Evet en çokta o aklıma geliyor yavrum daha çok küçük ah şu zihnime söz geçirebilsem...Bi sağlık sorunun oluşursa evladın la yeteri kadar ilgilenemeyeceksin....
Bunu düşün ve yeme
mrb cnm bende seninle aynı dertten muzdaribim ne yazık kıCanım kendi eski fotoğraflarıma bakıyorum ama fayda etmedi
Çok sağol diyetisyene gittim ama ne fayda ben kararlı olamadıktan sonra..Bana demir eksikliğim olduğu için 1400 kalorilik diyet yazdı 2 ay sonra gel dedi.Bu yaz babamı kaybettim ve yine mutsuzluğumu yiyerek kapatmaya çalıştım.oncelikle bi diyetisyene gitmelisin tatlim onun verecegi diyeti uygulamalisin cikip gunde 1 saat yurumelisin acikmaya basladiginda meyve ile bastirabilirsin mesela yesil elma yiyebilirsin rezene cayi bol limon ile baya ise yariyor bak ben mesela dogum sonrasinda ev isi yaparken zayiflama esofmanlari giyiyordum yani bol bol ter atmalisin ve bogaza muhakkak dur demelisin karar verdiysen basarirsin emin ol
Sağol arkadaşım yöntemin çok güzel birde bunu deneyebilirim diyetdaşın olabilirim.mrb cnm bende seninle aynı dertten muzdaribim ne yazık kıama bir haftadır dikkat etmeye çalışıyorum ve gerçekten kararlıyım gidecek bu 15 kilocuk ...
Ben motıvasyon olsun telımde ekran fotosunu biz zayıf halım bıde kılolu halımı kolajladım yan yana duruyoo sürekli açıp hangisi olamk istiyosun diiye soruyorum kendime ... ve aklıma yıyecek gelınce ne yapmam gerektiğini bi daha teyid ediyo beynım DİYETE DEVAM
Eğer bana katılmak istersen diyettaş olarak devam edebiliriz destek oluruz birbirimize...
Yaz başı doktora gitmiştim Demir,d vitamini ve b12 vitamini eksikliğimin olduğu ortaya çıktı ilaçlarımı kullandım ama hala toparlanamadım.Bir hafta kadar az yeseniz mideniz kuculur daha sonra da az yersiniz zaten ama bu yemenin altinda farkli bi problem yatiypr olabilir. Kan testi ve troitlerinize baktirmalisiniz . Ayrica bi diyetisyene baavurmalisiniz ,diyetisyen gozetiminde daha saglikli kilo verirsiniz
Bir ara topiklere baktım ama kilo çizelgelerini düzenlemek gerekiyor çalıştığım için katılamadım.Forumda birlikte zayıflayalım tarzı topikler var oralara da bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?