çookk haklsıın okurken hak verdim sağolneden güvenme dedim yazayım canım:
1.gerçekten seven ve seni eşi gibi gören türk erkeği, eşinin mahremiyetine ve cinsellikle ilgili konulara girmemeye dikkat eder. Çünkü hiçbir deneyim yaşamamışsın ve en kötü hareket seni cinsellikten ömür boyu soğutup tiksindirebilir.
2.sen gencecik bir kızsın, okul okuyorsun.. karşındaki adamla reelde görüşmemişsin ve bir bağın yok şu anda.. öyle bir adamın sana saçın ne kadar uzun, iç çamaşırı zevkin ne diye sorması tek bir şeyi gösteriyor.. o bunları (bence) sonradan okuyup okuyup kendi zevkine senin masumluğunu, verdiğin cevapları alet ediyor.
3.internette tanıdıkların konusunda dikkatli olmalısın, fake olabilir, evli olabilir, sevgilisi olabilir. bazı büyümemiş erkek taslakları bu tarz heyecanlar içinde yer almaya çalışıyor nedense.
4.bence bu adam senin boş anını yakalayıp bir punduna getirmeye çalışıyor.
5.sana cidden saygısı olsa seni utandırmaya çalışmazdı.
6. "benim ihityaçlarım var ve bunları seninle yaşamak istiyorum" bu genelde taciz, tecavüz öncesi duyulan en büyük yalan. ihtiyaçları varsa karşılayacak birini bulsun ortada bir dolu yaşam tarzı çılgın olanlar var. sen dürüst aile kızısın belli ki senden uzak dursun.
7.kimsenin ihtiyaçlarını karşılamak zorunda değilsin. sen bir bireysin.
8.sakın kendine saygını azaltacak iletişimlere girme, bu yaşlar çok kritik, ergenlikten yeni çıkıyorsun travmalara sebep olabilir.