Ben böyle olmak istemiyorum;(

Black99

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2015
357
141
18
30
Şimdi diyeceksiniz bu da dert mi?ne ergence bir şey.ne saçma konu vs vs.
Diyebilirsiniz,haklısınız da.zaten amaç içimi dokmek

Ben kendimden nefret ediyorum.kendime olan saygimi yitirdim.hayattan bezdim.beni yaptıkları için anne babamdan bile soğudum.
Çok çirkinim.gerçekten çok.itici bi suratim var.saçlarım çok kötü.rengi yapısı vs. Herşeyi çok kötü. Dışardan kilolu gorunmuyorum ama kalın bi belim kocaman bi gobegim var.ten rengimi de beğenmiyorum.koyu sanki biraz.boyum 3-4 cm daha uzun olsa güzel olurdu.ellerim ayaklarim küçücük.bileklerim ipince.yani orantisiz tuhaf bir vücudum var.disimde diş beni var kötü gozukuyo.ayrıca goguslerimde çok küçük.yani bayağı bir tipsizim.diyeceksiniz güzellik göreceli.tamam doğrudur ama ben herkese göre cirkinim.beni beğenen 1 insan tanımadım ben.giyim tarzimi guzellestirdim tipim düzelsin diye.ama olmadı ise yaramadı.aynalara küstüm.bu bende özgüven eksikliği oluşturdu.eskiden böyle değildim çünkü kucuktum tip ne bilmezdim.tamam hep utangaç bir kiz oldum ama yıllar geçtikçe,kendimi tanıdıkça,olgunlastikca bu artık ileri boyuta ulaştı.kendimi çok gereksiz hissediyorum.konuşarak laf kalabalığı yapmak istemediğim için,kendimi rezil hissettiğim için konusmuyorum pek.dostluklarim var arkadaşlarım var.ama fazla konuşmuyorum kimseyle.zaten ko nusurkenki sesimde cok iğrenç.ne biliyim bi tuhaf çocuksu ses gibi ama tatlı değil.yani kısık bi ses ayrica sesim.itici bi ses.gülüşüm de iğrenç.herseyim çok kötü.ayrıca bunu söylemeye utaniyorum ama boğazımda ince siyah kıllar var.sanırım doğuştan.yani belli etmiyor fark eden sayısı çok az ama hafif bi karalti var bogazimda.tirnaklarim ufacık ve şekilsiz üçgen gibi.herseyim iğrenç kendimden soğudum.Allah'ın yarattığı bir şey begenilmez mi diyorum kendime ama yok yapamiyorum.olmuyor.
Ablalarim uzun oldu,okurken de sıkıldınız biliyorum.saçma geliyor size çünkü.ama artık değişmek istiyorum.benden hoslanmalari için karakterimin guzel oldugunu,eglenceli oldugumu gostermeye calisiyorum erkeklere,sonra dostlarima falan.cevremde iyi bilinmek istiyorum yani.gercekte ne kadar eglenceliyim bilemem ama yani boyle dusunsun insanlar diye elimden geleni yapiyorum cok abartmadan.ama hayır bu zamanda bende dahil herkes herşey tipe bakıyor.ablalarim ben değişmek istiyorum,bu sıkıntıyı ancak böyle atlatabilirim.içimi döktüm rahatladım biraz okuyan herkese teşekkürler...

Son düzenleme:
Sen kendini beegenmezsen kimse begenmez.. Kac yasindasin 16 mi?

Bu arada seni beğenen 1 kişinin bile olmadığı sonucuna nerden vardın?

