Ben bu adamla ne yapcam

Sizi de, çocuğunuzu da benimsememiş biri eşiniz.
Kuzguna bile yavrusu şahin görünür ama sizin eşinizde kuş kadar akıl yok.
Sevgisiz ve merhametsiz insandan korkarım ben.
Her dediğine harfiyyen katılıyorum. Bende zaman zamqn sevgisiz ve merhametsiz olduğuna kanaat getiriyorum. Konuşuyorum izah ediyorum, bi kulaktan giriyo ötekinden çıkıyo

Anlaşılan o ki sözünü sohbetini pek bilen biri değil. O yüzden ağzından kötü söz çıkmasını duymaktansa dediği cümleye cevap vermemek en güzeli olur.
Çoğu zaman secteer et diyorum da işte tükendigimi hissettiğim anlardan biri oldu

Her dediğine harfiyyen katılıyorum. Bende zaman zamqn sevgisiz ve merhametsiz olduğuna kanaat getiriyorum. Konuşuyorum izah ediyorum, bi kulaktan giriyo ötekinden çıkıyo
Sevgi ve merhamet ancak küçük çocuğa öğretilebilir, bu da davranış yoluyla olur. Yani kalkıp üç yaşında çocuğa, sen merhametli ol, sen sevgi dolu ol demenin manası yoktur ama ona sevgi ve merhamet ile yaklaştığınız zaman, çocuk bunu deneyimleyerek öğrenir. Bir yetişkin için çok geçtir.
Ve maalesef çocuğunuz bu duyguyu eksik öğrenebilir ya da kendini dilerim çok geliştirir ve sizden edineceği güzel yetilerle harmanlar.
Uğraşmayın bunları anlatmak için.
Olmaz çünkü.

Makamında ziyaret edince demeniz de ayrı komik. Çocuk makam sahibi olmak zorunda olmazsa sevilmeye ek sanki. İkiniz de garolipsiniz. Eşiniz ayrı garip

Çok kırıcı. Terapi kabul etmez mi? Kesinlikle tedavi alması lazım. İnsan minicik oğluna bunu yakıştırıyorsa kendiyle ilgili büyük problemleri vardır.

Çocuklar vakitlerinin çoğunu benle geçiriyorlar zaten. Çocuklara çok bişey kattığını sanmıyorum. Çoğu zaman hakem gibiyim evde yok oğlum baban aslında öyle demek istemedi, doğrusu bu gibi açıklamalar yapıyorum

Çok kırıcı. Terapi kabul etmez mi? Kesinlikle tedavi alması lazım. İnsan minicik oğluna bunu yakıştırıyorsa kendiyle ilgili büyük problemleri vardır.
Buna mı terapiyi kabullendiricem poff. Birşeylerle problemi var ama neyle bilmiyorum.

Onu da yapmayın. Eşinizle gereksiz bir polemiğe girmemeniz daha hayırlı çocuk için.
Bir de, çocuğa makam sahibi olmayı değil, hayal kurmayı öğretin bence. Ne olacaksa olur ileride.
Polemiğin o kısmında haklı iken haksız duruma düşmüşsünüz ve gereksiz olmuş.
Eşiniz bu çocuktan adam olmaz dediğinde, çocuğu alıp çıksaydınız yanından.
En sağlıklısı bu gibi.
Senden bile adam olmuş sana kalsa, merhamet yoksunu hissiz herif. Üzüldüm ben ya.

Canım yanlış bir yol göstermek istemem ama bence boşan böyle bi insanla ömür boyu nasıl yaşayacaksın eşim oğluma öyle bir laf söyleyecek o dakka alır oğlumu giderdim ve boşanırdım öyle bi söz bi bebeğe denmişse o insanın aklından herseyşnden şüphe ederim sağlıklı bir ortam da büyümez o bebek

Çocuk uyuyodu konu nerden oğluma geldi bilmiyorum. Diyecek çok şey var heosi zamanla. Önümüzde ki maçlara bakalım.

"Sen adam mısın da adamligi bileceksin?" deseydinz. Siz makam deyince o da sulaleye laf söyleme fırsatı bulmus. akrabalarinizla görüşüp görüşmesi önemli değil yeter ki laf söyleme fırsatı bulsun kocanizin zihni pis

Sessiz kalmayın bu hareketlerine

Bende sessiz kalacak göz yok canım. Kızım uyuduktan sonra daha detaylı konuştuk. Şuan ortam buzz Sürekli lâf yetiştirmek, savunmada olmak yoruyo

Böyle birini 10 yıl çekmeniz yetmemiş bir de sevmediği, güzel ahlâk vermediği bir çocukla baba yapmışsınız aklınız yeni mi başınıza geldi diyeceğim ama gelmemiş ki çocuğu onunla büyütmeye devam ediyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…