- 17 Aralık 2018
- 387
- 126
- 33
- 27
- Konu Sahibi mavihayall
-
Kaç yaşındasınız ben çok ama çok kullandırdım her anlamda hiç hayır diyemedim kimseyeSiz salak falan değilsiniz.insanlar çıkarcı ve iyi niyetli değil..herkes köprüyü geçene kadar ayıya dayı derim modunda...valla bende bıktım. .artık kimseye yardım etmek istemiyorum...ses çıkarmadıklarım tepede çıktı.bence güle güle dedim.yalnız değilsin
Ciddi misiniz troll müOhoo neler var bir bilseniz. Zamanında annem de çok kullandırtmış kendini. Hatta gençken arkadaşları sürekli arabasını isterlermiş bir yere gidecekleri zaman, annem de verirmiş. Bir gün yine biri arabayı almış ve kaza yapmış. Üstelik araba yarışı yapıyormuş. Kendisine hiçbir şey olmamış ama araba paramparça olmuş. Sonra da o arkadaşı aniden ortadan kaybolmuş masrafı ödememek için falan..
Teşekkür ederim hani hayatta benden daha saf salak yoktur diye düşünüyorum hep bişeyler verdim insanlaraOhooo ablam dur bi. Çabuk uyanmışsın sen ne güzel.
Ben 34 yaşımdayım hala bazen tecrübe sahibi olmama rağmen kullanabiliyorlar beni. İnsanlar uyanık biz napalım. İyiyiz işte. Bence karalar bağlamanın gerektirecek birşey değil. Ben bu durumu öbür tarafa yatırım yapıyormuş gibi hissederek atlatmıştım. Böyle insanları hayatımda da tutmayarak.
Değmez de geç. Terapi bilmem ne gereksiz bunun için. Zaten bu terapiye giden bizlerde hasta insanların hasta ettikleri değilmiyiz?
Hayatta kendinin doktoru olmayı öğrenmelisin. Kendi kendini terapiye al. Sonrası gelir zaten.
Vaktimi verdim manevi verdim maddi de çok param gitti ailemden alıp verdim. Kuzenlerim ablamlar hiç böyle kullanılmadı benim gibiAman verdiyseniz verdiniz bu kadar kötü ne olabilir? eviniz arabanız mı vardı da verdiniz? Vaktinizi vermişsinizdir emeğinizi vermişsinizdir en fazla. 23 yaşında bu farkındalığa varabilmek için bir bedel olarak görün bence gayet şanslısınız.
38 yaşındayım..anladığım kadarıyla sen arkadaş bulmak için insanların her istediğini yapıyorsun..hayatımda 3_4 arkadaşım oldu hep..hep onlarla görüştüm..1_2 kişi bile olsa yeter..az insan çok huzurKaç yaşındasınız ben çok ama çok kullandırdım her anlamda hiç hayır diyemedim kimseye
Bu dertle yaşanmaz kardeş, çok üzgünümİyi akşamlar son zamanlarda sık sık konu açtım kendimi çok kötü hissediyorum ve toparlananıyorum belki terapi al diyen olacak malesef maddi durumum yok terapi almaya. Ben 23 yaşındayım ve hayatım boyunca hep kullandırdım kendimi arkadaşlarıma maddi ve manevi olarak hiç rest çekmeyi bilmedim kim ne derse yaptım ne isterseler verdim.Kızıyorum kendime niye bu kadar salağım aptallık derecesinde safım diye o kadar çok iyilik yaptım ki insanlara. Aranızda daha büyük yaşta olup benim gibi kendini kullandıran var mı?
Eee ? Herkesin hayat deneyimi bir olmaz zaten neden kuzeninizle ablanızla kıyaslıyorsunuz kendiniziVaktimi verdim manevi verdim maddi de çok param gitti ailemden alıp verdim. Kuzenlerim ablamlar hiç böyle kullanılmadı benim gibi
Hayır niye troll olsun??Ciddi misiniz troll mü
Evet arkadaşım olsun diye kim ne isterse yapıyorum. Siz maddi mi manevi mi kullanıldın?38 yaşındayım..anladığım kadarıyla sen arkadaş bulmak için insanların her istediğini yapıyorsun..hayatımda 3_4 arkadaşım oldu hep..hep onlarla görüştüm..1_2 kişi bile olsa yeter..az insan çok huzurarkadaş olmak için yardım etme..istiyorsan yap...ınan 20 yıllık arkadaşımı 1 yıl önce beni kullandığı için sildim...eltimi sildim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?