Efendim, müstakil evlerin ve hemen herkesin köpek beslediği bir bölgedeyim. Benim de var, şebelek şebelek takılıyor, zararsız. Bir de beslediğim bir köpek var, kapımın önünden ayrılmıyor. Çok yaşlı, sahipleri atmış ilgilenmiyorlar. Bir kaç ay önce Kocaman sahipsiz bir Kangal beslediğimiz yaşlı köpeğe saldırmış, babam zor ayırmış. Ertesi gün Babam köpeğimizi gezdirirken aynı kangalı görmüş Tam da çocuk parkının orda. Bizim oğlana (köpeğimiz)saldırır gibi olmuş, babam da kovalamış hayvanı. Bir gün oğlumla parktayız, komşunun oğlu da var. Salıncak kaydırak takılıyoruz. Babam da geldi . Adamın eşi bir hışım evine girdi anlamadım ne olduğunu sonra adam çıktı, eli belinde babamın üstüne yürüyor. Ben bu köpeği besliyorum kovamazsın onu , ayrıca evimin önünden de geçemezsin falan. Önce durdum baktım adam küfür kafir benim 70 yaşındaki babama ki babam sakin o da şaşkın anlamamış ne olduğunu, hayırdır dedi babam vurucakmısın? Saniyelik herşey bi görseniz. Adam tehditler savuruyor, eşi bağırıyor polisi çağırıyorum şimdi diye bi de bağırıyor beni muhattap etme diye. N’oluyor ya bir dk dedim fırladım neler oluyor sorun nedir? Sanane kendi işine bak hanım seni ne ilgilendirir. O benim babam dedim ben de. O an babam silahı var dedi. Orda kopmuşum artık. Ses tonum yükseldi, n’oluyo be kendinize gelin falan, Herif tıs ! Geri çekildiler ama özür falan yok. Aldım oğlumu babamı bi sinir eve geldik. Aradan zaman geçti her babam köpeği gezdirmeye çıkarsa herif evden fırlıyor köpekler hırlasa ayırmıyor . Ay deli olucam, bir haftadır da herif eşi çocuğu köpeği tam bizim evinden geçerek yürüyüş yapıyorlar. Kangalı da parçalayacak köpek arıyor. Ben bu herifi döverim. Sağlı sollu böyle bastı bacak birşey zaten kafa göz böyle~