Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

canım sağ üstte kontol paneli var oraya tıkla sonra bilgiler çıkacak sağda avatar değiştiri göreceksin orayı tıkla
sonra gözattan resim seçip yükle yap..

Canımm çok teşekkür ederim denedim ama byte düşük bir resim istedi. Bende başka resim buldum (64 byte) yinede hata oluştu diye yazdı. Sıkıştırma işlemini beceremem diye de oynamadım resimle. Eskiden yapabiliyordum fakat unutmuşum sanırım. Belki de mesaj sayımın 100 olmasını beklemem mi gerekecek :))

arkadaşlar bana özelden mesaj atıyorsunuz fakat 100 mesaj kuralı çıkıyor kaşıma..burdan tekrar şifrelşi veriyorum size msn yi xxxxxxxxxxxxxxxxxxx yazıyosunuz sonra xxxx yapıp arkasına xxxxxx yazıyosunuz tr yazmayı unutmayın gamze hanım sizi karşılayacaktır...öptüm hepinizi.........

Son düzenleyen: Moderatör:
nasıl fal baktığını çok merak ettim.fal baktıranlar yorumlarını yazsınlar lütfen.söyledikleri çıkıyomu yada şuanı biliyomu.telefonda da bakar mı acaba?

gamze hanim benimde falima bakti cok pozitif, icten ve samimi .... dedikleri karsisinda agzim acik kaldi ... hatta beni taniyor mu aceba diye kuskulandim bir muddet ... ama tanimasi imkansiz hayatimdaki en ince detaylari bile bilmesi beni cok sasirtti ... iyiki bu forum var ve iyiki burad gamze hanimdan bahsettiniz ...

sizi anlamış değilim...bu kadar günahı biliyor ve uyguluyosan arkadaşım fal tarot bölümünde ne işin var??? yani zaten açtığıma bin pişman oldum bu bayanda sonucta 1 saat veriyor insanlara ve kadına parayı vermeyip birde küfür ediyorlar..birde arkadaş cini var demiş...bunu bence ekleyip gamze hanıma söyleyin..çok üzülüyor böyle şeyleri duyduğunda..herzaman destek bana elini benden çekmedi...abla gibi ne hocalık yapıyor ne hacılık..tanımadan yazdıklarınız asıl bir insanın günahını almanın nasıl günah olduğunu biliyosunuz umarım çünkü yüce yaradan şunu buyurmuştur ''' ey kulum benim karşıma neyle gelirsen gel kul hakkıyla gelme'' bence günahını aldığınız çok iyi bir insan..en azından belki o olmasaydı ben şuanda ölmüştüm..onunla konuştuğum gün intihar edecektim..karşıma çıkmasaydı..bana ALLAHın bir vesilesi olarak geldi..ve bana ne dediyse oldu...iyiki kıymamışım canıma iyiki!!!!

Arkadaşlar bende mail attım gamze hn.ma
Önümüzdeki ay baktırıcam diye, lakin o günden sonra msn de de göremez oldum şaşırdım. Ben mi denk gelmedim acep.
Başka baktıran yok mu yazsanız biraz daha.

Burda baktıranlardan bir kaç kişi yazmış yorumunu ya da falını fakat kendisinin, 20 kişiye bakmış parasını alamamış diye yazmışsınız anlayamadım ya özürdilerim

gamze hanim benimde falima bakti cok pozitif, icten ve samimi .... dedikleri karsisinda agzim acik kaldi ... hatta beni taniyor mu aceba diye kuskulandim bir muddet ... ama tanimasi imkansiz hayatimdaki en ince detaylari bile bilmesi beni cok sasirtti ... iyiki bu forum var ve iyiki burad gamze hanimdan bahsettiniz ...

selam
rica etsem özelden gamze hanımın adresini gönderebilirmisiniz.
teşekkürler

Arkadaşlar bende mail attım gamze hn.ma
Önümüzdeki ay baktırıcam diye, lakin o günden sonra msn de de göremez oldum şaşırdım. Ben mi denk gelmedim acep.
Başka baktıran yok mu yazsanız biraz daha.

Burda baktıranlardan bir kaç kişi yazmış yorumunu ya da falını fakat kendisinin, 20 kişiye bakmış parasını alamamış diye yazmışsınız anlayamadım ya özürdilerim

evet artik msn de gorunmuyor gamze hanim

ben kendisine ulaşdım..hatta bakım yaptırdım her zamanki gibi mükemmeldi..onlien yani...

canım arkadaşlarım mesaj kutum dolmuş gamze hanım için fakat hiç kimseye mesaj atamıyorum..bu nasıl bir saçmalık anlamış değilim!!!! size nasıl yardımcı olucam bunu da bilemiyorum burda yazsam siliyorlar!!! siz facebook a..şöyle yazın --- falınız güzel çıksın ---- ozaman karşınıza çıkıyor resmide bir türk kahvesi içinde zebra deseni var...size anca bu kadar yardımcı olabiliyorum...:(:46::46::46::2:

emir34 ve dıger arkadaslar maıl adresını alabılırmıyım?? acılen baktırmam lazım msnden mı nasıl oluyor?? ne kadar bakıyor?? ben emek verıpte para yatırmayanlarada gercekten brz Korkun dıyorum yazıktır gunahtır.ben nıyetlendım mesela sımdı baktırmak ıcın..aklıma ılk gelen nasıl havale edecegımdı..her emegın bır karsılıgı olmalı..

walla malesef burdan ben artık hiç bir şekilde iletemiyorum :(( üzgünümmmmm :2:

Back
X