Ben bu değildim :(

ulasimiz

Hızır Senin Kalbindedir Be Güzelim..
Pro Üye
4 Mart 2012
15.713
36.413
798
Arkadaşlar,canlarım ne olur bana yardım edin.Çok mutsuzum,üzgünüm.. Evlendikten sonra çok kilo aldım,kendimi çok saldım evlenmeden önce kendime çok bakardım,bir kilo alsam 3 akşam yemek yemezsem hemen verirdim.Vücudum orantılıydı şimdi ise tıpkı soba borusu gibi kendimden,iradesizliğimden nefret ettim.Kan şekerim hep düşük canım sık sık yemek yemek istiyor.Kendime acıkma fırsatı bile vermiyorum.Ruhum acı çekiyor 5 kilo versem 10 kilo geri alıyorum.Eskisi gibi şık giyinemiyorum..Tek tip oldum simsiyah kıyafetlerin içinde ruhum karardı yıllardır renkli kıyafetlerin özlemi içindeyim. Eşim ve çocuğum benim bu iradesizliğimden bıktılar ama hiç kırmadılar beni..En çokta ona üzülüyorum eşim bu konuda beni hiç kırmadı ama ben bir türlü kendimi toparlamadım son 8 yıldır bu konuda mutsuzum..Yine diyete başladım az önce 1 saat yürüdüm ama 3 gün sonra şu duygusal açlığımı durduramayıp yine yemeğe başlamak istemiyorum.Ne olur birileri bana yardım etsin (

Bi sağlık sorunun oluşursa evladın la yeteri kadar ilgilenemeyeceksin....
Bunu düşün ve yeme

Canım kendi eski fotoğraflarıma bakıyorum ama fayda etmedi

Tiroit ve metobolizmanizdan kaynaklanan bi sağlık sorunu olabilir.
Lütfen bi doktora gidip tahlillerinizi yaptırın.
Doktor ona gore diyet verecektir

Bende bir yilda 5 kilo aldim simdi evlilik planlari icindeyim ama su ana kadar oldugum en kilolu halim ve duygusal acligimi durduramiyorum surekli acim surekli yesem doymam ve surekli kilo aliyorum.. caresini bulan banada anlatsin nolur..

oncelikle bi diyetisyene gitmelisin tatlim onun verecegi diyeti uygulamalisin cikip gunde 1 saat yurumelisin acikmaya basladiginda meyve ile bastirabilirsin mesela yesil elma yiyebilirsin rezene cayi bol limon ile baya ise yariyor bak ben mesela dogum sonrasinda ev isi yaparken zayiflama esofmanlari giyiyordum yani bol bol ter atmalisin ve bogaza muhakkak dur demelisin karar verdiysen basarirsin emin ol

Bir hafta kadar az yeseniz mideniz kuculur daha sonra da az yersiniz zaten ama bu yemenin altinda farkli bi problem yatiypr olabilir. Kan testi ve troitlerinize baktirmalisiniz . Ayrica bi diyetisyene baavurmalisiniz ,diyetisyen gozetiminde daha saglikli kilo verirsiniz

QUOTE="prince, post: 44151806, member: 194811"]Tiroit ve metobolizmanizdan kaynaklanan bi sağlık sorunu olabilir.
Lütfen bi doktora gidip tahlillerinizi yaptırın.
Doktor ona gore diyet verecektir[/QUOTE]
Gittim doktora tsh ım çok az yüksek çıkmıştı

Canım kendi eski fotoğraflarıma bakıyorum ama fayda etmedi
mrb cnm bende seninle aynı dertten muzdaribim ne yazık kı ama bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ve gerçekten kararlıyım gidecek bu 15 kilocuk ...
Ben motıvasyon olsun telımde ekran fotosunu biz zayıf halım bıde kılolu halımı kolajladım yan yana duruyoo sürekli açıp hangisi olamk istiyosun diiye soruyorum kendime ... ve aklıma yıyecek gelınce ne yapmam gerektiğini bi daha teyid ediyo beynım DİYETE DEVAM

Eğer bana katılmak istersen diyettaş olarak devam edebiliriz destek oluruz birbirimize...

Çok sağol diyetisyene gittim ama ne fayda ben kararlı olamadıktan sonra..Bana demir eksikliğim olduğu için 1400 kalorilik diyet yazdı 2 ay sonra gel dedi.Bu yaz babamı kaybettim ve yine mutsuzluğumu yiyerek kapatmaya çalıştım.

Sağol arkadaşım yöntemin çok güzel birde bunu deneyebilirim diyetdaşın olabilirim.

Yaz başı doktora gitmiştim Demir,d vitamini ve b12 vitamini eksikliğimin olduğu ortaya çıktı ilaçlarımı kullandım ama hala toparlanamadım.

Bütün tahlillerin yapıldı ve sıkıntı yoksa başarabilirsin...

İlk başta beynine o komutu vermen gerekir ,ben zayıflayacağım, ziraa her şey beyinde başlar...
Sürekli rejimdeyim düşüncesini beyninizden çıkarın sağlıklı besleniyorum diyin...
Çok aç kalmayın sonra insan direk yemeklere saldırıyor :) Haşlanmış olarak tercih edin yemeklerinizi , bol su , hareket 10 gün sabır ...
Kilo verdiğinizi gördükçe azminiz artacak...
Herkes yapıyor sen de yapabilirsin iyi zayıflamalar.Bol sağlıklı günler:)

Diyetisyene gitmelisin canım diyetisyen once kilo almama sebep hangi vitamin eksikligi onu bulacak. Sonra ona göre diyet verecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…