• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben böyle rezillik görmedim..

[QUOTE="esmerkz29, post: 37691863, member: 15691 inovia yı hiç önermem adı çıktı burda o sitenin günlük kıralıklar var otel gibi kullanıyolar şey yuvası anlarsın:)):))

Evet canm biliyorum..Zaten pek gonullu degiliz sirf bu yuzden :KK43:[/QUOTE]
O çevrede isthanbul evleri diye bi site vardı, güzel bi siteydi, aile sitesiydi yani. Biz ev bakarken gezmiştik, bi bakın derim.

Gercekten canım ya :mad: o kadar sinir oluyorum ki bu duruma.kayasehir bile dağ başıyken suriyeliler yüzünden 2+1 evler 750 den aşagı değil.ayrıca 200 tl de aidat.ülke türkiye değil suriye oldu !

Off insan gibi dursunlar amen na ama nelere şahit oluyoruz anlatamam. En son çıkan terör olaylarında hep suriyeliler vardı mesela. İnsanların maaşları onlara yardım için kesiliyor onlar devlet malına zarar veriyor. Kadınlar adamlara ikinci es olmayı teklif ediyor. Dilenci ler için ben bıktım belediyeyi aramaktan. Birde menengikog korkusu var. Ama istanbul başlı başına batmış durumda her yeri ayrı dert. Gecinme imkanım olsa küçük bir kasabaya tasinicam. Çok korkuyorum sırf bu ortamda nasıl takip ederim diye ikinci çocuk fikrini sildim. Ama dedigim gibi b7 tarafı dusunuyorsaniz avcılar parseller yarafı en ideali site olmasa bile Mahalleler de düzgün diğer taraflara nazaran ve cok fazla yeni bina var. Fiyatlar 160 civarı 95 mkare

Off insan gibi dursunlar amen na ama nelere şahit oluyoruz anlatamam. En son çıkan terör olaylarında hep suriyeliler vardı mesela. İnsanların maaşları onlara yardım için kesiliyor onlar devlet malına zarar veriyor. Kadınlar adamlara ikinci es olmayı teklif ediyor. Dilenci ler için ben bıktım belediyeyi aramaktan. Birde menengikog korkusu var. Ama istanbul başlı başına batmış durumda her yeri ayrı dert. Gecinme imkanım olsa küçük bir kasabaya tasinicam. Çok korkuyorum sırf bu ortamda nasıl takip ederim diye ikinci çocuk fikrini sildim. Ama dedigim gibi b7 tarafı dusunuyorsaniz avcılar parseller yarafı en ideali site olmasa bile Mahalleler de düzgün diğer taraflara nazaran ve cok fazla yeni bina var. Fiyatlar 160 civarı 95 mkare

Bôyle bir ortamda cocuk yetistirmek ne mümkün zaten ! İnsanların kalitesi düşmüş artık.Bakalm canım ya.uygun biyer buluruz elbet.olmadı köyde gidip yaşarım.daha iyi en azından.orada dilenci cingene kufurbaz vs yok.önerilerin için çok sağol..

Ben de Alibeyköy İmar Bloklarinda doğdum büyüdüm. Orasi da Eyüp'e bağlı. Bizim sitede de hic tadilat bitmezdi. Ama sizin yasadiklariniz gibi sorunlar yasamadik çok şükür. Eğer Eyüp civari ev bakiyorsaniz İmar Bloklarini onerebilirim biz tasindik tadilatti gürültüydu bicak gibi kesildi :D Hem gelişiyor da, komşumuz yesilpinara vialand yapildi çocuğunuzu gezdirirsiniz, oyuncaklara bindirirsiniz.

Kusura bakmayın ama eşinize çok kızdım. Onun kendisinin düşünüp harekete geçmesi lazım "Sen bütün gün bu insanların arasında nasıl yaşıyorsun, çocuğumuzun da böyle bir mahallede büyümesine izin veremem" falan diye. Etliye sütlüye karışmasanız bile sürekli bir taciz söz konusu anladığım kadarıyla, kendi hâlinizde sessiz sakin yaşamanıza bile izin vermiyorlar.

Evin size ait olması da elbette işleri zorlaştırıyordur ama umarım en kısa zamanda, kış şartları da kendini çok göstermeden taşınırsınız. Eşiniz de sizi düşünmüyorsa bari çocuğunu düşünsün. Kendi iş yerine yakın diye size bunları yaşatmaya gerçekten hakkı yok.

