapmissin kadinin anlattiklarindada kotu bisey goremedim icerlemis duruma sen de gider soylersin zaten diye sana soylemis bi nevi kullanmis seni sende iyi gelin olacam diye yetistirmissin laflari
Hem anne baba ne kadar sıkışık. Da olsa bi ceyrek nedir 140 lira onu mu alamamislar el guler adama yazik kadina uzuldum uzmussunuz baya helallik isteyin

kadın derdini açmış gitmiş ispiyonlamışsın, niye oturmuyorsun demiş ne demek istiyorsun demişsin
sorun sende olmasın?

Laf taşıyıp kV gözüne girmeye calısmışsınız ama etti deneyimli. Neyse sizde kısa zamanda öğrenirsiniz. Ahh ah biz ne sırlar saklıyoruz millet birbirine düşmesin diye. Eltinizin size gözünü pörtletmesi tabiki doğru değil ama ne yapmalıyım diye burda sormayın bence zamanla Eltinizin hakkından gelirsiniz. Ama dikkat bu laf taşıma olayını birkaçkere daha yaparsınız size pörtleyen göz Eşinizin ki olur

Bence bu durumda korkulacak kişi eltiniz değil siz oluyorsunuz.
En azından size güven olmayacagını anlamıs oldu.

Son düzenleme:
10 yıllık evliyim senin yaptığını ben yapamam en guzeli duydugun duyduk yerde kalmalı cvp vermek zorunda olursan yapıcı yıkıcı konuşmaman lazım özellikle aile ortamında daha dikkatli olmalısın birazda aile olarak görmek lazımki araya soğukluk girmesin karşındaki kadinsa erkek sunmalıdır sen verebilirsin cvp eşinin araya girmesi yanlış Allah bu zihniyettekilerin şehrinden korusun

Bence sen asil kaynayana guvenme bir daha. Sen bin kere dusunup onun iyiligi için anlatmissin o hemen arkandan eltine yetistirmis. Sen laf tasiyan olmussun. Bu durumdan sonra eltinden de kork. O da acigini aramak için can atiyor olacak. Ki zaten siz bayramda gittiginizdeki o garip davranislari da sana kızgın oldugunu gosteriyor. Bence laf tasidin simdi korktun konu acilacak diye ve kaciyorsun gibi imada bulunmaya calismis orda. Bir de asil ortaligi karistiran bence sen olmussun. Sen neden gidip anlatiyorsun ki bak olan sana olmus. Halbuki ne guzel orda kayinvalideni korumussun dedikoduya ortak olmamissin. O cizgide ilerlemeliydin.

Bence buradaki en cirkin Olay sizin kv ye laf tasimaniz. Elti dogru ya da yanlis, iyi ya da kotu birsey soylemis, siz de kv ye soylemissiniz, ne kadar cirkin. Kendi oz Annem hakkinda konusuldugunu duysam, anneme lafini tasimam, laf tasimak kadar cirkin birsey var mi?

Ben alakasız birşeye takıldım 'Öner ailesi' neyin göndermesi? Valla oturdum araştırdım neye atıfta bulunulmuş orada bulamadım.

Ayy benim eltim olsan seni tarafima yaklastirmazdim esini de oraya giderken doldurmussun gibi geldi bana
erkek adamin oyle bi yengesi gozunu portletti diye bagirmasi yengesine bagirmasi cok yanlis olmus valla sen yanlis yapmissin kadinin anlattiklarindada kotu bisey goremedim icerlemis duruma sen de gider soylersin zaten diye sana soylemis bi nevi kullanmis seni sende iyi gelin olacam diye yetistirmissin laflari
Hem anne baba ne kadar sıkışık. Da olsa bi ceyrek nedir 140 lira onu mu alamamislar el guler adama yazik kadina uzuldum uzmussunuz baya helallik isteyin

Çok içerlediyse bana değil gidip yüzlerine söyleyecek. Ve yaklaştırmasın yanına hiç sorun değil benim iyiliği için olur.İnsan yakınıyla dertleşir. biz yakın değiliz. eger yakın olmadıgı biriyle dertleşiyorsa bi bit yeniği vardır. Kim ne derse desin herşeyi görüyorum en basından beri herkesi birbirine düşürmeye çalıştıgını. Konu benimle alakalı olmayan seylerıde gordum kendı aralarındakı seyi hep bi ara bozmaya calısma.

Son düzenleme:
Back
X