Aman salla Mona ya, gölge etmesinler baska birsey istemez mantığında ol.Eşim dünya iyisidir. Bi daha dünyaya gelsem yine onunla evlenirim. Ama bu ailesi ! Ya nasıl insanlar düşünüyorum da beynim almıyor. Kafaya takma diyorum, böyle kabullen diyorum kendime ama olmuyor ! Bi gün saygısızlık etmedim hiçbirine. Erken doğum riskim vardı hastaneye gelip yarım saat kalıp gittiler. Sonra biri arayıp nasıl oldun demedi. Arkamdan o hastaneye kim bilir ne kadar para verdiler iki gün için. Ne gerek var başka daha uygun hastane mi yoktu demişler. Sanki kendileri ödüyor!
Görümce desen gözü sürekli aldığım şeylerde. çalışan kadınlar sürekli kendine harcıyor diyorlar. Kadının çalışmasına karşı k.v ki kendisi üni mezunu ama beyni yanmış sonradan. Ama iş paraya gelince 3 kurusun hesabını yaparlar. Hasta ziyaretine bile eli boş gelirler.
Bebeğim doğacak bi gün bişeye ihtiyacın var mı demedi ler.
Benim 5 kuruslarina ihtiyacım yok ama insan düşünülmek istiyor. Offf çok içim sıkıldı. Bazen görgüsüz yobazlar diye yüzlerine bağırmak istiyorum. Ama eşim var ona kiyamiyorum
HaklısınAman salla Mona ya, gölge etmesinler baska birsey istemez mantığında ol.
Ezilme ya. O senin yavrun, sen en güzel patiği alırsın. Ben de cok isterdim annem gibi bi kayınvalidem olsun ama kendisi seytandan hallice :)HaklısıneLmayRa cim ama insan arkadaşlarinin k.v siyle Görümce siyle iletişimini görünce imreniyor. Hep iyi oldum onlara. Görümcemin çocuklarına sozlendigimden beri hediyeler aldım hep. O bi patiği bile çok gördü yeğenine. Ailem de sürekli bunlar ne görgüsüz deyip duruyor. Bişey anlatmasam da görüyorlar. Ben eziliyorum onların davranıslari karsisinda
Belki de boylesi daha iyidir cnm ne dersin.. Esinle mutlu isen, dış seslere karsı tıka kulaklarını.. Kafana takdıgına değmez..
Ailecek böyleler demek ki,ilgi isteyebilirsin ama böyle huyları demek ki.
Gerektiğinde harcıyorsam çalışıp kendi paramı harcıyorum de geç.
Eşinle mutluysan mutluluğuna bak.
Benim kv kp ve gorumce de oyle bir kere olsun sormadilar gecinebiliyo musunuz diye sormalari yeterdi. Kac aksam yemege geldiler benim ailem elleri dolu geldiler kendileri bi ekmek dahi almamislardi ihtiyacdan degil ama hani adettir.Ben yine arada gidiyordum ama esim artik gitme dedi gittigimde cunku surekli is yaptirip kv ve gorumce karsimda oturup onlara cay yapmami falan isteyip kendileri muhabbet ediyolardi kac aydir gorusmuyoruz esime bi kac defa gidelim annen baban dedim sana nasil davrandiklarini unuttun heralde dedi bence mesafeyi yavasca uzat sonra hep kes ya varliklari zaten bi ise yaramiyormus yokluklari da hissedilmez heralde
canını sıktıklarında içine atma cevaplarını ver .. fakat geri kalan şeyler için şükret ,daha birkaç saat önce bebeğinin ismine kadar karışıp gelini arabada attıran ,boşatmaya getiren bir kv kp olayı okuduk .. azıcık aşın kaygısız başın boşver
hayal onlar hayal,yok öyle bi dünya ,şu an senin yaşadığın durum cennetlik ,kendine dert aramaHaklısınız kızlar da arada bi araya geliyorüz hep bunlar geliyor aklıma
Esin ne mal olduklarını biliyormus ne güzel. Benimki de zorlamaz gidelim diye ama ben ailesinden uzak kalmasın istiyorum
Arkadaşlarim da hep böyle diyor ama ben bi aile olmak istiyordum. İkinci ailem olur diye düşünmüstum hep evlenmeden
Canim bos verceksin hamilesin etkileniyorsun hakli olarak ama onlari takmamak icin ilgini alakani cek esinle konusabilirsen guzel dille biraz anlat ama direk boylele soyleler deme sonucta ailesi itici olabilr.Belliki bencil insanlar kiskanclikta var en iyisi onlardan hicbirsey beklememek ancak insan takmamayi ogreniyor.simdiden bebegini sagsalim kucagina alirsin inslalah
Ezilme ya. O senin yavrun, sen en güzel patiği alırsın. Ben de cok isterdim annem gibi bi kayınvalidem olsun ama kendisi seytandan hallice :)
Yok cnm gelemiyorum :) Daha doğrusu gelmiyorum. Gelin kayanan muhabbetleri bana göre değil :)iyi tarif. Benimkini görsen kötü niyetli değil düşüncesiz sadece dersin ama öyle olmadığını anladım artık. Allah sana kolaylik versin de sen zaten onun hakkından gelirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?