- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi betty_boop
-
Evet canim haklisin aslinda solemem lazim ama bende sanki bole bisey solersem cok ustune dusuyo gibi olur muyum acaba die dusunuyorum
Herkese Merhaba,
Ben bundan 1 ay once bi adamla tanistim kendisi benden 4 yas buyuk 81li. Arkadas ortaminda tanistik yani evli olma ihtimali yok. Tanistiktan 1 gun sonra basbasa yemege ciktik gayet keyifliydi. Sonrasinda mesajlasmalar basladi sabah gunaydin aksam iyi geceler mesajlari.. Gun icinde konusmalar devamli konusmalar falan. Ama adam bana bi turlu bulusalim demiyo aslinda bi kac kere soledi ama hep benim istemsiz bahanelerim yuzunden ertelemek durumunda kaldik. Gecen hafta ben soledim bulusalim diye kar yagdi cikmayalim dedi bunun ustune bende o zaman bundan sonrakini sen ayarla dedim tamam dedi. Baya firsat olmasina ragmen bana bulusalim demedi demiyo yani bende cok ustune dusmek istemiyorum. Ama mesela ben biraz az msg atinca ya da ilgiyi azaltinca trip atiyor resmen. Yalniz sunu da belirtmek isterim baska biriyle konustugunuda dusunuyorum. Ciddi bisey mi bilemem ama mesela gece bi bakiyorum online surekli. Buarada benle bulusmadigi zamanlar devamli gezdiginide biliyorum.
Ya kizlar bu adamin amaci ne sizce? Yoksa mesela arkadasi gibi goruyorda ben mi yanlis anliyorum. Son olarak siz olsaydiniz boyle bi adam karsisinda nasil bi tutum sergilerdiniz? Cevap veren herkese tesekkurler.
Sevgiler,
Evet bir adim geri cek bence kisa sureligine. 1 hafta falan sonra hala ayniysa icinden geldigi gibi ya bir sey soylemeden tamamen uzaklasirsin ya da acik acik sorarak kafanda soru isareti kalmadan noktalarsin. Ben genelde acik acik sorup noktalamayi seciyorum :)Evet demi sanki bi adim kendimi geri cekmek biraz daha iyi olcak gibi?
Haklisin canim tamam solicem mesaj attiginda bakalim neler olucakalakası yok. düşündüklerini söylemek üstüne düşmek olmaz. sen "ya buluşalım bak buluşalım" vs demediğin sürece o üstüne düşmek olmaz.
karşında bir adam var sana ilgi gösteriyor ve bir anda böyle yapıyor. senin bunun cevabını öğrenmek hakkın değil mi?
o kadar zamanını harcıyorsun yani.
aksine düşündüklerini, hissettiklerini hep söyle yoksa karşı taraf bilemez.
hani zaten bunları açıkça belirtmeyi üstüne düşmek olarak algılıyorsa bırak o adamı salaktır o : D
Ya evet aslinda bende konusup icimde bi acaba birakmak istemiorm aslindaEvet bir adim geri cek bence kisa sureligine. 1 hafta falan sonra hala ayniysa icinden geldigi gibi ya bir sey soylemeden tamamen uzaklasirsin ya da acik acik sorarak kafanda soru isareti kalmadan noktalarsin. Ben genelde acik acik sorup noktalamayi seciyorum :)
Haklisin canim tamam solicem mesaj attiginda bakalim neler olucak
Evet canim tabi baskasiyla gorusuyor olmasi bi ihtimal cok yuksek bi ihtimal hemdeCanım benim bu adamdan ne köy olur ne kasaba.. Kıymetli vaktini buna değecek birine harca bence.. Bu Adam kimden iş çıkar, kimle gezip tozar ona bakıyor gibi hissettim ben.. Daha önce ben de yaşadım bu tarz bir durum.. Buluşalım dedi gerçekten uygun değildim, ben buluşalım dedim bin dereden su getirdi.. Neden?? Çünkü o arada başkalarıyla görüşüyormuş..
Bu yaşta ve her yaşta ciddi niyeti olan Adam böyle saçma davranmaz.. Takma bile kafana .
Ya evet aslinda bende konusup icimde bi acaba birakmak istemiorm aslinda
Amacı sizi kullanmak benceHerkese Merhaba,
Ben bundan 1 ay once bi adamla tanistim kendisi benden 4 yas buyuk 81li. Arkadas ortaminda tanistik yani evli olma ihtimali yok. Tanistiktan 1 gun sonra basbasa yemege ciktik gayet keyifliydi. Sonrasinda mesajlasmalar basladi sabah gunaydin aksam iyi geceler mesajlari.. Gun icinde konusmalar devamli konusmalar falan. Ama adam bana bi turlu bulusalim demiyo aslinda bi kac kere soledi ama hep benim istemsiz bahanelerim yuzunden ertelemek durumunda kaldik. Gecen hafta ben soledim bulusalim diye kar yagdi cikmayalim dedi bunun ustune bende o zaman bundan sonrakini sen ayarla dedim tamam dedi. Baya firsat olmasina ragmen bana bulusalim demedi demiyo yani bende cok ustune dusmek istemiyorum. Ama mesela ben biraz az msg atinca ya da ilgiyi azaltinca trip atiyor resmen. Yalniz sunu da belirtmek isterim baska biriyle konustugunuda dusunuyorum. Ciddi bisey mi bilemem ama mesela gece bi bakiyorum online surekli. Buarada benle bulusmadigi zamanlar devamli gezdiginide biliyorum.
Ya kizlar bu adamin amaci ne sizce? Yoksa mesela arkadasi gibi goruyorda ben mi yanlis anliyorum. Son olarak siz olsaydiniz boyle bi adam karsisinda nasil bi tutum sergilerdiniz? Cevap veren herkese tesekkurler.
Sevgiler,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?