Daha kucuksunn canimm yuzun degisicek sekillenicek.. Kilon yok spora yazil durumun varsa.. Gobegin gider kendini begenmeye baslarsin.. Abartmadan hafif bi makyaj yap yasitlarinin kullandigi urunlerden.. Guzel bi model bulup sacini kestir.. Ben senin cirkin olduguna inanmiyorum o yaslarda cogumuz oyle hissetmisizdir cirkin ordek yavrusu hikayesi gibi16 evet butcem de iyi çok şükür biraz borcumuz var ama sıkışık değiliz.boyum 162 cm falan.kilom ise 56 57.
Zaman geçtikçe soguyorum kendimden.
Bizim zamanımız da bu kadar imkan olsaydı,
16 yaşlarımı
hiç heba edemezdim :))
Ne kadar güzel incecik bileklerinin olması.. Demek ki kilo versen zayıf görüneceksin.
Bir de kalın kalın bileklerin olsa ne kadar verirsen ver bir cüssen olacak.Saç, diş, kilo bunlar değişebilen şeyler.
Şu sanatçılara baksana bir bakımla ne hale geliyorlar.
Bu soz harikaymis bayildimmmGülüşünüz samimiyse onu yitirmeyin
Kırışmaz, buruşmaz, değişmez
Ten rengini sevmelisin. Senin doğduğun yerle ilgili sorunların var bence. Mesela bazı insanlar X yerli olduğundan utanır bunun getirisi olan coğrafi durumları sırf buna inat kabul edemez. Melez hastası olan ülkeler var, İspanya mesela ne kadar güzel kızları. Güzellik beyaz ya da açık ten demek değildir. Sağlıklı tendir bana göre.Ben nasıl bir bakım yapmalıyım ki?
Özellikle saçından ve ten rengimden nefret ediyorum
Ben gülüşlerin insanları anlattığını düşünürümBu soz harikaymis bayildimmm
Bencede :)Ben gülüşlerin insanları anlattığını düşünürüm
Gülüşü samimiyse o insandan zarar gelmez
Beğendiğim 1-2 özelliğim de var.mesela disimde ben var ama dislerim cok düzgün hiç bi disim yamuk değil.ayrica yasitlarimin coguna gore cok daha az siyah noktam ve sivilcem var hatta nerdeyse yüzümde hiç sivilce siyah nokta yok.bana beyaz ten daha çok gider o yuzden yüz jeli kullanıyorum yuzumu onla yikadiktan sonra bir süre temin beyazlasiyo daha iyi gorunuyorum.ama bu saclarla omur bitmiyoor
İste benim stilim falan izliosan izleme.. O kizlarin hepsi ajanslardan secilmis herkes onlar gibi ince uzun veya guzel degil.. Benim kizkardesim 14 yaslarindayken nasil bi mantikla dusunuyosam uzuluodum onun icin hafif kilolu kisa boylu ya ilerde kimse bakmaz uzulurse diye aklimdan geciodu.. Simdi o kadar guzelki anlatamam sana yas buyudukce yuz yapisi hersey degisio.. Tabi oda kendine bakio giyim tarzi ozguveni falan cok iyi. Once kendine guven bence
ben beyaz tenliyim ama bu yaşıma kadar bi faydasını görmedim :)) denize gittigimiz de herkes bronzlaşırken biz kızarıyoruz
bir şort giydigimizde ne kadar düzgün olursa olsun bacaklarımız esmerlerin bacakları gibi çekici görünmüyor falan filan..
kıskanmıyorum yani esmerleriama..
yani bende esmer olmak isterdim
Dis beni ne?Etinde mi var kendinde miBeğendiğim 1-2 özelliğim de var.mesela disimde ben var ama dislerim cok düzgün hiç bi disim yamuk değil.ayrica yasitlarimin coguna gore cok daha az siyah noktam ve sivilcem var hatta nerdeyse yüzümde hiç sivilce siyah nokta yok.bana beyaz ten daha çok gider o yuzden yüz jeli kullanıyorum yuzumu onla yikadiktan sonra bir süre temin beyazlasiyo daha iyi gorunuyorum.ama bu saclarla omur bitmiyoor
Bende fazla beyazımBeğendiğim 1-2 özelliğim de var.mesela disimde ben var ama dislerim cok düzgün hiç bi disim yamuk değil.ayrica yasitlarimin coguna gore cok daha az siyah noktam ve sivilcem var hatta nerdeyse yüzümde hiç sivilce siyah nokta yok.bana beyaz ten daha çok gider o yuzden yüz jeli kullanıyorum yuzumu onla yikadiktan sonra bir süre temin beyazlasiyo daha iyi gorunuyorum.ama bu saclarla omur bitmiyoor
Bence sen zaten guzelsin :) kendini sevİnşAllah bende guzellesirim.
Bu stil benim falan izlemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?