- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Ablan varsa nasıl ilk göz ağrısı oluyorsunSorduğum da sen bizim ilk göz ağrımızsın senı bırakamayız sen safsın gibi bahaneler kullanıyorlar BAHANE
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ablan varsa nasıl ilk göz ağrısı oluyorsunSorduğum da sen bizim ilk göz ağrımızsın senı bırakamayız sen safsın gibi bahaneler kullanıyorlar BAHANE
Motorum var ama o kadar sağlam değil :))) yanı uçak ile.Bu turu tek başınıza mı yapmak istiyorsunuz ? Neyle yapacaksınız araba, motosiklet, bisiklet, otostop ??
Demek ki türkiyeye güven yok.İlk goz agrisi ilk cocuga denir , siz ilk cocuk degilsiniz , neden size boyle diyorlar?
Ablaniz evlatlik mi?
Ayrica 12 yasimdayken tek basima ingiltereye gittim ama babam beni o yastayken turkiyede baska bir sehire tek basima gondermezdi ve gondermedi
17 yasinda yine tek basima ingiltereye gittim , 22 yasinda tek basina yasamaya italyaya gittim
Ama turkiyede ilk yanliz tatilimi 23 yasindayken yapabildim ve onda bile aman kimseye guvenme , aman su olmasin bu olmasin nasihatleri esliginde
Bence aileniz hakli , 21 yasindaki kizim dunyayi gezebilir ama turkiyeyi gezemez
Ablanız varsa siz nasıl ailenin ilk göz ağrısı oluyorsunuz anlayamadım. Bu deyim ilk çocuk için kullanılır.Hepinize iyi akşamlar öncelikle
Normalde bu sitede anonim olarak geziyorum şimdi konu açıcam ve bu konudan başka konu açacağımı daha sanmıyorum.
Bu konuda sızden yardım, fikir, tavsiye istiyorum çünkü sadece kendimi dinlersem büyük kavga çıkaracağım evde.
Ben 21 yaşındayım öncelikle bunu belirteyim, benim küçüklüğümden beri tek bir hayalim vardır buda Türkiyeyi gezmek her yerini gezmek ve ben bu hayalim için senelerdir para bırıktırdım. Ama gel gör ki hiç bi yere gidemiyorum, neden? Çünkü izin yok! Neymiş ben herkese güveniyormuşum ben onların ilk göz ağrısıymışım beni bırakamazlarmış bana bu konuda guvenmiyorlaşmış yanımda güvenilir bir erkek olması gerekiyormuş bla bla bla. Ben her defasında şehır dışına gitmek için bir erkeğin güvenine muhtaç değilim diyorum. Eskiden yapmış olduğum hatalar var bu yuzden bana güvenmiyorlar bu hatalar ise(eski sevgilime mesaj atmam, arkadaş cevremin kotu olması) ama bunların üstünden 4 5 sene geçti. Defalarca kez ben gitmeden size kendimi ispat edemem sürekli evde oturarak nasıl size kendimi ispatlayayım dedikce inatlaşıyorlar. Ozellikle bir halam var dışarı çıktığım da dahi her saat başı benı arıyor eve 5 dakıka geç kaldığımda beni arar azarlar. Ş
Şİmdi belki bunda ne var diyeceksiniz ama benim bir de ablam var benden sadece 1 yaş büyük. Kendisi her yere gidiyor daha 16 yaşındayken erkek arkadaşı ile tatile gittiğini bilirim. Gider günlerce gelmez kimse ağzını açmaz ki onun hatası cok oldu. O ben gidebilir miyim demez asla ben gidiyorum der ve gider. Bende mi boyle olayım? Bende mi aile mi çiğneyeyin? Benden resmen bunu istiyorlar. Ben izin alarak gitmek varken izin almayarak gönül rahatsızlığı yaşayarak gitmek istemiyorum ama beni çok zorluyorlar dayanamıyorum çok büyük kavga çıkartacam az kaldı. Bunlar boyle yaptıkça ben bakkala bile çıkmıyorum çünkü çok öfkeliyim ben hayatımı ne zaman yaşayacağım sanki bugun varız yarın yokuz belkide. Ama ikna edemiyorum yapamıyorum sinir krizleri geçiriyorum içten içe.
Ablalarım/kardeşlerim bunu okuyan herkes lütfen üşenmeyinde bana bir fıkır verin bir tavsiye verin gözünü seveyim.
EDİT: BEN SİZİ DİNLEMİCEM GİDİCEM DEDİĞİMDE İSE POLİSE ŞİKAYET EDERİM DİYORLAR
Benden önce yazmışsınız okumadığım için sonra gördümAblan varsa nasıl ilk göz ağrısı oluyorsun