Ben böyle olmak istemiyorum;(

16 yasımda bile okula bir gün bakımsız gitmişliğim yoktur:)
Sabah 7de servise binceksem 5 bucukta kalkar sacımı basımı yapar kremler sürer kendimi iyi hissederdim.
Yaş 24 hala aynanın karsısında saatlerce dururum.
Hersey bakımdan geçiyor,bakımlı ol temiz ol sacına degisik modeller uygula.
Bitti gitti:)

Bende fazla beyazım
Herkes dönüp sana ne oldu az önce böyle değildin caspera dönmüşsün dedi
Dedim ben böyleyim yazın domatese döner kışın kireç kesilirim

casper
neyse yine de ulu orta bu kadar gömmeyelim kendimizi,
bizde çok gozeliz

casper
neyse yine de ulu orta bu kadar gömmeyelim kendimizi,
bizde çok gozeliz
Hala hatırlayıp gülüyorlar, kışın yine gidelim de Çekirge Casper'a dönsün bi diyorlar da artık bebeğim var gitmem hasta filan olur Bolu ayaz oluyo.

'Dönyanın en gözzel garısı' olmasak ta eh işte : )

Bakımlı ol. Kendini sev.
Sen kendini beğenirsen insanlar da seni beğenir. Gerçekten böyle. Özgüvenli girişimci olmaya çalış.
Her kadın güzeldir bana göre neden böyle kompleks yaptın. Gençliğinin kıymetini bil lütfen. :)

Ahanda benim de elimin ince olduğu çıktı ortaya, konu sahibi gibi

anammm bende kendimi hic begenmem carpık dişlerim var 30 yasındayım tel taktırcam :)) kücük gögsler zayıf ca bi vucud tek begendigim dudaklar ve gözler idare edioz :)) herkes dünya güzeli degil takma bakımla alısverişle hallolur bide cok gencsin

Ben kendimi beyaz tenli saniyor olabilirim,
Buğday tenliyim ben vazgectim
o dereceyim demek

Bi kadın var mahsus mu yapıyo gerçek mi bilmem
Annemlerin uzaktan akrabası
Düğünlerde her gördüğünde hasta mısın diyo
Yooo diyorum saf saf
Rengin solgun zayıfsın diyo sonra gidiyo ama dert etmiyorum ben sanırım
Konu sahibine bi de böyle yapan biri çıksa sanırım hepten karalar bağlar

Demek o kadar beyazsiniz
Ben bugdayim sanırım.ayrica yuzum kilolu benim öyle demezler :)

senle ilgisi yok cidden beyaz ten makyaj istiyor,
allık la renk vermek gerekiyor, yoksa gercekten solgun görünüyoruz :)
nolursa olsun resmin bütün hali önemli olan,
bir kadın temiz ve paksa bence güzeldir..
gerisi teferruat.

Bi de biz bekarken evde üstümü değiştiyordum
Dan diye ablam girdi odaya
Çığlık attı gitti
Gitmesine sevindim de üstümü giyip çıkınca sordum ne çığlık atıyosun be diye
Ne biçimsin be hayalet gibi bembeyazsın ödüm koptu dedi

16 evet butcem de iyi çok şükür biraz borcumuz var ama sıkışık değiliz.boyum 162 cm falan.kilom ise 56 57.
Zaman geçtikçe soguyorum kendimden.

16 yaşında bende tam bi mutant gibiydim ergenlik bazilarimiza daha acımasız davranıyo. Boyum uzamadi bi türlü ama kollarım uzamisti. Dediğin gibi kollar bilekler incecik olmasına rağmen kalın bi bedenim vardı. Yüzümde kollarimda aniden tüyler çıkmaya başladı. Saçlarım ince telli ve çabuk yaglanan cinsten zaten, o dönemde iyice kötü olmuştu sürekli yikadigim için. Inanilmaz çirkin biriydim sana anlatamam. Boy aynalarindan nefret ediyodum önünden bile geçmek istemiyodum. Hatta biz o yaşlardayken msn vardı biriyle tanıştım arkadaş vesiylesiyle, önce baya bi yazistik sonra telefonda konuştuk uzun bi süre artık yüz yüze görüşelim dedik. Her şey çok güzel, kamerayi açtıktan sonra çocuğun verdiği ilk tepki şu : bana şaka mi yapıyorsunuz, sen konuştuğum kiz olamazsın

Ama şimdi nooldu. Bi kaç sene böyle idare ettikten sonra herşey çok değişti. Önce boyum uzadı. Sonra diğer şeyler normale dönmeye başladı. Hatta dikkat çeken biri olmaya başladım. Ama o özgüven eksikliği hep vardı. Liseden ama samimi bi okul arkadaşımin düğününde bi tane öğretmenimde vardı. Başta tanıyamadı beni kadın. Sonra başka bi arkadaş hocam hani bizim x varya o deyince kadın afalladı kendine ne yaptın çabuk söyle bi insan bu kadar güzellesmis olamaz ne sürdün yüzüne bende yapicam falan demeye başladı tabi esprili olarak. O zaman kendime güvenmeye baslamistim.

Merak etme bu durum geçici boşver sen hayatının geri kalanina adapte ol.

Demek o kadar beyazsiniz
Ben bugdayim sanırım.ayrica yuzum kilolu benim öyle demezler :)
Benim de yüzüm kiloma göre tombik, elmacık kemiklerim belirgin çünkü
Ama insanlar bişey bulur yani boşver bence sen güzelsin de bu ara dış görünüşünle bozmuşsun kafayı gibi

Peki gogusler nasıl buyur?
Parmaklar nasıl uzar (bayağı kısa parmakların ve normalden kisa)
Ve bogazda kil ne demek agdaylami alcam ayda yaparsam çok acir ama.
Ayrıca saçlar nasıl biseye benzer nasıl şampuan kullancam??

İşte bende makyajı sevmiyorum
Rimel seviyorum bi
Hayır çirkinde olsam konu bana gelene kadar bence koskocaman kadının kurduğu cümleler daha çirkin
Ondan başka diyende olmadı, demek ki takık bana kadın kendi de kızı da baya kilolu dedi ablam ondandır belki..

Bana da taktik veriiin

ya sen çıksana şu konudan, beyazlar olarak yerlerdeyiz
yeter vurma artıkkk

Destekli iççamaşırı. Göğsünü büyütemezsin. Yağ dokusu miktarı+ genetik, yani elinden bir şey gelmez. Parmaklar keza.

Boğazına sarartıcı krem sür. İdare eder. İğneli epilasyon da düşünebilirsin. Tek tükse cımbızla gir:)

Şampuan + saç kremi önceki mesajımda yazdım, bio ve olabildiğince az kimyasallı olanları tercih ediceksin.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…