Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

arkadaşlar her kezin yaptığı hatayı burdan belirtmek istiyorum msn adreinin sonu

xxxxxxx

bana geri dönüyorlar eklenmiyor diye msn adresi eksik oluyor

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ekledim konuştuk az önce.. Para durumundan dolayı ayın 10 una randevu verdi.. Bakalım ne kadar bilecek.. Heyecanla bekliyorum.. Ayın 1o una kadar bekleyebilir miyim bilmiyorum.. Yarın eş dosttan borç dilencem.. Baktırdıktan sonra yazarım buraya.. :)

Ay çok heyecanlıyım.. Bende kahve ve tarot falı bakıyorum.. Ama baktıracak birini bulamıyorum.. Eh terzi kendi söküğünü de pek dikemiyor.. Az önce ekledim msn e umarım biran önce kabul eder.. Acaba mail atsam mı diye düşünüyorum hatta.. Biran önce ilgilensin diye benimle.. Şu sıkıntılı günlerimde umarım güzel şeyler, duymak istediğim şeyler söyler bana.. Diğer falcılar gibi "yolun var, sıkıntın var, içine bişey oturmuş, seni düşünen biri var, zamanında çok üzülmüşün, kuşlar var, haber gelcek atlar var istediklerin olacak" falan tarzında şeyler söylemiyordur umarım...[/QUOT

hemn kabul eder ..mrk etme cnım

Son düzenleme:
dun gece baktirdim bende çokta memnun kaldim bildigi seyler cok oldu birde tarihler verdi 6. yada7. ayda hamile kalacaksin dedi ins bakalim bekleyip gorecegiz

burda pozitif yorum yapan arkadaşların bazıları kk dan uzaklaştırılmışlar.ben gamze hanımı burdan öğrendim ulaştım.fal baktırdım.daha önce hiç kimsenin söylemediği en derin aile sırlarımı bildi.kendisini kesinlikle tanımam.bu yüzden insanlar uzaklaştırılıyorsa haksızlık yapılıyor.

Gamze hanıma bende baktırdım beni tanımaz bende onu tanımam uzaktan yakından alakam yok ama benim hayatımda olan biten herşeyi bildi

Kesinlikle kimsenin akrabası olduğunu düşünmüyorum.Henüz baktırmadım ama baktıracağım . Senelerdir bu işi yapan bir bayanın KK'daki yorumlara ne derece ihtiyacı vardır ...Bilemiyorum !!!

gamze banada baktı ve her dediği çıktı ne ben onu nede o beni tanıyor yane akraba falan değiliz onunlaa:9::9::9:
bana bu son tedavin olacak(tüpbebek) hamile kalacasın dedi vee çıktıı şuan hamileyimmmmmmmm :49::49::49:2 tane konulacak biri tutacak demişti oda tuttu yane biri tuttu:9::9::9:

Vallah bende ne gördüm ne konuştum kendisiyle,
Sadece msn. Den baktı banada tanımam etmem kendisini,
Kk niçin var dimi, her konuda faydalanmamız bilgilenmemiz için
Bu yüzden ben çok üzüldüm eğer boyleyse
Umarım yanlış anlaşılma olmuştur..yani bu yüzden banlanmamistir arkadas inşallah:(

dayanamadım ben de baktırdım gamze hanıma ama burda reklamdan ziyade baktıran arkadaşların özgür fikirleri paylaşılıyor gibime geldi. çünkü o kadının öyle bir reklama ihtiyacı yok. siteden atılan arkadaş bu sebepten gitmemiştir umarım, haksızlık olur. neyse fikirlerime gelince, çok tatlı çok pozitif bir bayan. benimle ilgili bildiği şeyler de oldu ama ileriye yönelik çok çok enteresan şeyler söyledi. yani öyle bir senaryo anlattı ki bana ileriye yönelik, hani en esaslı, en acıklı aşk filmlerinde yoktur:) çıkar mı Allah bilir ama tutan bir şey olursa yazarım burdan mutlaka.

Son düzenleme:
offf ben daha baktıramadım uzunca bir sürede baktıramıcam galiba.. Şu sıra benim de pozitif şeyler duymaya ihtiyacım var.. Çatlıcam meraktan.. Gamze hanım kaç yaşında biliyor musunuz acaba?

Arkadasin biri mesaj atmis, adini burda yazmayim. Mesaj sayim 100 olmadigi icin ozel mesaj atamiyorum malesef.

Bakan bayani msne ekleyip msnden randevu aliyorsunuz. Msn adreside burda yazilmiyormus, facebookta 'faliniz guzel ciksin' yazdiginiz zaman msnine ulasabilirsiniz :)

ya ben ekledım ama tık yok bana atarmısınız gamze hanımın meıl adresını rıca etsem çok merak ettım şu bayanı

ya ben ekledım ama tık yok bana atarmısınız gamze hanımın meıl adresını rıca etsem çok merak ettım şu bayanı

Ben mesaj atamiyorum ne yazik ki mesaj sayim 100 olmadigi icin :/

Facebook kullaniyormusunuz? Eger kullaniyosaniz ''faliniz guzel ciksin'' yazip aratin, orda duvarinda mail adresi yaziyor herkese acik :34:

ben bugün gamze hanıma fal baktırdım,nasıl geçti bilemiyorum,çok ileri dönemler için güzel şeyler söyledi,ama bu kadar ilerisini bilebilirmiydi bilemiyorum..en yakın tarih 3 ay içinde hamile olduğumu öğrenecekmişim abakalım tutacak mı

evett gamze hanımın ilk dediği ertesi gün çıktı şimdi diğerinde onun gerçekleşme haberini 3 ay içersinde alacakmışım bakalaım olacak mı,olursa paylaşırım yine..

bnde bu akşam gördüm tesadüfen hemen ekledim ama kabul etmedi sanırım başka bi yerden ulaşamaz mıyız gamze hanıma acaba

gamze hanımın dediği bir şey bana da çıktı. çok pozitif bir kadın, çok tuttum - diğerleri gibi paragöz değil. hani ilerisi için dedikleri çıkmayacak olsa bile baktırmaktan pişmanlık duymuyorum.

gamze hanıma ben de fal baktırdım.çok tatlı bi kadın ama ilerisi için film gibi şeyler söyledi.bilemiyorum ben çok şaşırdım.benim gibi film gibi bi hayat yaşayacak olanlar var mı:)piskolojim bozuldu ya söylediği şeyleri yaşarsam 10 sene sonra kitap yazıcam

Back
X