Ben karıştırmıyorumki kendi karışıyo, yüz vermedim asla ama hödük işte, sonradan özür diliyo abarttım falan dediCalisan bir kadinsaniz kendi kisisel harcamalsriniza ne diye karistiriyorsunuz.bir erkek bir kadinin aylik 100 tl de olsa kisisel bakim harcamasi oldugunu bilmeli.kendi kazandiginiz paranin hesabini esinizin tutmasi en sacma buldugum seylerden biri.esinin maas kartini alip kadina harclik veren adamlar biliyorum.bastan yuz vermeseymissiniz keske.ya da artik dur demelisiniz.
Aynen öyle, ama yaranmak için değildi amacım sadece eşimi çocuğumu mutlu etmektiYaranmaya calistiginiz icin oluyor zaten bunlar. Para kazanmiyip onun parasini da kuaforde falan carcur etseniz yaranirdiniz.
Bence eşin arabanın modelini yükseltmek istiyor, fırsatını bulunca yol yapmaya başlamış. Yakında dökülürAynen öyle, ama yaranmak için değildi amacım sadece eşimi çocuğumu mutlu etmekti
Ya o an boş bulundum 30 tl çok uygun geldi ve söyledim. Zaten öyle avm ye falan ayda 1 kere yada 2 ayda bir kere anca çıkıyoruz, o da o öküzü ikna edebilirsem30 tl lik alışverişe bu kadar laf yapması ne saçma , kişisel bakım sonuçta ne yapacakmış sade suyla mı yıkanacak.
Maddi geliriniz varsa neden paranın lafını yaptınız ki yok 30 tl tuttu falan demenize gerek bile yok alıp çıksaydınız. Yaranmak için hiç bir şey yapmayın dünyaya sadece çalışmak için gelmediniz alışverişinizi de yapın keyfini de çıkarın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?