• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben Böyle Online Bakan Bir Fal Daha Görmedim.. Muhakkak Baktırın...

burdan okuduklarıma göre faceden gamze hanımın msn adresine ulaştım geçen hafta perşembe günü akşamı msne ekledim meşgul durumdaydı mesaj attım bana para yatırıldıktan ve kendisi ödemeyi gördükten sonra bakacağını söyledi ertesi gün sabahtan ödemeyi yaptım fakat o gün bugün gazme hanım sırra kadem bastı benimde güvenim sarsıldı ilk başlarda sağlık problemi yüzünden olabilir diye düşündüm ama çevrimdışıyken mesaj attım hala ses seda yok ya ben keklendim tabiri caizse ya da gamze hanımın rahatsızlığı devam ediyor ki geri dönüş yapamadı yine de kendisi hakkında kötü şeyler söyleyemem çünkü tanımıyorum ama bende iyi bir intiba bırakmadı olan 50 tl ye oldu aslında kimse nin kabahati yok kabahat bende hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım neyse yine de siz bilirsiniz kendisine ulaşanlar varsa kendisine söylesinler bir mesaj atsın bana belki açıklama yapacağı bir şeyleri vardır bilemiyorum...

okadar kötü şeyler yazmışsıız ki sayfa boyu hala size bakmadımı?? çünkü geri döndü ve şimdi gayet iyi...bence hala bakmadı bana diyen varsa yazsın...onunda bir insan olduğunu unutuyosunuz..çok büyük acılar yaşamış neyse ben merak ediyorum hala baktımı bakmadımı size:51:

bende 6 ay önce baktırmıştım tam anlamıyla beni şoke etmişti söylediği herşey ama herşey çıkmıştı..bende bütün arkadaşlarıma vs söyledim dilimden düşürmüyodum bu hanımı fakat beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı geçen hafta bir kez daha baktırayım dedim bende büyü olduğunu ve hemen bozdurmam gerektiğini bir yakınının bozduğunu söyledi ona yönlendirdi o DA DÜNYANIN PARASINI İSTEDİ hiç daha önceki gibi bakmadı yani gelecekle ilgili hiçbirşey söylemedi içimi kararttı bu kişiye ama sadece o kişiye bozdurtmazsam hiçbir işim rast gitmeyecekmiş vs vs..bende sildim msnden saçmaladı yani anlayacağınız kafamı karıştırdı psikolojimi altüst etti..bu kadın bir ara msn şifresini çaldırmış geri aldım dedi ama bence almamış olabilir yani sonradan görüştüğüm kadın sanki o değildi o kadar değişmiş yani bilemedim

kızlar kodluyorum yukarıdan asağıya yazdığım buyuk harfler gamzenın msn sı
Fransa
ankara
lüleburgaz
-orta tire
0
6
et
h
o
t
m
a
i
l
nokta
c
o
m
nokta
t
r

bnde şimdi baktırdım özel hayatımla ilgili ilgili hiçte iç açıcı seyler solemedi bnmde pek inanasım gelmedi subatta yatırmıstırm parayı daha bugun zorla baktırdım

ben mart ayında bakırmıştım ve söyldiği herşey çıktı gamze hanım çok iyidir,sonra şifreleri çalınmış ,geçenlerde açtı ,şifrelerimi geri aldım dedi ama o değildi belli ki tavrı s çok değişikti ,hesap numarasını benden istedi ,ne alaka ben açıkca kendisi olduğuna emin olmadığımı söyledim msn den sildi beni ...
gerçek gamze hanıma ulaşan varsa haber versin...

ben mart ayında bakırmıştım ve söyldiği herşey çıktı gamze hanım çok iyidir,sonra şifreleri çalınmış ,geçenlerde açtı ,şifrelerimi geri aldım dedi ama o değildi belli ki tavrı s çok değişikti ,hesap numarasını benden istedi ,ne alaka ben açıkca kendisi olduğuna emin olmadığımı söyledim msn den sildi beni ...
gerçek gamze hanıma ulaşan varsa haber versin...

ben kendi sorunumla ilgili mail attım kadın hemen cevap gönderdi ne dolandırıcılığı ya bilmiyorum söyledikleri doğrumu yalanmı ama cevap verdi sonuçta. ben fal baktırmadım sadece büyü varmı diye sordum. geleceği yalnız Allah bilir arkadaşlar yapmayın. gene de siz bilirsiniz.

tanıyan var mı birebir ben çok korkuyorum çünkü bana özelden msj atın nolıur tanıyorsanız kendisiini. o mu baktı bana yoksa başka biri mi yani şu face den arayıp bulunnan adreste o mu bakıyor? çalınmış falan demişler

millet duyun gamze hanım değilmiş o adresteki nazlı adında biriymiş. paraya ihtiyacı olduğu için adresi gamzeden çalmış. sakın inanmayın. para falan da yatırmayın. ben mail attım yanıt yollamış ben ondan çaldımm özür dilerim diye. size uyarmak istiyorum. sakın paranızı kaptırmayın. duydunuz mu beni duyan cevap yazsın lütfen size yardım etmek istedim gamzeyi tanımıyorum ama onun hakkına da girmiş boştan yere bi sürü hakaretlere maruz kaldı kadın.

hadi mail adresini çaldı diyelim ..banka hesabını nasıl çalabiliyo...bana hiç inandırıcı gelmedi..

bende mesaj attım banada hemen cewap yazdı çalınmış bilgileriniz nasıl güwenicem size dedim .. ewet çalınmıştı 6 ay öncesine kadar ama geri aldım blgilerimi dedi.. inandırıcı gelmedi o yüzden üzerinde durmadım doğal olarak.. belki o belki değil ama 50 tl az değil arkadaşlar.cesaret edemiyor insan. eğer onun hesabı isede belli bir süre bence önce bakıp sonra para almak zorunda ama hiç öle bir şey sölemdi.bir daha mesaj atmadım o da atmadı öle kapandı mevzu..

Ben daha sali gunu yengem icin randevu aldim. Ayni Gamze ablaydi yani banka hesabi ve isimde ayniydi :)

Ayrica ben kendisini bildim bileli 50 TL'ye bakiyor zaten :)

Bu sorunlrın yaşamasında en büyğk suç gamze hanımın ,bari fal baktığına telefon verse cam açıyor olsa bilirdik ,kim neyin nesi ,hepimiz muallakta kaldık ,
Güven sorunu oluştu

Back
X