Ben ortaokulda diş telli, gözlüklüydüm. Çılgınlar gibi lise giriş sınavına çalıştığım için koca göbekli ve extra bakımsızdım. Valla bana aşık 3 çocuk vardı net.:))))

Biriyle 4 yıl sonra ünv.de sevgili oldum.
Diğeri bu yıl 15 yıldır görmediğim herif feysten evlenme teklif etti manyak mı ne
3 numara ne b.k oldu bilmiyorum

vücudunun şekle girmesi için spora başlayabilirsin, saçlarının rengini degiştirebilirsin, tırnakların için manikür yaptırıp şekle sokabilirsin.
bunlar biraz zaman ve sabır göstererek başarabilecegin şeyler.

tarz dedigin şey şuanda kalın topuk bot, siyah streç pantolan, üstüne salaş bir tişört ve kısa kazaga bakar :)

Birde insanlar beni eglenceli sansın kısmını at bi kenara, bırak nasıl istiyorlarsa öyle bilsinler.

inan ki bir derdin yok şuanda :) sadece disiplin,istikrar ve kararlı olman gerekir

Dışardan kilolu gorunmuyorum ama kalın bi belim kocaman bi gobegim var.ten rengimi de beğenmiyorum.koyu sanki biraz.boyum 3-4 cm daha uzun olsa güzel olurdu.ellerim ayaklarim küçücük.bileklerim ipince.s

Kulp takmak için bahane arayan kayınvalidelere benziyorsunuz
Kendini sevmen lazım önce
Yoksa 3-4 cm lafı edilecek bir uzunluk bile değil
Alemsin

Ne kadar güzel incecik bileklerinin olması.. Demek ki kilo versen zayıf görüneceksin.
Bir de kalın kalın bileklerin olsa ne kadar verirsen ver bir cüssen olacak.Saç, diş, kilo bunlar değişebilen şeyler.
Şu sanatçılara baksana bir bakımla ne hale geliyorlar.

yaşın küçük... büyüyüp vücudun oturacak zaten... fazla kilon varsa verebilirsin. ama çok çok fazla kilon da yok... boyunda kısa değil ki... bir kaç yıl sonra bunlara güleceksin emin ol

Keşke tipsiz vs olsaydım da mutlu olsaydım. kendinle barış. eminim bu durum geçicidir. ergensin daha. zamanla düzelecek fikirlerin.

Saçına ve cildine bakım yaparsın, kilona spor yaparsın, beline korse desteği yaparsın, sesin için diyafram çalışırsın, boyun daha uzar yaşın genç.. Ayrıca basketboll yada odanın kapısına barfiks demiri as, gelip gidip çita gibi asıl Kendine saygı duy.. En önemlisi bu.. Hayatta neler başarabilirsin, bunları düşün.. Gelecek planlarına odaklan..

16 evet butcem de iyi çok şükür biraz borcumuz var ama sıkışık değiliz.boyum 162 cm falan.kilom ise 56 57.
Zaman geçtikçe soguyorum kendimden.

Pffffff hani ergen değildin kız:)

Boyun iyi kilon da.

Tırnak kötüyse maniküre git.
Saçtan memnun değilsen iyi bir kuaföre git, uzatma kısaltma konusunda tavsiye al. Ankaradaysan kuaför tavsiye edeyim.

Saç kremi alabilirsin. Gratiste parabensiz sülfatsız saç kremi+şampuan var, markanın adı Live Clean kap birer şişe:)
Saçını boyama bence , boya saçı mahvediyor yıpratıyor 10 yıl sonra pişman olursun. Stil değiştir.

Bolca ders çalış, sınavlardan kötü alırsan geri dönüşü yok. Güzel kitaplar oku, dış görünüş değişir ama boşbeyinli olmaya çare yok.

Giyimini değiştirebilirsin. Styling işine çok zaman harcamak istemiyorsan dal bir mağazaya/butiğe , cansız mankenin üstünde kombinlenmiş takımlardan al.

Paran varsa bakım kolay canımcım sıkma güzel canını.

Son düzenleme:
Ohoo şimdi herşeyin kolayı var be canım iyi bir güzellik salonu,ardından spor bir kaç alışveriş hepsi hallolur doğru tercihlerle.zevkine güvendiğin birinden yardım alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…