Ben bu adamla ne yapcam

Free Women

Hür doğdum, hür yaşarım...
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
28 Eylül 2018
2.012
5.617
158
Bu adama tahammül etmek çok zor 1 buçuk yaşında oğlumuz için bundan adam olmaz dedi!

Oğlumu makamında ziyaret ettiğinde görürüm seni dedim!

Adamlık makamla olsaydı senin sülalende olurdu dedi!

Leşş bi adam. Hee fırsatta sülalemi işin içine katmaktan bıkmadı. Hiç bir münasebeti yok bu laf attığı kişilerle! 10 yıllık evliligimde toolasan 3 4 kez görmemiştir. Biz herkesten uzak bi ildeyiz görmez etmez. Her seferinde haddini bildiriyorum yine aynı yine aynı! Ne yapcam bilmiyorum

Aşağılık kompleksi varsa ne yapsın böyle tatmin oluyor

Aileye laf atmayı geçtim de 1 yaşındaki çocuğa hangi kafayla bunu dedi? Bu şımarık herifleri hangi kafayla baba yapıyorsunuz ilk falsosu bu değildir.
Kendini üstün görme kafasıyla! En mükemmel o, en adam o, herşeyin en eni o. Ya ben böyle bi baba olacağını hiç hesab etmedim ki. Keşke öngörebilseydim

Ne kadar seviyesiz bi konusma yapmış eşin. Sanki oğlunuzu değil de başka birini savundun da konuyu ailene getirerek sana laf sokmaya çalışmış.
Sabırlar diliyorum bacım

Aşağılık kompleksi var
Kendi ve ailesi cahili cühelaysa demek ki sizin gibi elit bir insan ve elit bir aileyle kendini aşağılanmış hissediyor
Bunu da yüzünüze vurmaktan sakınmıyor
İğrenç bir hitabet

Herkesi kendisi gibi saniyor herhalde ben adam olamadım oda olmaz diye.1 yaşında çocugun neyine bakip boyle birşey soyleye bilirsinki cahil adam.

Kültürünüz mü farklı ki buda yaptığını savunmaz da. Merak ettim. Kendisi ne iş yapıyor ki öyle kimseyi beğenmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…