Ben böyle olmak istemiyorum;(

Vucudun icin ac youtube dan pilates yap birazda yediklerine dikkat et tamamdir.
Boynundaki tuyleri alabilirsin yada doktora bi gorun.
Saclarinin seklini degistir ve boyat. Birazda maske yap ki yumusacik ve parlak olsun :)
Cildinde sivilce, leke gibi problemler varsa cildiyeye git onlar ilacla hallediyor
Turnaklarini sevmiyorsan manikur yaptir.
Ve en onemlisi kas seklini degistir. Kaş insanin yuzundeki simayi coook degistiriyor.
Birazda makyaj hileleri arastirirsan fistik gibi olursjn :)

Valla bak ablalarin cok guzel tavsiyeler vermis keske suam 16 yasinda olabilseydim bunlar dene ve yasinin kiymetin bil

Yardımcı olursaniz sevinirim.ama benim öyle o kadar kilo fazlam yok gobegim var sadece.konusurkenki sesim hoşuma gitmiyo daha tatlı daha kibar bu ses istiyorum.ailem beni güzel buluyor (herkese kendi evladı güzel gelir zaten) o yuzden yok saç modeli yok boya yok makyaj iznim yok malesef; (
Fotoğrafımı atma taraftarı değilim. (Cirkinlikten değil sadece istemiyorum o kadar )

Amin.Ben zaten her zaman sagligima suanki mutluluguma sukrederim ama bazen hata yapabiliyorum ışte
Buraya biraz tavsiye almaya geldim

Sacim çok gur zaten dahada gurlesmesin

Tabiki saygi duyarim :) yasin daha kucuk makyaj islerini kuaforlere daha vaktin var . Kilo vermek icin once istemen gerek ve kosu bandi alman gerekli. Sabahlari bi dilim beyaz peynir salatalik domates eti forumun 5 tanesini yaninda tabiki sekersiz cay yada yesil cay ic canim. Ara ogun kendine 1 tane buyuk olmayacak yesil eksi elma 3 tane ceviz ye oglen izgara balik, tavuk, et, kofte (4 tane) porsiyonu abartmadan yagsiz yada az yagli tavada izgara bol yesil salata salataya bi tatli kasigi kadar zeytinyagi dok ekmek yeme.
Aksamda hazir bardak corbalar varya canim ondan ic. Bol bol su ic. Ve en gec 6 da yemek faslini bitir. Sesin daha ergenlikte oldugun icin sana tabikide kotu gelebilir. Kendin begendigin bi ses tonunda konusmayi dene :) daha zarif kendine bile iltifat ederek konus. Kendini sevmezsen kimseden sevmesini bekleme :)

Amin.Ben zaten her zaman sagligima suanki mutluluguma sukrederim ama bazen hata yapabiliyorum ışte
Buraya biraz tavsiye almaya geldim
Canım sen her daim ağzı dualı ol Rabbim sana nurlar yağdırır zaten herkesin gözünde en güzeli sen olursun inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…