- 28 Eylül 2018
- 2.012
- 5.617
- 158
- Konu Sahibi Free Women
-
Aileye laf atmayı geçtim de 1 yaşındaki çocuğa hangi kafayla bunu dedi? Bu şımarık herifleri hangi kafayla baba yapıyorsunuz ilk falsosu bu değildir.1 buçuk yaşında oğlumuz için bundan adam olmaz dedi!
Kendini üstün görme kafasıyla! En mükemmel o, en adam o, herşeyin en eni o. Ya ben böyle bi baba olacağını hiç hesab etmedim ki. Keşke öngörebilseydimAileye laf atmayı geçtim de 1 yaşındaki çocuğa hangi kafayla bunu dedi? Bu şımarık herifleri hangi kafayla baba yapıyorsunuz ilk falsosu bu değildir.
Ee babasına çeker işte deseydin. Bu adamları simartmaya gelmez lafinizi esirgemeyin.Kendini üstün görme kafasıyla! En mükemmel o, en adam o, herşeyin en eni o. Ya ben böyle bi baba olacağını hiç hesab etmedim ki. Keşke öngörebilseydim
Aşağılık kompleksi varBu adama tahammül etmek çok zor1 buçuk yaşında oğlumuz için bundan adam olmaz dedi!
Oğlumu makamında ziyaret ettiğinde görürüm seni dedim!
Adamlık makamla olsaydı senin sülalende olurdu dedi!
Leşş bi adam. Hee fırsatta sülalemi işin içine katmaktan bıkmadı. Hiç bir münasebeti yok bu laf attığı kişilerle! 10 yıllık evliligimde toolasan 3 4 kez görmemiştir. Biz herkesten uzak bi ildeyiz görmez etmez. Her seferinde haddini bildiriyorum yine aynı yine aynı! Ne yapcam bilmiyorum
Mevzu nerden açıldı bilmiyorum ki çocuk ortada bile yoktu uyuyo. Sacma sapan bişeydir, Çocuktan konuşurken bi anda sülaleme atladı konu düşün!1.5 yasinda ki cocuk ne yapti ki adam olmayacagini kanitlamak icin?
Herkesi kendisi gibi saniyor herhalde ben adam olamadım oda olmaz diye.Bu adama tahammül etmek çok zor1 buçuk yaşında oğlumuz için bundan adam olmaz dedi!
Leşş bi adam. Hee fırsatta sülalemi işin içine katmaktan bıkmadı. Hiç bir münasebeti yok bu laf attığı kişilerle! 10 yıllık evliligimde toolasan 3 4 kez görmemiştir. Biz herkesten uzak bi ildeyiz görmez etmez. Her seferinde haddini bildiriyorum yine aynı yine aynı! Ne yapcam bilmiyorum
AminSadece Allah sabır versin diyebiliyorum
Oofff aminNe kadar seviyesiz bi konusma yapmış eşin. Sanki oğlunuzu değil de başka birini savundun da konuyu ailene getirerek sana laf sokmaya çalışmış.
Sabırlar diliyorum bacım
Esirgemiyorum robin ama artık yorucu olmaya başladıEe babasına çeker işte deseydin. Bu adamları simartmaya gelmez lafinizi esirgemeyin.
Kültürünüz mü farklı ki buda yaptığını savunmaz da. Merak ettim. Kendisi ne iş yapıyor ki öyle kimseyi beğenmiyorBu adama tahammül etmek çok zor1 buçuk yaşında oğlumuz için bundan adam olmaz dedi!
Ben doğu o bati. Esnaf Kendi iş yeri aliminyum doğrama cam balkon filan.Kültürünüz mü farklı ki buda yaptığını savunmaz da. Merak ettim. Kendisi ne iş yapıyor ki öyle kimseyi beğenmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?