Ben bu adamdan iyice soğudum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Güncellemeyi vicdan yapmamak, yaşattıklarını unutmamak için yapıyorum:

Kocam olacak adam iyice çirkinleşti. Sex yoksa sana para vermem. Sevişmezsen sana verdiğim kredi kartlarını kapatırım, şifreleri değiştiririm kullanamazsın gibi cümleler kuruyor. En son eşya falan vermem, bomboş git dedi. Nevrim döndü. Al hepsini başına çal, ne lazımsa ben alırım dedim. Bir sürü laf saydım. Utandı mı? Sanmam. Geri adım attı ama ne fayda. Benim için bitti.
Ay hâlâ daha bu kadın neden bana yaklaşmıyor, neler yapıyorum da benden uzaklaştı kendime çeki düzen vermem lazım diye düşüneceğine bir de tehdit ediyor 😒 saç baş yolduran cinsten ya. İleride iki tatlı sözüne kanmazsiniz artık. Mal bu.

Kocam olacak adam iyice çirkinleşti. Sex yoksa sana para vermem. Sevişmezsen sana verdiğim kredi kartlarını kapatırım, şifreleri değiştiririm kullanamazsın gibi cümleler kuruyor. En son eşya falan vermem, bomboş git dedi. Nevrim döndü. Al hepsini başına çal, ne lazımsa ben alırım dedim. Bir sürü laf saydım. Utandı mı? Sanmam. Geri adım attı ama ne fayda. Benim için bitti.
Oha ayıya bak ya. Şişme bebek alsın kendine öküz. Eşek gibi verecek para 3 tane çocuk var şam babasına bak sen.

Saçmalama al eşyalarını, ona bi döşek yeter. 3 çocuğu sevabına mı doğurdun, k.çının kılları ağardığında gelecek aklına baba olduğu nasılsa. Kartlarını g.tüne sokabilir, nasılsa kendine çıkartırsın. Gurur yapılacak sıra değil, zaten çulsuz çaputsuz yollama peşinde seni aklını başına al şunun oyununa gelme. Gidince para yollamazsa patlat önlem nafakası davasını, eşşek gibi verecek.

Şerefsiz it oğlu it. Sinirle bir şey istemem deme. İğneni bile bırakma. Sanki kendi parasıyla mı aldı o eşyaları. Çocukları babanın evinden mi getirdin?
Evlilik içinde senin paran benim param diye bir şey olamaz zaten, kanunlar da bu şekilde düzenlenmiş. Ben çalıştım benim param deme lüksü yok herifin.

Ay hâlâ daha bu kadın neden bana yaklaşmıyor, neler yapıyorum da benden uzaklaştı kendime çeki düzen vermem lazım diye düşüneceğine bir de tehdit ediyor 😒 saç baş yolduran cinsten ya. İleride iki tatlı sözüne kanmazsiniz artık. Mal bu.
20 yıllık kocamı tanıyamaz oldum.

Oha ayıya bak ya. Şişme bebek alsın kendine öküz. Eşek gibi verecek para 3 tane çocuk var şam babasına bak sen.
Sanki karısı değil başka bir şeyim. Utancımdan yazamıyorum bile. Bir koca nasıl bu kadar çirkinleşebilir? İnanamıyorum.

Saçmalama al eşyalarını, ona bi döşek yeter. 3 çocuğu sevabına mı doğurdun, k.çının kılları ağardığında gelecek aklına baba olduğu nasılsa. Kartlarını g.tüne sokabilir, nasılsa kendine çıkartırsın. Gurur yapılacak sıra değil, zaten çulsuz çaputsuz yollama peşinde seni aklını başına al şunun oyununa gelme. Gidince para yollamazsa patlat önlem nafakası davasını, eşşek gibi verecek.
Başta gurur yaptım ama sonra niye 3 çocuğumla sıkıntı çekeyim hazır eşya varken diye düşündüm. Sonuçta evlilik içinde kazandığımız her şeyi ortak. Ben de çalıştım, çalışamadığım dönemlerde çocuklara baktım.