Ben de Alibeyköy İmar Bloklarinda doğdum büyüdüm. Orasi da Eyüp'e bağlı. Bizim sitede de hic tadilat bitmezdi. Ama sizin yasadiklariniz gibi sorunlar yasamadik çok şükür. Eğer Eyüp civari ev bakiyorsaniz İmar Bloklarini onerebilirim biz tasindik tadilatti gürültüydu bicak gibi kesildi :D Hem gelişiyor da, komşumuz yesilpinara vialand yapildi çocuğunuzu gezdirirsiniz, oyuncaklara bindirirsiniz.

Zaten her haftasonu vialand deyim canm.bize de yakin.imar bloklarini esime söyledim.ne yapcz oralarda dedi :(

Zaten her haftasonu vialand deyim canm.bize de yakin.imar bloklarini esime söyledim.ne yapcz oralarda dedi :(

Kusura bakmayın ama eşinize çok kızdım. Onun kendisinin düşünüp harekete geçmesi lazım "Sen bütün gün bu insanların arasında nasıl yaşıyorsun, çocuğumuzun da böyle bir mahallede büyümesine izin veremem" falan diye. Etliye sütlüye karışmasanız bile sürekli bir taciz söz konusu anladığım kadarıyla, kendi hâlinizde sessiz sakin yaşamanıza bile izin vermiyorlar.

Evin size ait olması da elbette işleri zorlaştırıyordur ama umarım en kısa zamanda, kış şartları da kendini çok göstermeden taşınırsınız. Eşiniz de sizi düşünmüyorsa bari çocuğunu düşünsün. Kendi iş yerine yakın diye size bunları yaşatmaya gerçekten hakkı yok.

Kendisi bencil ve de anlayssz bri zaten.babamn kndi evi var kiracısı var.kiracıyı cikarip sizi sokayim dedi.esim kibrinden istemedi.oyle bi adam yani ;(

3 yıldır bu mahalle de oturuyorum.ortam tam anlamıyla fiyasko .Kadınlar birbirlerine daha önce hiç duymadığım enteresan küfürler ediyorlar.camdan cama çocuk kavgası yapıyorlar.ki en vahimi camda esiyle yasadığı geceyi başka birine anlatan bir andavaz...Hemde benim camımla karşı karşıya.ayrıca sütyenle cama çıkıyor inanabiliyor musunuz..Ve bunu eşim defalarca gördü.kocası da boxerla balkonda sigara tüttürüyor.Geçen gece eşim arabasını onların apartmanının önüne çekmiş.Saat 12 de zil çaldı.gece yarısı.bi baktık o dengesiz.birde eşini çagır diyor.bana söylemeyecek illa erkekle konuşacak.Yataktan kalktığı gbi gelmiş bir de.saç baş dağınık uykusuz gözler.askılar omuzlarından inmiş.neyse eşim çekti arabayı gece gece.Bütün mahalle bir olup alt komşumn saymadık yerlerini bırakmadılar.kadın rezil oldu.Taşınamıyorum da eşimin iş yeri yakın ve de kendi evimiz.Çok ama çok rahatsızım bu durumdan.Bütün gün enteresan küfürler dinlemekten gına geldi.camı kapatsam da duyuyorum yine.üst komşum kafayı yemiş durumda zaten.bıkmış.mahallenin gençleri kocasına etmedik küfür bırakmadılar.çok ses yapıyorsunuz dedi diye.Birde kapı önü cekirdek cıtlayan hanımların gelen geçen adamı süzme huyları yok mu..Balkondan balkona kocasıyla özelyaşantısını cilvesini yaşayan karşı komşum bir gün beni katil edecek..

hayat onlarin dedikodusu sizin hayirdir.
ilgilenmeyin,duymayin,baska meskaleler yaratin kendinize duymazsiniz bile.
benimde oturdugum yerdeki komsular bahsettiginize yakin,benzer seyler duydum,gordum ama umrumda degil,
tasinali 3 ay oldu buraya ilk zamanlarda garipsemistim ama simdi duymuyorum bile.
sizde oyle yapin.

burada yazmak çözüm olsa keşke!taşının iyi bir muhite, çözüm üretmek lazım, ve basit ve net çözümler.

benimde oturdugum yerdeki komsular bahsettiginize yakin,benzer seyler duydum,gordum ama umrumda degil,
tasinali 3 ay oldu buraya ilk zamanlarda garipsemistim ama simdi duymuyorum bile.
sizde oyle yapin.

Hayat onların dedikodusu bizim değil,hayt onların agiz kokularini pisliklerini çekmek bizim.Asıl ona hayrdr ? Kimse kimseye katlanmak zorunda değil.ve duymamak görmemek elde olsaydı zaten bu kadar içime dert olmazdı.

sizde oyle yapin.

Keşke mümkün olsa :(

Back
X