Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
burdan okuduklarıma göre faceden gamze hanımın msn adresine ulaştım geçen hafta perşembe günü akşamı msne ekledim meşgul durumdaydı mesaj attım bana para yatırıldıktan ve kendisi ödemeyi gördükten sonra bakacağını söyledi ertesi gün sabahtan ödemeyi yaptım fakat o gün bugün gazme hanım sırra kadem bastı benimde güvenim sarsıldı ilk başlarda sağlık problemi yüzünden olabilir diye düşündüm ama çevrimdışıyken mesaj attım hala ses seda yok ya ben keklendim tabiri caizse ya da gamze hanımın rahatsızlığı devam ediyor ki geri dönüş yapamadı yine de kendisi hakkında kötü şeyler söyleyemem çünkü tanımıyorum ama bende iyi bir intiba bırakmadı olan 50 tl ye oldu aslında kimse nin kabahati yok kabahat bende hayatımda ilk defa böyle bir şey yaptım neyse yine de siz bilirsiniz kendisine ulaşanlar varsa kendisine söylesinler bir mesaj atsın bana belki açıklama yapacağı bir şeyleri vardır bilemiyorum...
ya valla bende anlamadım özelle gönderirmisin adresi yada alanlar bi yollarsa mutlu olurum :18::18::18:
Ben daha sali gunu yengem icin randevu aldim. Ayni Gamze ablaydi yani banka hesabi ve isimde ayniydi :)
Ayrica ben kendisini bildim bileli 50 TL'ye bakiyor zaten :)