ben bu adamla napıcam :(

bsak34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Eylül 2016
53
13
3
merhaba arkadaşlar bilmiyorum fazlamı sinirleniyorum ama eşimde bende çalışıyoruz bu gün boş günümüz ve biz boş günlerimizde hiçbişey yapmıyoruz artık birbirimizden koptuk bende eşime bu gün bişeyler yapalım dedim fakat beni takmadı pek dalgaya vurdurdu işi geçiştirdi sonra ablasıyla konuştu ve hemen onun yanına gitti sinirlerim iyce bozuldu nereye gidiyorsunb dedim hemen gelicem yarım saate dedi fakat 3 saat oldu hala gelmedi aradım açmadı işle ilgili beni bi kere aradı oda iş için aradım msj attım cvp yok sonra bidaha aradım telefonu kapalı ya benimde cnm var ama beni düşünen yok

Konuştuğu kişinin ablası olduğundan emin misin ( ah bdv ah paranoyak ettin bizi)

Ablasının yanına gidip dönemeyişine kadar yorulmuş dinlenmek istiyor diye düşündüm ama sonrasında sıkılmış sanki bu hayatından değişiklik arıyor gibi geldi bana.

Ablasini arayip fircayi kaysaydin ikisine..
Bu kocalarin kacip kacip ablalarina gitmelerini bdv sayesinde gördüm.
sacmalik!

Belki de ablasinda degildir eminmisin yani?
Sizin iliskiniz baya kopmus.

Konu sahibi bi anında cevap versen üç bin kişi sordu yani ablasına gittiğine emin misin?

Benim görümce yan tarafta ama zırt pırt gitmiyor neyse ki ablam da ablam diye

Cidden ablasına mı gitmiş?
Gittiyse ne diye birden çıkıp gitti?

Yarımsaati 3-4 saate çıkarınca eve gelince ne açıklama yaptı?

merhaba arkadaşlar bilmiyorum fazlamı sinirleniyorum ama eşimde bende çalışıyoruz bu gün boş günümüz ve biz boş günlerimizde hiçbişey yapmıyoruz artık birbirimizden koptuk bende eşime bu gün bişeyler yapalım dedim fakat beni takmadı pek dalgaya vurdurdu işi geçiştirdi sonra ablasıyla konuştu ve hemen onun yanına gitti sinirlerim iyce bozuldu nereye gidiyorsunb dedim hemen gelicem yarım saate dedi fakat 3 saat oldu hala gelmedi aradım açmadı işle ilgili beni bi kere aradı oda iş için aradım msj attım cvp yok sonra bidaha aradım telefonu kapalı ya benimde cnm var ama beni düşünen yok
çık gez sende ona bağımlı mısın git sinemaya keyfine bak

Ablasina gittigini sanmiyorum

Ablasina giden insan neden telefona cikmasin neden telefonu kapatsin....

Ya allah askina bu kadar kocalariniza endeksli yasamayi birakin o gelmiyorsa sen cik gez dolas hayatini yasa erkekleri beklerseniz bir gunun bile tadini cikaramadan bide bakmissiniz 60 yasindasiniz ne takiyon kafana sinemaya git alisveriz yap yemek ye niz erkeleri beklersek daha cok bekleriz en iyisi onlari bosverip hayatini yasamak:KK76:

ablasına gittigine eminim çünkü msj attım ve görümcem aradı beni geldimi die o sra eşim geldi zaten ablasıyla konuştu ve işten gelmiş ablası onun yanına gitti depomuz var depoya gitti ablası oraya geçmiş geldiginde direk yattı

Ya allah askina bu kadar kocalariniza endeksli yasamayi birakin o gelmiyorsa sen cik gez dolas hayatini yasa erkekleri beklerseniz bir gunun bile tadini cikaramadan bide bakmissiniz 60 yasindasiniz ne takiyon kafana sinemaya git alisveriz yap yemek ye niz erkeleri beklersek daha cok bekleriz en iyisi onlari bosverip hayatini yasamak:KK76:
hayatını yaşamak için de para lazım işte

Ablasının yanına gidip dönemeyişine kadar yorulmuş dinlenmek istiyor diye düşündüm ama sonrasında sıkılmış sanki bu hayatından değişiklik arıyor gibi geldi bana.
evet ama bunun için ne yapmalıyım ben aynı işi yapıyoruz hep birlikteyiz bu yüzden sıkılmış olabilir ama benim bu durumda ne yapmam gerekiyor sizce

Back
X