Ben bu adamı anlamıyorum!!

Yokluyor bence ya. Kaç yaşına gelmiş hala ergenus ergenus hareketler, tak açıl işte lisede değil ki artık. Madem böylesinden anlıyor sen de imalı konuş, mesela abi mevzusu açtığında "Helal benim abime bee" de ya da "Senin gibi biri her kıza lazım ama abimsin maalesef" falan diye onun stili laf at. Açılmaya zorla yani, hatta başkası sana yazıyormuş ayağı çek, tutuşmasına yardımcı olabilir. :)

Bence baştan flört amaçlı yazıyormuş sonra tanıdıkça ya da görüştükten sonra fikri değişmiş abi ayağına döndürmuş. Abi deme lazım olur diycem ama salla boşver :KK53:

Nabız yoklamak icin çıkma teklifi aldım gibi bi şey at ortaya bakalım Ne tepki verecek :dondurma:
istemeye gelecekler beni demistim bir keresinde pek tepki vermemisti. Istiyo musun sadece dedi. o kadar yani

3 aydır neredeyse her gün yazisiyoruz. Bulustuk gezdik tozduk bayagi iyi anlasiyoruz. Yani gören flört ediyorsunuz zanneder ama o bana yazisirken bak .... abine gibi imalar yapiyor. Abinim ben diyor yani. Anlayamiyorum bu insanlari :KK43: :KK43:

Tamam yas farki var ama cok degil ki ben 24, kendisi 31..

Sürekli imali da konusabiliyor ben temiz bir kalbe asik olucam artik diye.
Gecen de bana sen melek gibisin cok iyi bir kalbin var diyor.
Hani bilmiyorum ben mi yanlis anliyorum üzerime cok cekiyorum ama her gün yaziyor ve muhabbet ediyoruz az cok..
Cözemiyorum maalesef kendisini.. :KK43:
Sende ona zarf at , sevgilin falan varmı de konuştur bak hayatısır1234 ablana şuan sevgilisi yok de ;)

Back
X