- 31 Temmuz 2013
- 10.529
- 3.623
- 448
- Konu Sahibi hayallperestt
Eltinizle tencere kapak olmuşsunuz,ben bir sorun göremedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaşınız kaç bilmiyorum ama büyük gibisiniz ya da halden anlayan psikolog gibi de olabilir bilemedim. Bazı yorumlar gerçekten akıl verici ama kırmadan hakeret etmeden olduğu zaman hak veriyorum teşekkür ederim. Söylediklerinizi uyguluyacagım.
konunun açık ve net tek cevabı budur..tebrik ederim arkadasim..Ben hepinizden korktum.
Bencede katıliyorum belkide eltin bunu duyup ta öyle davrandı bilemezsin ispikçiKaynanaya kendimi sirin gostereyim diye ispikcilik yapandan daha cok korkulur.
laf taşımışsın bide gelip masummuşsun gibi anlatıyon haha ne komedi
Ayy benim eltim olsan seni tarafima yaklastirmazdim esini de oraya giderken doldurmussun gibi geldi bana
erkek adamin oyle bi yengesi gozunu portletti diye bagirmasi yengesine bagirmasi cok yanlis olmus valla sen yanlis yapmissin kadinin anlattiklarindada kotu bisey goremedim icerlemis duruma sen de gider soylersin zaten diye sana soylemis bi nevi kullanmis seni sende iyi gelin olacam diye yetistirmissin laflari
Hem anne baba ne kadar sıkışık. Da olsa bi ceyrek nedir 140 lira onu mu alamamislar el guler adama yazik kadina uzuldum uzmussunuz baya helallik isteyin