evet cnm başına xxxxxxxxxxxxxxxx yazıyosun arkasınada @hotmail.com.tr yazıyosun..
Ya birde konu dışı ama avatar eklemeyi nasıl yapıyorsunuz beceremedim bi türlü:))
Başka bir sitede yapmıştım ama burada olmadı
Canım çok teşekkürederim özelden mesaj yazmışsın ama en yazamadım 100 olmadan olmuyormuş sayı.
Kısmetse önümüzdeki ay baktırıcam hemen ekledim msn ye. Çok da merak ediyorum açıkçası. Burdan kimse bi cevap yazmadı çünkü.
Bi de son zamanlarda çok farklı rüyalar görüyorum. Umarım güzel şeyler olur hayatımda.
Tekrar sağol canımm
şuanda gamze hanımla konuştum baktıran kişilerin çoğu parayı yatırmamışlar kadıncaza..çok üzüldüm..arkadaşlar fal bir lüks eğer lükse verecek paranız yoksa kimsenin hakkını yemeğin...ayrıca o kadın o parayla geçiniuyor...size vakit ayırıyor yazık değilmi...bundan sonra para yatmadan asla bakım yapmıcakmış..böyle kendini bilmezler yüzünden bizim gibi paralarını sonra yatıranlarda haklarını kaybettiler..yazıklar olsun diyorum o kişilere..ayrıca asla hakkını helal etmicekmiş haberiniz olsun...
onlarla iltibata geçebilir ama,,gamze hanıma ben sorduğumda önce bakıyorum demişti,,
önce para deseydi önce yatırrıdık sonra baktırırdık,bunu suistimal etmemek gerek evet,,
ben pazartesi dedim ve yatırdım ama günü özelikle belirtip yatırmıyolarsa onların sorunu..
ben gamze hanımla dünde görüştüm bana hiç bahsetmedi bu gibi sıkıntıdan,,
umarım alır paralarını..
arkadaşlar falıma bakan bayan ev alacaksınız sonra ise eşin sana araba süprizi yapacak vs. demişti
ama eşim 2 gün önce araba aldı banayani önce araba sonra evmi oılacak acaba
yada şaşırmış olabilir öncesi sonrası farketmez tabi,, bakalım yavaş yavaş çıkmaya başladı,,
Sevgili Özlem
Sana da 45 dk.mı baktı memnun kalmışsın sevindim. Msn den yazdı dimi her şeyi. Biraz bişiler çıtlatsaydın bizede:)
evet uzun süre baktı. 45 dak. olmuştur sanıyorum. kendisi zaten bakmaya başlıyor. o arada sizden de sorularınızı hazırlamanızı istiyor. ben genel olarak önce işimle ilgili konuşmak istedim. şu anı çok iyi tanımladı o konuda. aile ve özel hayatla ilgili de hep genel olarak gelcekle ilgili konuştu. ama özel hayatımla ilgili söyledikleri ilginçti. ve kendisi de iddialıydı. bakalım neler olacak? daha olmasına biraz zaman var söylediğine göre ama bakalım...
ozlemcım bana adresını mesaj olarak atsana ne zaman baktı
canım mesaj sayım 100 olmadığı için atamadım ama xxxxxxxxxxxxxx6 ile başlayıp hotmail.com.tr ile bitir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?