Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok heyecanlıyım.. Bende kahve ve tarot falı bakıyorum.. Ama baktıracak birini bulamıyorum.. Eh terzi kendi söküğünü de pek dikemiyor.. Az önce ekledim msn e umarım biran önce kabul eder.. Acaba mail atsam mı diye düşünüyorum hatta.. Biran önce ilgilensin diye benimle.. Şu sıkıntılı günlerimde umarım güzel şeyler, duymak istediğim şeyler söyler bana.. Diğer falcılar gibi "yolun var, sıkıntın var, içine bişey oturmuş, seni düşünen biri var, zamanında çok üzülmüşün, kuşlar var, haber gelcek atlar var istediklerin olacak" falan tarzında şeyler söylemiyordur umarım...[/QUOT
hemn kabul eder ..mrk etme cnım
dun gece baktirdim bende çokta memnun kaldim bildigi seyler cok oldu birde tarihler verdi 6. yada7. ayda hamile kalacaksin dedi ins bakalim bekleyip gorecegiz
Arkadasin biri mesaj atmis, adini burda yazmayim. Mesaj sayim 100 olmadigi icin ozel mesaj atamiyorum malesef.
Bakan bayani msne ekleyip msnden randevu aliyorsunuz. Msn adreside burda yazilmiyormus, facebookta 'faliniz guzel ciksin' yazdiginiz zaman msnine ulasabilirsiniz :)
ya ben ekledım ama tık yok bana atarmısınız gamze hanımın meıl adresını rıca etsem çok merak ettım şu bayanı
bana özelden msn adresını yazarmısınız bu bayanın ben ekledım ama tık yok ya