Ben bu adamı anlamıyorum!!

hayatisir1234

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2015
583
145
33
3 aydır neredeyse her gün yazisiyoruz. Bulustuk gezdik tozduk bayagi iyi anlasiyoruz. Yani gören flört ediyorsunuz zanneder ama o bana yazisirken bak .... abine gibi imalar yapiyor. Abinim ben diyor yani. Anlayamiyorum bu insanlari :( :(

Tamam yas farki var ama cok degil ki ben 24, kendisi 31..

Sürekli imali da konusabiliyor ben temiz bir kalbe asik olucam artik diye.
Gecen de bana sen melek gibisin cok iyi bir kalbin var diyor.
Hani bilmiyorum ben mi yanlis anliyorum üzerime cok cekiyorum ama her gün yaziyor ve muhabbet ediyoruz az cok..
Cözemiyorum maalesef kendisini.. :(

Her gun yazisiyorsunizda ne yazıyor ne söylüyor?

Gezip tozarken elini tutuyor mu? Sariliyor mu?
Kanka gibi mi geziyor Yoksa

Her gun yazisiyorsunizda ne yazıyor ne söylüyor?

Gezip tozarken elini tutuyor mu? Sariliyor mu?
Kanka gibi mi geziyor Yoksa
yazisirken bir konu buluyoruz bir sekilde. Hayattan hedeflerden filan..

kanka gibi geziyoruz .. tokalasiyoruz em fazla o kadar

Kanka olarak görüyordur samimi konuşmuyorsanız.
Ya da sizden hoşlanıyor ama yaş farkını sorun etmenizden korkuyor olabilir. Bunu en iyi sen anlarsın

Kanka olarak görüyordur samimi konuşmuyorsanız.
Ya da sizden hoşlanıyor ama yaş farkını sorun etmenizden korkuyor olabilir. Bunu en iyi sen anlarsın
hic bi sey belli etmiyor ben anlayamiyorum maalesef.. cok ilgili ve bende bunu yanlis anliyorum sanirim

3 aydır neredeyse her gün yazisiyoruz. Bulustuk gezdik tozduk bayagi iyi anlasiyoruz. Yani gören flört ediyorsunuz zanneder ama o bana yazisirken bak .... abine gibi imalar yapiyor. Abinim ben diyor yani. Anlayamiyorum bu insanlari :KK43: :KK43:

Tamam yas farki var ama cok degil ki ben 24, kendisi 31..

Sürekli imali da konusabiliyor ben temiz bir kalbe asik olucam artik diye.
Gecen de bana sen melek gibisin cok iyi bir kalbin var diyor.
Hani bilmiyorum ben mi yanlis anliyorum üzerime cok cekiyorum ama her gün yaziyor ve muhabbet ediyoruz az cok..
Cözemiyorum maalesef kendisini.. :KK43:
Ay o senin nabzını yokluyo. Ne abisi ya felan gibi tepki verecek misin onu ölçüyor bence. Hahaha gelme bu oyunlara sende abi de morarsin :halay:

hahah öyle mi diyosuuun :) hic bi tepki vermedim abi olayina.. bide senin gibi bir cocugum olsun diyor olta mi sence bu? :KK70:
Aranizdaki yas farkini sorun edip etmediğini gercekten abisi gibi görüp görmediğini anlamaya çalışmış. Yemezlerrrrr hahaha . Sana bu tarz oltalar attığında. Tamam nasıl istersen öyle diyeyim. Bana bak abisi felan dediğinde buyur abicim felan diye geyik yap. O renk vermeni bekliyo bence.

Aranizdaki yas farkini sorun edip etmediğini gercekten abisi gibi görüp görmediğini anlamaya çalışmış. Yemezlerrrrr hahaha . Sana bu tarz oltalar attığında. Tamam nasıl istersen öyle diyeyim. Bana bak abisi felan dediğinde buyur abicim felan diye geyik yap. O renk vermeni bekliyo bence.
hmm bende de o rengi verecek hal yok :KK70: valla erkek isterse buluyor o yüzden ben cok takmiyim en iyisi:))

Ya abi muhabbeti yapan yada olta atan birini ne diye düşünüyorsun valla bu erkekler artık bana çok gereksiz gelmeye başladılar.Hayir ilgileniyorsa senle hoşlanıyorum desin,hoslanmiyorda abi gibi görüyorsa kendini zırt pırt mesaj atmasın abi gibi olsun nedir bu yani

Hangi ortamlarda tanıştınız yani özür dileyerek diyorum. Canınızı da sıkmış olmayım ama evli olabilme ihtimali var mı? yakından tanıyomusunuz?

bana sorarsan böyle flört edip takılmayı seviyor kafa dağıtıyor ama iş ciddiye kaçmasın diye de abi ayağına sınır çekiyor ilerde bi ilişkiye hazır değilim sana bunu yapamam falan da der yollayın gitsin bi kaç aya ciddi bi ilişkisi olduğunu duyarsınız bunların garezi bize valla uğraşmayın

Bence baştan flört amaçlı yazıyormuş sonra tanıdıkça ya da görüştükten sonra fikri değişmiş abi ayağına döndürmuş. Abi deme lazım olur diycem ama salla boşver :KK53:

Nabız yoklamak icin çıkma teklifi aldım gibi bi şey at ortaya bakalım Ne tepki verecek :dondurma:

Back
X