Ben bu adamdan bise anlamadim..

Evet canim haklisin aslinda solemem lazim ama bende sanki bole bisey solersem cok ustune dusuyo gibi olur muyum acaba die dusunuyorum

alakası yok. düşündüklerini söylemek üstüne düşmek olmaz. sen "ya buluşalım bak buluşalım" vs demediğin sürece o üstüne düşmek olmaz.
karşında bir adam var sana ilgi gösteriyor ve bir anda böyle yapıyor. senin bunun cevabını öğrenmek hakkın değil mi?
o kadar zamanını harcıyorsun yani.
aksine düşündüklerini, hissettiklerini hep söyle yoksa karşı taraf bilemez.
hani zaten bunları açıkça belirtmeyi üstüne düşmek olarak algılıyorsa bırak o adamı salaktır o : D

Canım mesajlaşmak beni yoruyor görüşelim yüzyüze konuşalım de açıkça. Ergenler gibi sabah akşam msj da ne

Sanırım buluşmaya gitmeyince siz trip atıyor ,tabi başka biriyle de konuşuyor olabilir.Bir yerde duymuştum ,erkekler aynı anda 2-3 kızla konuşur falan filan .Bilemiyorum ki .Online olması da garip o kadar saat

Canım benim bu adamdan ne köy olur ne kasaba.. Kıymetli vaktini buna değecek birine harca bence.. Bu Adam kimden iş çıkar, kimle gezip tozar ona bakıyor gibi hissettim ben.. Daha önce ben de yaşadım bu tarz bir durum.. Buluşalım dedi gerçekten uygun değildim, ben buluşalım dedim bin dereden su getirdi.. Neden?? Çünkü o arada başkalarıyla görüşüyormuş..

Bu yaşta ve her yaşta ciddi niyeti olan Adam böyle saçma davranmaz.. Takma bile kafana .

Ciddi dusunseydi ustunuzde duser, sevginizi kazanmak için cabalardi.
Öylesine işte gorusuyo gibi,yedekte tutuyo gibi.
Açık açık konusun
Guveninizi kazanmadiysa şimdiden bitirin

Evet demi sanki bi adim kendimi geri cekmek biraz daha iyi olcak gibi?
Evet bir adim geri cek bence kisa sureligine. 1 hafta falan sonra hala ayniysa icinden geldigi gibi ya bir sey soylemeden tamamen uzaklasirsin ya da acik acik sorarak kafanda soru isareti kalmadan noktalarsin. Ben genelde acik acik sorup noktalamayi seciyorum :)

Haklisin canim tamam solicem mesaj attiginda bakalim neler olucak

Ya evet aslinda bende konusup icimde bi acaba birakmak istemiorm aslinda

Evet canim tabi baskasiyla gorusuyor olmasi bi ihtimal cok yuksek bi ihtimal hemde

Tatlım bence hiçbir şey söyleme . Keyfine bak kafana takma.. kafana takıyorsan eğer sakın belli etme ! Böyle bir tavır karşı cinsi daima alakadar eder. Olur da sana trip falan yapmaya çalışırsa bunu yansıtırsa , o zaman içinden ne geliyorsa söyle. O zaman silkelenir O merak etme

Amacı sizi kullanmak bence

Fazla naz aşık usandırmış olabilir.Gezmelerinin nedeni de bak seni çağırdım gelmedin nasıl geziyorumdur :)

Belki whatsapp web kullanıyodur dizi falan izlerken sekme açık kalınca online gözüküyodur
Eğer öyle değilse sürekli online olmasından işkillenirdim ben de

Sosyal medya kullanan kV trip atan erkek...hiç sevmediğim iki şey

Sevgili misiniz nedir anlamadım

Henüz ilişkinin bir adı yok . .

Bikaç kişi ile görüşüyor olabilir. .

Aman dikkat et. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…