- 25 Eylül 2019
- 490
- 721
- 33
- 26
- Konu Sahibi yasasinozgurluk
Bahane diyorum ya oysa yok oyle bişeyBide bişeyi daha anlamadım. Ablanız varken siz nasıl ilk göz ağrısı oluyorsunuz![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bahane diyorum ya oysa yok oyle bişeyBide bişeyi daha anlamadım. Ablanız varken siz nasıl ilk göz ağrısı oluyorsunuz![]()
Hem ablan var , hem nasıl ilk göz ağrısı olabiliyorsun. Kafam karısıkkSorduğum da sen bizim ilk göz ağrımızsın senı bırakamayız sen safsın gibi bahaneler kullanıyorlar BAHANE
Defalarca sordum hep aynı cevap : o yapıyor diye sende mi yapacaksın? Yasa biz seni bırakamayız diyorlar. Bu arada kimseye güvendiğim yok oyle herkese. Onlara gore saf gozukuyorum ama kim ailesine karşı saf gözükmüyor ki?Peki ailenize sordunuz mu ablanıza karşı rahat size karşı neden bu kadar temkinliler. Sadece herkese güvendiğiniz için mi yani bir tek bu mu?
Liseyi bitirdim üniye başladım ama dondurdum bazı sebeplerden oturu.21 yas okulumu bitirdim diyorsunuz .bitirdiginiz okul lise?
Bana verilmeyen izin ablama verilmese gerçekten korkuyor derdim zorlamazdım. Bende çok istiyorum çekip gitmek ama annemi ağlamaktan üzmekten korkuyorum bu şekilde çekip gidersem gönlüm rahat olmaz
Haklısın bazen anne gözüyle de bakıyorum ama ne bileyim... Sağol yorumun içinValla ben 24 yaşındayım 25e giricem sözlümle akşam 10a kadar dışarda olamıyorum. Daha 21 yaşındasın bişeyler için acele etme. Aileler böyle maalesef, bana göre ablam daha hırçındır yaparım ederim derdi yapardı ederdi de ama ben hiç öyle olamadım. Olmayı ister miydim? Bilmiyorum ama bazen yeter diyesim gelmiyo değil. O yüzden sözlüme diyorum ki evlenince durmıycam gezdirceksin beni.
Bir de kendi ağzınla diyosun hatalarım oldu güvenmiyolar diye. Bence başka bi sebep aramana gerek yok. Bu yaşında her şeyi hemen yapmak istiyosun, olmayınca tepki gösteriyosun ama aileni dinle. Her şeyin vakti var sabır et biraz.
Gerçekten çok doğru bir yorum şuan bile çekip gitmesini bilirdim ama yapamıyorumSadece şu kadarını söyliyeyim. Sizin gibi merhametli davranan evlatlar genelde hep ikinci plana atılıyor. Laf dinlemeyenler hep el üstünde tutuluyor. Yeri geldiği zaman aileyi dinlememek gerek. Bir daha bu yaşa gelmeyeceğiz.
9500 tl bırıktırdım her yeri gezecek kadar biriktirmedim tabi ama ilk gitmek istediğim 4 yere yeter bileTürkiye'yi gezecek kadar nasıl para biriktirdiniz , senelerdir biriktirdim diyorsunuz ve 21 yaşındasınız en çok bunu merak ettim :) ?
Ablanız bu kadar özgürken neden bu ayrımı yapıyorlar , bilemedim bende.
O ablanız ama size ilk göz ağrımız diyorlar, yok mu saymışlar ablanızı ?
Hahahaha valla banada saçma gelmişti :))) üniyi dondurdum seneye gidicem bu sene mesleğimin özel kurslarına gidiyorum iyice adapte olabilmek için ünide.Ablanız varsa siz nasıl ilk göz ağrısısınız ? Kafam karıştı :) bence güzelce derslerinize odaklanip üniversite düşünün o zaman arkadaşlarınla cok guzel bir şekilde gezersin inan bana üniversitedeki o özgürlük hissi , aynı zamanda sorumluluk hissi harikadir
Değişik cevaplarıDefalarca sordum hep aynı cevap : o yapıyor diye sende mi yapacaksın? Yasa biz seni bırakamayız diyorlar. Bu arada kimseye güvendiğim yok oyle herkese. Onlara gore saf gozukuyorum ama kim ailesine karşı saf gözükmüyor ki?