Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

Fatma hanim ben size mail attim adresi sordum bi ara acil yazarsaniz çok sevinirim çatliycam ben meraktan face den yazdım ama dönmediler hala

yalan yalan yalan! tek diyeceğim bu. sene olmuş 2015 hala bu kadına inananlar var, pes! biraz yorumları okuyun. hala numara istiyorsunuz. parayı sokakta bulduysanız baktırın zengin edin bu kişiyi.

'Fal bakanlar ve baktıranlar lanetlenmiştir' -hadisi serif.

Uzak durmak en guzeli, hic inanmiyorum oyle seylere..

online kahve falı olunca konu ... 'dan şaşmayın derim. Canlı ve içten falcılar var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selam arkadaslar ben telefondan fal baktiriyorum.. sizin yerinize kahve içip kapatiyor sonra sizi geri ariyor. çok memnunum 2 senedir başim ne zaman sıkışsa ariyorum.
gerçekten hayatimda nedenini bulamadiğim sorunlarda bana ışık tuttu.
"rahmani" soyundan geldiği için gönül rahatliği ile arayabilirsiniz (ben herkese baktirmiyorum çünü 3 harflileri olan insanlardan korkuyorum.)

kendisi kayseride yaşiyor. ben istanbulda yaşadıgım için telefondan baktiriyorum.

isteyenlere özelden mesaj ile numarasini verebilirim.

Hoca mi kendisi

nasıl ulaşabilirz hocaya

kızlar harika yorum yapan nokta atışı yapan iki kişiyi tavsiye ediyorum
facebook üzerinden sayfalarını bulabilirsiniz seda'nın fal dünyası ve medyum muzo ikisi de mükemmel yorum yapıyorlar

mail adresini verebilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…