- 20 Mart 2008
- 141.936
- 213.864
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi teletabiyim
Alınıyosa talibim
Ama ortada daha resmiyet yok,nasıl olacak peki.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alınıyosa talibim
Yani benim ilişki anlayışım bu değil. Ben benimle çıkar mısınla başlayan ilişki tercih etmiyorum. Yani öyle biriyse de herkes kendine uygun birine yönelicektir zamanla diye düşünüyorum.Resmi bi sey olmadan opustugun adam seni niye ciddiye alsin ki? Onun icin el altindaki takilmalik kizsin, cani ister mesaj atar cani ister hastayim bulusmayalim der. Uzgunum ama gercek hayat boyle isler
Ay bilmiyorum evlenme yaşı da geldi aslında bence..Ama ortada daha resmiyet yok,nasıl olacak peki.
Valla ben burada bilmemkaç yıllık sevgilisine elini tutturmayanları da gördüğüm için her ilişkinin dinamikleri farklıdır diyorum.Yani benim ilişki anlayışım bu değil. Ben benimle çıkar mısınla başlayan ilişki tercih etmiyorum. Yani öyle biriyse de herkes kendine uygun birine yönelicektir zamanla diye düşünüyorum.
Kıyamam ben sana yaTebrik ediyorum en azından öpüşebilmişsiniz.![]()
Aynen katılıyorum karşımdaki insan da zaten hani ay ilk buluşmada öpüştü elde ettim eğlenmelik kız bu modunda bi tip değil. Bence uyuşuyoruz evlenebiliriz dengesizliğini yenerseValla ben burada bilmemkaç yıllık sevgilisine elini tutturmayanları da gördüğüm için her ilişkinin dinamikleri farklıdır diyorum.
Kimi ilk buluşmasında sevişir, kimi "sevgilim" diyene kadar bekler, kimi elini bile tutturmaz.
Genelgeçer şeyler yok bu konuda bence.
Sadece sizinki dengesiz![]()
Siz neden öpüşemediniz anlatırsanız elimizden geleni yaparız burdaTebrik ediyorum en azından öpüşebilmişsiniz.![]()
Gönlünüze göre olsun diyeyim o zaman :)Aynen katılıyorum karşımdaki insan da zaten hani ay ilk buluşmada öpüştü elde ettim eğlenmelik kız bu modunda bi tip değil. Bence uyuşuyoruz evlenebiliriz dengesizliğini yenerse![]()
Çünkü adam yok. Siz bana adam bulun gerisi bende.Siz neden öpüşemediniz anlatırsanız elimizden geleni yaparız burda![]()
Anca boş vaatler. Hani?Kıyamam ben sana ya
Seni de öbüştüreceğiz merak etme![]()
shot karısı, seni neden öbüstürmüyoruz????????Kıyamam ben sana ya
Seni de öbüştüreceğiz merak etme![]()
Yok kırılmadım. Yani ben bana olan tavırlarında bir değişiklik görmedim aslında hani her şey gayet iyi devam ediyor ama adam görmek adına hiçbir şey yapmıyor bu sinir etti beni. Öpüşmüş olmamızla ilgili bişey olduğunu düşünmüyorum. TeşekkürlerYanlis anlamayin kirmis olur muyum bilmem ama daha iliskiye baslamadan opusmek bana garip geldi.yanlis yapmisiniz.bence aramayin bari hic.o arayip bulusmak isterse bulusun.o sabirsizlansin sizi gormek icin,siz niye sabirsizlaniyorsunuz ki.hatta belki yapmazsiniz ama ben olsam o gunku davranis gereksiz olmustu daha aramizda adi konmus birsey yok,zamanla gelissin bazi seyler derdim.
Ay bilmiyorum evlenme yaşı da geldi aslında bence..
Tebrik ediyorum en azından öpüşebilmişsiniz.![]()
Yaşı 31Yaş kaç acaba..
Kıyamam tantişe![]()
Yaşı 31
Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş tantanAnca boş vaatler. Hani?
Olan vaaar olmayan vaaar kıskanırlaaar prayshot karısı, seni neden öbüstürmüyoruz????????
Sen de uzun zamandır sap sap takılıyorsun gözümden kaçtı mı sandın??????????????????????????????????????
Sen saf gibi bulduğun merhemi koydun postaya yolladın.Kelin merhemi olsa kendi başına sürermiş tantan![]()
Yo gorusmek istememesi opustugunuz icin degildir.onu demek istemedim.hatta bunu kotu niyetle yapmis su basit erkeklerden olsa gorusmek icin herseyi yapardi.yine dedigim gibi siz aramasaniz o arasa daha iyi olur sanki.dayanamazsa cok gorusmek istese zaten arayacaktir bekleyin benceYok kırılmadım. Yani ben bana olan tavırlarında bir değişiklik görmedim aslında hani her şey gayet iyi devam ediyor ama adam görmek adına hiçbir şey yapmıyor bu sinir etti beni. Öpüşmüş olmamızla ilgili bişey olduğunu düşünmüyorum. Teşekkürler