Seansim yeni bitti. Kadin cok iyi, hos, cok iyi morali veriyor. Gecmis icin dogru seyler soyledi. Hayatimda insanlar ile ilgili da dogru soyledi.masela eski kocam ile arasinda nasildi, nasil bir adam,hangi bolumde is ariyorum o da cok yakin soyledi, sevgilim nerde yasiyor soyledi.benim sormak istedigim seyler ile ilgili cok umut verdi, cikarsa hemen paylasacam burda. ztn sIkIntI durumda oldum icin birkac falci baktirdim, hepsi ayni diyor, cikmaz lazim o zmn :)
Gelecek icin en yakin seyler 3 gun icinde olacak, cikarsa/cikmazsa hemen haber vereyim, baska seyler icin daha zamani var, ama yeni burda yazacam.
Cok sasirti beni deyemem, ama bence iyi falci, ztn onemli olan gelecekte soylediklerini cikmaz lazim, o zmn Gamze abladan kopmam :)
NATALİEMELEK cnm gelen kutusuna bakar mısın:):):)
aynen:) benim tanadigim falcilara cok arkadaslarim yolladim, gamze ablaya da yollacam. baska falciya git gel ama bir suru masraflar olck, bu msnden bakiyor, daha rahat.bende yarın baktırcam cok merak ediorum ve iyi fal baktığına inanıyorum bakalım neler dyecek sorcagım soruları bile ayarladım simdiden birsuru falcıyı dolasmak istemiorum eger bana baktıgında dogru ckarsa daha brsuru arkadasım var onlarada onericem insallah iyi seyler cılkar ya
Seansim yeni bitti. Kadin cok iyi, hos, cok iyi morali veriyor. Gecmis icin dogru seyler soyledi. Hayatimda insanlar ile ilgili da dogru soyledi.masela eski kocam ile arasinda nasildi, nasil bir adam,hangi bolumde is ariyorum o da cok yakin soyledi, sevgilim nerde yasiyor soyledi.benim sormak istedigim seyler ile ilgili cok umut verdi, cikarsa hemen paylasacam burda. ztn sIkIntI durumda oldum icin birkac falci baktirdim, hepsi ayni diyor, cikmaz lazim o zmn :)
Gelecek icin en yakin seyler 3 gun icinde olacak, cikarsa/cikmazsa hemen haber vereyim, baska seyler icin daha zamani var, ama yeni burda yazacam.
Cok sasirti beni deyemem, ama bence iyi falci, ztn onemli olan gelecekte soylediklerini cikmaz lazim, o zmn Gamze abladan kopmam :)
kızlar ücret vereck miyiz nasıl bakıyor bayan
ve evet sonunda gamze hanıma baktırdım
beni ve suanki hayatımı kesinlikle cok iyi tanımladı
sunu soyleyebilirmki tam nokta atışı yaptı özel konularda
gelecekle ilgili ise tarihler ve olaylar verdi
tabi gelecekle ilgili soylediklerini bekleyip görücem ama
faldan cok memnun kaldım
baktırmak isteyenler için benim fikrim değer
gamze hanıma fal baktıran oldumu bugün:))
slm benim face im yok ulaşamdım mail adresine birisi bana mail adresini özelden mesaj atarmı lütfeeen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?