İyi geceler kızlar;
Ben taşınma, yeni düzen kurma telaşındayım. 10 gün sonra görev yerime gideceğim inşallah. Bu yüzden bir sürü aksilik, gerginlik yaşıyorum. Adam son 10 gün sadece sex diye beynimi yedi. Bir de akşam ne yiyeceği meselesi var hala gündemimizde.

Bir düzen kurmuş olsaydım artık. Sabrım tükeniyor.

Ekleme: Kızlar niye sinirleniyorsunuz? Bu hesap benim günlüğüm gibi. Bu başlıkları yaşadıklarımı, bana çocuklarıma yaşatılanları unutmamak için açıyorum. Bizimkilere karşı içimde bir merhamet kırıntısı ortaya çıkınca hemen konularıma bakıyorum ve o kırıntı yok oluyor.

Farkındaysanız boşanmamak için ne yapmalıyım, eşimi yola getirmek için nasıl davranmalıyım gibi sorular sormuyorum. Sadece bu adamın bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar etmesinden bıktığım ve kafa dağıtmak için bu konuyu açıyorum.
Kusura bakmayın ama saçma sapan bir iş yapiyorsunuz. Hem merhamet etmek istemiyorsunuz hemde sorun çözülsün istemiyorsunuz. Ne istiyorsunuz? Bosanin o vakit. Adamda rahat eder sizde. Burda insanlar derdine çare için yazıyorlar. Sizde de oda yok. Buraya yazacaginiza günlük tütün o vakit.

Sakin eşyaları bırakmayın. Şu an asgari ücretten sonra memur maaşı iyi geliyor ama perişan olursunuz, adam resmen sıfırdan çocuksuz keyif çatma derdinde.

Şerefsiz it oğlu it. Sinirle bir şey istemem deme. İğneni bile bırakma. Sanki kendi parasıyla mı aldı o eşyaları. Çocukları babanın evinden mi getirdin?
Ben de böyle düşündüm. Neden bırakıp gideyim? O rahat etsin ben niye çile çekeyim ki?

Kusura bakmayın ama saçma sapan bir iş yapiyorsunuz. Hem merhamet etmek istemiyorsunuz hemde sorun çözülsün istemiyorsunuz. Ne istiyorsunuz? Bosanin o vakit. Adamda rahat eder sizde. Burda insanlar derdine çare için yazıyorlar. Sizde de oda yok. Buraya yazacaginiza günlük tütün o vakit.
Yarım yarım okumak yerine yazdığım tüm mesajları okursanız sorduğunuz soruların cevabını bulursunuz.

Okumaya üşeniyorsanız yorum yapmaya da vakit harcamayın. Çünkü yaptığınız yorum havada kalıyor.

En iyisi biz bosanalim sen soğuyacak kadar

Çok pardon ama normalde seks olduğu için mi bunları veriyor ? Bu nasıl bi kendini bilmezlik ?

Adam tamamen ofsayt. Maaş konusunda da ne kadar bencil biri olduğunu anlamıştık ama baya çirkinleşmiş eşiniz.
Benim merak ettiğim şey boşanacak mısınız? Boşanacaksanız ne zaman dava açmayı düşünüyorsunuz? Bu adar artık bu kadar rahat olmamalı. Size hakaret edercesine seks yoksa para da yok diyememeli.

Adam tamamen ofsayt. Maaş konusunda da ne kadar bencil biri olduğunu anlamıştık ama baya çirkinleşmiş eşiniz.
Benim merak ettiğim şey boşanacak mısınız? Boşanacaksanız ne zaman dava açmayı düşünüyorsunuz? Bu adar artık bu kadar rahat olmamalı. Size hakaret edercesine seks yoksa para da yok diyememeli.
Bu soruların cevabını taşınıp yeni yaşantıma alıştıktan sonra verebilirim.
Ama bir daha bir araya gelebileceğimizi sanmıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X