İyi geceler kızlar;
Ben taşınma, yeni düzen kurma telaşındayım. 10 gün sonra görev yerime gideceğim inşallah. Bu yüzden bir sürü aksilik, gerginlik yaşıyorum. Adam son 10 gün sadece sex diye beynimi yedi. Bir de akşam ne yiyeceği meselesi var hala gündemimizde.
Bir düzen kurmuş olsaydım artık. Sabrım tükeniyor.
Güncellemeyi vicdan yapmamak, yaşattıklarını unutmamak için yapıyorum:
Kocam olacak adam iyice çirkinleşti. Sex yoksa sana para vermem. Sevişmezsen sana verdiğim kredi kartlarını kapatırım, şifreleri değiştiririm kullanamazsın gibi cümleler kuruyor. En son eşya falan vermem, bomboş git dedi. Nevrim döndü. Al hepsini başına çal, ne lazımsa ben alırım dedim. Bir sürü laf saydım. Utandı mı? Sanmam. Geri adım attı ama ne fayda. Benim için bitti.
Ekleme: Kızlar niye sinirleniyorsunuz? Bu hesap benim günlüğüm gibi. Bu başlıkları yaşadıklarımı, bana çocuklarıma yaşatılanları unutmamak için açıyorum. Bizimkilere karşı içimde bir merhamet kırıntısı ortaya çıkınca hemen konularıma bakıyorum ve o kırıntı yok oluyor.
Farkındaysanız boşanmamak için ne yapmalıyım, eşimi yola getirmek için nasıl davranmalıyım gibi sorular sormuyorum. Sadece bu adamın bozuk plak gibi aynı şeyleri tekrar etmesinden bıktığım ve kafa dağıtmak için bu konuyu açıyorum.